Koç Burç Yorumları 28 Şubat 2022

Koç burcunun 28 Şubat 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 28 Şubat 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Koç burcunun 28 Şubat 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 28 Şubat 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 28 Şubat 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 28 Şubat 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Şubat 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Son zamanlarda biraz çamurlu hissediyorsunuz, ama aniden, sanki titreme olmadan dörtlü bir espresso shot içmiş gibisiniz. Kendinizden hiç bu kadar emin olmadınız – bu, harekete geçme zamanının geldiğine dair yıldızlardan gelen bir işaret.


28 Şubat 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir hedef için çalışmaya zaman ayırırsınız, böylece artık daha fazla boş zamanın tadını çıkarabilirsiniz.


28 Şubat 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah telefonunuza kapılmaktan kaçının, yoksa Kova ayı ile kaotik Uranüs arasındaki sert bağlantı sayesinde zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Neyse ki yıldızlar, Venüs, Mars ve kader düğümleri arasındaki bir dizi tatlı bağlantı sayesinde kariyerinize kozmik bir iyilik getirecek. Bu enerji, özellikle yaptığınız işe bir tutku ve buna göre ilerleme arzusu gösterebiliyorsanız, profesyonel ilerleme kaydetmek için mükemmeldir. Ay Merkür ile bağlantı kurarken, sizden aradığınız evrimi seslendirmenizi isterken, hedeflerinizi ifade etmek için sesinizi kullanmak da dikkate alınması gereken önemli bir faktör olacaktır.


28 Şubat 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ya arkadaşlarınızla dışarı çıkıyorsunuz ya da çevrimiçi platformunuzu büyütüyorsunuz, Aries. Sanal aşk çok mu? DM üzerinden flört etmenin yanlış bir tarafı yok ama kafanı karıştırma. Bugünün astro-hava durumu, taahhüt edilenden daha bağımsız ve platonik. Örneğin, sosyal açıdan bilinçli onbirinci eviniz, topluluklar ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla, Ay’ın özgürlüğü seven Kova’ya geçişi üzerine, benzer düşünen bireylerle otantik bir şekilde iletişim kurabileceğiniz fırsatları aramaya eğilimlisiniz, konuşkan Merkür ile kavuşum yaparken bırakın. Bununla birlikte, Luna’nın Uranüs ile karesi, tüm beklentileri serbest bırakmak için nazik bir hatırlatmadır.


28 Şubat 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyerini güvenliğinle nasıl hizalayabilirsin, Koç? Oğlak burcundaki Mars ve Venüs, Boğa burcunda geri giden kuzey ay düğümü ile üçgen açı yaptığından, doğru yönde ince değişimler görebilirsiniz. Hem Mars hem de Venüs, kariyerinizde aktif olarak çalışıyor, sizi uzun vadeli bir plan düşünmeye motive ediyor ve sizi son derece etkili insanlarla buluşturuyor. Eğer bu işi yapıyorsanız, kaderin ve kaderin kuzey düğümüyle olan üçgenin bugünden itibaren işe yaradığını görebilirsiniz. Profesyonel ve finansal olarak istikrar kazanma fırsatı ortaya çıkabilir veya sonunda ilerleme görebilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.