Koç Burç Yorumları 20 Şubat 2022

Koç burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü neler bekliyor? Koç burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 20 Şubat 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Şubat 2022 Pazar Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Telefonda iyi bir arkadaş bulun ve ona düşündüğünüz her şeyi söyleyin – her şeyi bırakın. Bir anda hiçbir şeyi değiştirmeyecek, ancak sonrasında çok daha iyi hissedeceksiniz. Yemek yemekten daha iyi bir şey yok!


20 Şubat 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kalabalığa karşı çıkmaktan ve hayatınız boyunca kendi yolunuzu çizmekten gurur duyun.


20 Şubat 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Terazi ayı Venüs ve Mars ile sert bir kare oluşturduğundan, bugün yakın ilişkilerinizde birkaç duvarın yükseldiğini hissedebilirsiniz. Bu sabah partnerinizin veya en yakın arkadaşınızın uzaklaştığını düşünüyorsanız, bunu kişisel algılamamaya çalışın çünkü muhtemelen yalnız kalmak için biraz alana ihtiyaçları vardır. Ne yazık ki, ay puslu Neptün’e dengesiz bir açı oluşturduğundan, ilişkilerinizdeki mesafe, zihninizin kendi kendine oyun oynamasına neden olabilir. Kendinize bir iyilik yapın ve duygularınızı sizi çevreleyen güzelliğe yönlendirerek korkularınızdan geçici olarak uzaklaşmaya çalışın.


20 Şubat 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, şu anda büyük olasılıkla bir irade savaşı yaşıyorsunuz, Koç. Bu, özellikle ayın uyum arayan Terazi ve taahhütlü yedinci ev anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerden geçişi göz önüne alındığında doğrudur, çünkü aynı anda kırmızı-sıcak gezegen hükümdarınız Mars ile karşı karşıya gelecektir. Bir durumun sonucunu kontrol etmek için aşağı-düşük stratejiler geliştiriyor veya elinizden gelen her şeyi yapıyor olabilirsiniz. Gerçekte, dengenizi bozan şey tam olarak budur. Neyse ki, ayın yapılandırılmış Satürn ile üçgen açısı, olayların mantıklı tarafını görmenize yardımcı olacaktır.


20 Şubat 2022 Pazar Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi’deki Ay’ın Satürn’ü Kova’da üçgenlediği, ancak Oğlak’ta hem Mars’ı hem de Venüs’ü kare yaptığı düşünüldüğünde, kuma bir çizgi çizmek zor olabilir. Koç, üçlü, profesyonel meselelerle ilgili duygularınızı ve sezgilerinizi düzgün bir şekilde tanımlamanıza yardımcı olabilir, ancak duygusal olarak savunmasız olmanızı engelleyebilir. Kareler, ilerlemeden önce profesyonel taahhütlerinizde orta yolu bulmakta zorlanabileceğiniz için gezinmek için potansiyel olarak zahmetli olabilir. Astrolojik enerji çok fazla olursa, bu konuşmaları başka bir gün için masaya yatırın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.