Koç Burç Yorumları 1 Mart 2022

Koç burcunun 1 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 1 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunun 1 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 1 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 1 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 1 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hiç daha mutlu oldun mu? Pekala, belki çocukken geri döndün, ama şu anda tam olarak olduğun yerde olduğun için oldukça şık ve mutlu hissediyorsun. Yılın bu zamanı insanlara bunu yapmanın bir yolu var – bu nadir, yıl değişen enerjinin tadını çıkarın!


1 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Etrafınızdaki güçleri daha iyi kavrayın. Neyle uğraştığını biliyor olmalısın.


1 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah kendini bazı ilişkileri sorgularken bulabilirsin, çünkü Kova burcu kaderin düğümleriyle sert bir t-kare oluşturur. Bu titreşimler, özellikle de hayatınıza olumsuzluk veya drama getiriyorlarsa, gereğinden fazla büyüdüğünüz bazı insanlarla bağlarınızı koparmaya itebilir. Luna, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü aydınlatan, sulu Balık’a yolunu bulduğunda öğleden sonra bir değişim fark edeceksiniz. Şu anda duygularınızla temas kurmak için kendinize bolca alan verin ve birkaç gün ailenizden ve arkadaşlarınızdan bir adım geri atmanız gerekirse kendinizi suçlu hissetmeyin.


1 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kızgın gezegen hükümdarınız Mars, otoriter onuncu otorite eviniz aracılığıyla ilahi muadili Venüs ile birlikte seyahat etmeye devam ediyor, bu nedenle C-Suite’de toplananları cezbetmenin yanı sıra, aynı zamanda rol arıyorsunuz. Koç, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bu göksel sinerjinin etkileri, uzun süreli ve hatta belki de geleneksel bir şeye olan arzunuzu doğruluyor. Kaderin kuzey düğümünün – ikinci değer sistemleri eviniz aracılığıyla – bugün burcunuzda yaralı şifacı Chiron ile yüzleşeceğini unutmayın. Geçmişi ait olduğu yerde bırakın; yol temizleniyor.


1 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Koç, kiminle çalışmaktan hoşlanırsın ve seni ne mutlu eder? Ay Kova için Oğlak’tan ayrılırken, zihinsel süreçleriniz kariyerden topluluğa geçebilir. Mükemmel bir dünyada, yardıma ihtiyacınız olduğunda geri dönmek veya aramak için geniş, destekleyici bir profesyonel ağa sahip olmalısınız. Ancak, bu her zaman böyle olmayabilir. Bu nedenle, alanınızdaki destekleyici kişilerle tanışmak için gruplara, bağlantılara ve ağ oluşturma fırsatlarına yatırım yapmak için ay gücünü kullanın. Sonuçta, kiminle bağlantı kurabileceğinizi veya ağ oluşturmanın nereye varacağını asla bilemezsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.