Kova Burç Yorumları 12 Şubat 2022

Kova burcunun 12 Şubat 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 12 Şubat 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 12 Şubat 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 12 Şubat 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 12 Şubat 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 12 Şubat 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Şubat 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Büyük bir sürprizle karşı karşıya kalındığında yoğun ruh halleri alevlenebilir. Paylaşmak için doğru zaman gelene kadar bir sır saklayın. Açıklığa ihtiyaç duyabilirsiniz, ancak bu hemen anlayacağınız anlamına gelmez.


12 Şubat 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Düşüncelerinizi bugün erkenden toplayın – gününüz hala sessiz ve sakinken.


12 Şubat 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir aşk ilişkisinin fişini çekmenin zamanı gelmiş olabilir mi, Kova? Ayın duygusal Yengeç’ten geçişi ve günlük ritüeller ve sağlık alışkanlıklarından oluşan düzenli altıncı eviniz ile, hak ettiğiniz bir mola için can atıyor olabilirsiniz veya belki de sadece kendi akıl sağlığınız için bir zihinsel sağlık günü alıyor olabilirsiniz. Her ne kadar ilahi karşılıklar -Mars ve Venüs- Oğlak’ta güçlerini birleştirecek olsalar da -gizli onikinci eviniz, kapanma, teslimiyet ve bilinçdışı kalıplar aracılığıyla- romantik bir bağlılık üzerine derin düşüncelere dalmış olabilirsiniz ya da belki de bunu gerçekleştirmek için bilinçli bir çaba sarf ediyor olabilirsiniz. artık sizinle uyumlu olmayanı teslim edin.


12 Şubat 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova, profesyonel içgörülerinizi benimserken son birkaç gündür oldukça iç gözlem geçirmiş olabilirsiniz. Gerçekler ortaya çıkabilir veya şok edici bir kişisel aydınlanma yaşayabilirdiniz. Oğlak burcundaki Merkür ile Boğa burcundaki retrograd kuzey düğümü ile üçgen açı yaptığında, bilinçaltı algınızın kariyer yolunuzda çok önemli bir rol oynadığını görebilirsiniz. Neye inandığınız, nasıl değerlendirdiğiniz ve neyi dikkate aldığınız, kariyerinizin kaderinin bir parçası olabilir. Bu nedenle, profesyonel geleceğinizi güvence altına alabilmeniz için zihniyetinizin olumlu ve umutlu olduğundan emin olun!


12 Şubat 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcunda fiziksel, duygusal ve zihinsel sağlığınızı beslemenizi ve öncelik vermenizi isterken, sevgili Kova, bugün dekompresyona ve stresten kurtulmaya odaklanın. Kesinlikle ihtiyaçlarınızı ilk sıraya koymalısınız, ancak bu öğleden sonra Luna’nın parıldayan Jüpiter’i öptüğü zaman da cömert bir ruh halinde olacaksınız. Şu anda arkadaşlarınızı ve ailenizi şımartmaktan çekinmeyin – eğer sizi mutlu edecek şey buysa – ancak bu süreçte kendiniz için güzel bir şey yaptığınızdan emin olun. Akşamın ilerleyen saatlerinde Luna, Mars ve Venüs ile karşı karşıya geldiğinde, Evren sizi rahatlamak için bir adım geri atmaya zorlayacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.