Koç Burç Yorumları 17 Şubat 2022

Koç burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 17 Şubat 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Şubat 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Oldukça ulvi fikirleriniz olabilir, ancak aynı zamanda yüzünüze bakan bir realiteniz de var ve ne kadar çok isteseniz de bu ortadan kalkmayacak. Şimdilik topraklı kalmalı ve başkalarından ayaklarınızı yere yapıştırarak tutmalarına yardım etmelerini istemeniz gerekiyor.


17 Şubat 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün çok fazla dahil olma dürtüsüne direnin. Enerjinize karşı cimri olun.


17 Şubat 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak ayı, kozmik vahşi kart Uranüs ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, gününüz sürprizlerle dolu olmaya hazır. Ancak, bu tür kutsamaları görkemli işaretler veya ötesinden jestler şeklinde alamayabilirsiniz. Bu titreşimler tamamen ayrıntılarla ve içlerindeki güzelliği görmekle ilgilidir. Bu ince zevklerden yararlanmak için ilginç manzaralar, sesler ve hatta kokular için gözlerinizi dört açın. Gün sona ererken Luna, Venüs ve Mars’a bir öpücük göndererek tutkunuzla ve yaptığınız işe olan sevginizle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olur.


17 Şubat 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün Astro havasında her şey mümkün, Koç. Her ne kadar sizi çevreleyen coşku havasına rağmen, şu anda aşırı derecede eleştirel olmaya eğilimlisiniz. Bekar? Ayın titiz Başak burcuna geçişi ve günlük ritüellerden sorumlu altıncı eviniz üzerine, muhtemelen normalden daha meşgul olacaksınız, bu yüzden harika bir şeyi gözden kaçırmadan önce gözünüzü ödülden ayırmadığınızdan emin olun. Daha da önemlisi, kızıl-sıcak gezegen yöneticiniz Mars’tan kaynaklanan cızırtılı sinerjiye ek olarak, Venüs kavuşumu, bugünün Jüpiter-Uranüs altmışlığı size, tam olarak ne istediğinizi tezahür ettirme sürecinde olduğunuz için ilahi zamanlamanın gücüne güvenmenizi hatırlatır. istemek.


17 Şubat 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Şans her an gelebilir Koç! Balık burcundaki Jüpiter ve Boğa burcundaki Uranüs ile sekstilde olduğu için servet tahmin edilemez. Jüpiter şu anda bilinçaltı sektörünüzden yararlanıyor, size daha olumlu bir zihniyet ve değerlendirme sağlıyor, Uranüs mali sektörünüzde eğri toplar atıyor. Gaz devleri birlikte, güvenlik sağlama, para kazanma ve profesyonel yeteneklerinize inanma yeteneğinize inanmanız için sizi teşvik ediyor. Biraz umut sahibi olmak mali yolculuğunuzda ani bir değişikliğe yol açabileceğinden, güvenen bir zihniyete ne kadar çok yaslanırsanız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.