Kova Burç Yorumları 1 Mart 2022

Kova burcunun 1 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 1 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 1 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 1 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 1 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 1 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Biraz çılgın hissediyorsun, o yüzden biraz doğaçlama performans sanatı dene. Kimse görmek zorunda değil — duşta veya arabanızda şarkı söylemek işinizi görecektir. Yine de halka açık bir yerdeyseniz, çok hoş karşılanan bir ilgi çekebilirsiniz.


1 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kontrolü ele almanın zamanı geldi. Otobüsü başkalarının kullanmasına izin verin ve sonunda kaybolacaksınız.


1 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Kova burcu ve kaderin düğümleri arasındaki sert t-kare sayesinde profesyonel ve ev yaşamınızı aşmış gibi hissedebilirsiniz. Daha yeşil otlaklara geçme arzusu içinizde yoğun bir şekilde yanacak, ancak oraya gitmek için sabırsızlanmak, durumunuzda sıkışıp kalmanıza neden olabilir. Tüm değişikliklerin zaman içinde biriken küçük adımlarla geldiğini hatırlamaya çalışın ve şimdiye kadar verdiğiniz emek için kendinize kredi verin. Luna şifalı Balık burcuna geçtiğinde öğleden sonraya kadar rahatlama ve topraklama şansınız olacak.


1 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kim olduğunu hatırla, Kova. Güneş, taahhüt ettiğiniz yedinci evinizi, anlaşmaları, uzlaşmayı ve diğer önemli evinizi yönetir, ancak modern hükümdarınız Uranüs’e büyüleyici bir altmışlık yaklaşma sürecindedir. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, önemli bir dönüşümün ortasında, özellikle de bireysel özgürlüğünüz söz konusu olduğunda, ilişkilere bakış açınız büyük ihtimal. Bu arada, hem Mars hem de Venüs, kapanma, rüyalar ve ketlenmelerden oluşan gizli on ikinci evinizi göz kamaştırırken, içe doğru gitmeye ve tatlı yalnızlıkta mutluluğu bulmaya çağrılıyorsunuz. Kendinize sakladıysanız cesaretiniz kırılmasın; yeniden doğuşunuz yükleniyor.


1 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başkalarına nasıl rastlarsın Kova? Ay şimdi burcunuzdayken, sunumunuzun veya ilk izleniminizin normalden daha fazla farkında olabilirsiniz. Ayın kendinizin özelliklerini vurgulaması göz korkutucu olabilirken, aynı zamanda aydınlatıcı da olabilir. Daha profesyonel bir şekilde sunmak için düzenleyebileceğiniz veya değiştirebileceğiniz şeyleri not alabilirsiniz. Örneğin, özgünlüğünüzü profesyonelce sergilemek için kelime dolabınızın bazı yönlerinin nasıl güncellenebileceğini fark edebilirsiniz. Bu ay tutulmasını başkaları üzerindeki ilk izleniminizi ayarlamanın bir yolu olarak da kullanabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.