Kova Burç Yorumları 17 Şubat 2022

Kova burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 17 Şubat 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Şubat 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Havada garip bir titreşim dolaşıyor, ama onunla savaşmaya çalışmayın. En kısa zamanda kaçacağınızı bilerek, emin olmadığınız yerlere kendinizi kaptırın yeter. Herkesin aynı dili konuşmasını sağlamak size kalmış olabilir.


17 Şubat 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Her şey ticari ve resmi olacak – hatta yakın bir ilişki.


17 Şubat 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Jüpiter Uranüs’e bir öpücük göndererek finansal ve ev hayatınıza hoş sürprizler getirirken, kayıp eşyalar veya para bugün aniden yeniden ortaya çıkabilir. Bu aynı zamanda mülke yatırım yapmak veya en azından gelecekte bunu nasıl yapabileceğinize dair bir plan taslağı hazırlamak için harika bir zamandır. Luna tatlı Venüs’e ve tutkulu Uranüs’e biraz sevgi gönderirken, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirirken, bu akşam yolunuza ağır ama olumlu dönüştürücü titreşimler getirecek. Bu enerjiyi, şu anda bu tür uygulamalarda yüksek bir başarı oranı göreceğinizden emin olduğunuz için, sizi engelleyen herhangi bir kişi, durum veya alışkanlıkla bağları kesmek için kullanın.


17 Şubat 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Işıkları kıs, Kova. Ay’ın ayrıntı odaklı Başak ve seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla yaptığı yolculukta, ilişkinizi yalnızca bir büyüteç altına almakla kalmıyor, aynı zamanda çalışma gerektirebilecek alanlara aşırı derecede odaklanıyorsunuz. Tavşan deliğinden aşağı inmeye gerek yok, özellikle de Mars ve Venüs gizli onikinci rüya evinizin gözlerini kamaştırırken. Anlamı, geri adım atmaktan çekinmeyin ve bu zamanda tatlı yalnızlığınızın tadını çıkarın. Daha da önemlisi, şanslı Jüpiter ile değişim yaratan gezegen hükümdarınız Uranüs arasındaki günümüzün tatlı sekstili, sizi mutluluğunuzu önceliklendirmeye ve gerekirse değer sistemlerinizde devrim yapmaya teşvik ediyor.


17 Şubat 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hak ettiğin hayatı yaşa, Kova. Jüpiter Balık burcunda bugün Uranüs Boğa burcunda altmışlık açı yaptığında, kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Finansal özgürlük, beklenmedik veya alışılmadık bir şekilde ortaya çıksa bile mümkündür. Uranüs özel hayatınızı sarsarken Jüpiter cömertlikle mali güvenliğinizi genişletmeye yardımcı olabilir. Bugün sekstilden başlayarak farkedilebilecek değişiklikler yolunuza çıkabilir. Hayatınızı uygun gördüğünüz şekilde yaşamak için bir finansal özgürlük duygusuna sahip olabilmeniz için varlıklarınızı güvence altına almak için elinizden gelenin en iyisini yapın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.