Kova Burç Yorumları 15 Şubat 2022

Kova burcunun 15 Şubat 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 15 Şubat 2022 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 15 Şubat 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 15 Şubat 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 15 Şubat 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 15 Şubat 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Şubat 2022 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Seni rahatsız eden o tuhaf küçük problemler mi? Onlar tarih. Bugün her şeyin yerli yerine oturduğu gün. Çalışanlarınız sizin için her zamankinden daha önemli olacak, bu nedenle somut nesnelere değil ilişkilere odaklanın.


15 Şubat 2022 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Artıları ve eksileri bugün açıkça görebileceksiniz – bu kararı verin.


15 Şubat 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Pluto kaderin düğümleriyle biraz sevgi paylaştığı için, sizi gün boyunca çeken şey sezginiz olacak. Bırakın en derin arzularınız sizi hemen şimdi geleceğe doğru çeksin ve kalbinizin en çok ne istediğini dinleyin. Ne yazık ki, Aslan ayı Venüs ve Mars’la dengesiz bir açı oluşturduğundan, kendinizden şüphe duymanıza izin vermek kolay olacaktır. Kozmos, güveninizi oyundan atmakla tehdit ettiğinden, kişisel gücünüzde durmak da size bir meydan okuma gibi gelebilir. Şu anda büyük bir hamle yapmak için kendinizi baskı altında hissetmeyin, ancak içinizdeki sesin bir nedenle konuştuğunu unutmayın; korkudan onu boğmayın.


15 Şubat 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aklınızdaki özel kişi kirasız mı yaşıyor, Kova? Oğlak burcunda göz kamaştıran kozmik muadilleri (Mars ve Venüs) ve kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şeyle, bazılarınız bilinçli bir karar vererek kendinize saklamaya ve daha fazla öz-sevgiyi arkanıza almaya çalışıyor olabilirsiniz. sahneler. Diğerleriniz, tatlınız ile biraz yalnız vakit geçirmeyi dört gözle bekliyor olabilir, tabii bu gizli bir romantik randevu değilse. İlişki sektörünüzdeki ay ile burcunuzdaki ciddi Satürn arasındaki günümüzün katı muhalefeti, kısıtlamalar ve/veya sınırlamalar yaratmaya bağlı olduğundan, bu şaşırtıcı değil.


15 Şubat 2022 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşte istediğiniz etkiyi elde etmek için konuşmada kendinizi nasıl daha iyi yönlendirebilirsiniz, Kova? İdeal olarak, doğru izlenimi bırakmak istersiniz, bu nedenle başarı için strateji oluşturmak için Kova’da Altmışlık Pallas’ta Koç’ta Merkür’ü kullanın. Mercury, benzersiz bakış açınızı ve fikirlerinizi özgünlükle iletmek isterken, Pallas sohbetlerde liderlik etmek ister. Bu sekstilde oynadığınızda, iş arkadaşlarınızla ve hatta müşterilerle sohbet ederken büyük olasılıkla hedefinizi vurabilirsiniz. Ancak, geçişin sizin için çalışmasını sağlamak için, konuşmadan önce kendinizi konuşmada nasıl konumlandırabileceğinizi düşünün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.