Kova Burç Yorumları 2 Şubat 2022

Kova burcunun 2 Şubat 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 2 Şubat 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunun 2 Şubat 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 2 Şubat 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 2 Şubat 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 2 Şubat 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Şubat 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni bir başlangıca doğru sezgisel olarak yönlendiriliyorsunuz ve yatırım yapıp yapmamayı düşünüyorsunuz, Kova. Her ne kadar ilahi muadilleri Mars ve Venüs bilinçsiz kalıplardan oluşan on ikinci evinizde cızırdayarak, romantik bir fırsatın potansiyelini keşfetmeye meyilli olabilirsiniz, ancak büyük olasılıkla işleri düşük anahtarda tutmayı seçeceksiniz. Ayrıca, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel yöneticisi Luna, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleriniz aracılığıyla Balıktaki Jüpiter ile güçlerini birleştirecek. Aşk hayatınız ile ilgili kararlar alırken zaman ayırın. Pişman olmayacaksın.


2 Şubat 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ekran kapısının yanlış tarafından çimlere hevesle bakıyorsanız, içinizdeki yavruyu kulübesinden çıkarmanın zamanı geldi. Bu kadar boğulmuş hissetmen şaşırtıcı değil. İçeride ve kafanın içinde çok fazla zaman geçirdin.


2 Şubat 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mali durumunuz ve özgüveniniz hakkında ne hissediyorsunuz, Kova? Ay ile Jüpiter kavuşumda olan göksel Balık’ta inanılmaz derecede umutlu hissedebilirsiniz. Duygusal durumunuz, özellikle mali ve duygusal güvenliğiniz ile ilgili olarak, normalden daha belirgin olabilir. Ay, Oğlak burcundaki Mars’a altmışlık açı yaptığında, kendinizi olumlu bir profesyonel ışık altında görmek için ilham almalısınız. Topraklanmış ama tatlı sekstil, profesyonel becerilerinizi olumlu bir şekilde değerlendirmek için mükemmeldir. Yeteneklerinize güvenerek, rolünüzde güvende hissedeceksiniz!


2 Şubat 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün eski bir arkadaşınızla yeniden bağlantı kurmak size ne kadar büyüdüğünüzü hatırlatacak.


2 Şubat 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık burcu ikinci evinizi aydınlatırken, sevgili Kova, bugün hayattaki daha güzel şeyleri kucaklamak için kendinize izin verin. Her şeyi kendi hızınızda yapmaktan çekinmeyin, sizi memnun ettiğinde eğlenceyi ve lüksü kucaklayın. Hepimizin zaman zaman kraliyet ailesi üyesi gibi hissetme hakkı vardır ve bugün bu hediye size düşüyor. Harcamalarınızda aşırıya kaçmak kolay olacağından, harcamalarınızda mantıksız olmamaya çalışın. Gün sona ererken, ay uyumlu Venüs’e bir öpücük gönderirken güzel bir köpük banyosuna veya meditasyon seansına girmeye çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.