İkizler Haftalık Burç Yorumları (7 Şubat – 13 Şubat Haftası)

İkizler burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? İkizler burcunun 2022 yılı neler bekliyor? İkizler burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Grafik, bu hafta bir paket modeli ortaya koyuyor. İkizler, tek odaklı bir odağınız var (ki bu sizin için alışılmadık bir durum).

Hafta, 6 Şubat Pazar günü, Mars’ın Oğlak burcunda, kişisel güç evinizde, Chiron ile Koç’ta bir kare yaparak geleceğin evinde başlıyor. Geçmiş geleceği öngörmez. Bugün, hayatınızın önünüzde uzandığını gördüğünüz bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Şimdi önünüzde önemli bir seçim var. Yazı tura atmak yerine, bundan beş yıl veya on yıl sonra nerede olmak istediğinizi düşünün. Gelecekteki benliğinizin rehberiniz olmasına izin verin.

8 Şubat Salı günü Mars, gizli yetenekler evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmak üzere ilerliyor. İkizler, kendinizi asenkron öğrenmeye giden yola koyabilirsiniz. Videoları nasıl düzenleyeceğinizi, karizmanızı nasıl artıracağınızı veya bir Bitcoin sıcak cüzdanı oluşturmayı öğretmek için çevrimiçi bir kurs indirebilirsiniz. Olağanüstü bir zihnin olduğu iyi biliniyor. Bugün, konuyla ilgilendiğinizde malzemeyi parlatabileceğinizi keşfediyorsunuz.


İkizler Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

İş yerinde ilgi odağı olmak, tuzakları olmadan gelmez. Son teslim tarihleri, üç aylık raporlar hazırlamak ve başkalarını yatıştırmak için durmadan çalışmak, ilişkinize duygusal bir zarar verdi. Bu nedenle, sizin için neyin önemli olduğunu değerlendirmeniz ve bu hafta, özellikle de vücudunuzun sevdiğiniz biriyle birlikte evde yemek pişirmek için can attığı 11 Şubat’ta, çok ihtiyaç duyduğunuz kişisel bakımı uygulamanız gerekir. Bu yoğun hırsı kendinize ve diğer önemli kişiye daha fazla özen göstermeye çevirin. Bedeninizi, zihninizi ve ruhunuzu rahatlatmak için burcunuzun özü olan lavanta ve bergamot damlalarıyla rahatlatıcı bir tuz banyosu yapın, bu da pillerinizi yeniden şarj etmenizi sağlar. İlişkinizi yükseltmek için ne kadar çok zaman verirseniz, diğer önemli kişinizle o kadar az tartışırsınız. Bunu dinamiği dönüştürmek ve daha iyi bir yere dönüştürmek için bir hafta olarak düşünün. İki kişilik enerji verici, baştan çıkarıcı ve rahatlatıcı bir banyo, bu hafta romantik havayı ayarlamanıza ve sizi daha da yakınlaştırmanıza yardımcı olacak.


İkizler Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Tüm hafta boyunca profesyonel ve mali dönüşümü kucaklamaya hazırlanın İkizler!

8 Şubat Salı gününden itibaren, Boğa burcundaki son çeyreğin altında profesyonel bir zihniyete bağlanmaya hazır hissedebilirsiniz. Mali odaklı Luna, bilinçaltınıza çarpıyor ve sizden profesyonel ve finansal güvenlik araçlarınıza öncelik vermenizi istiyor. Sonuç olarak, algınızı değiştirmeniz veya çabalarınız için içsel bir takdir göstermeniz gerekebilir. Oğlak burcundaki Mars aynı zamanda Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yaptığından, kökten farklı bir değer algısına adım atmanın daha kolay olduğunu görebilirsiniz. Özellikle mali açıdan ilgili bir iş planını kabul etmek gibi daha derin bir profesyonellik içeriyorsa, uzun vadeli bir eylem planı yapmaya hazır hissedebilirsiniz. Haftanın ilerleyen saatlerinde Merkür, enerjik bir dönüşümle satış, birleşme ve yatırım gizli sektörünüze çarpan Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşacak. Bazı konuşmalar, özellikle bu yazışmalarda yetkisiz olduğunuzu düşünüyorsanız, kaybolabilir. Bağlantı, profesyonel zihniyetinizde yetkili bir duruş sergilemeye öncelik verir! Neyse ki, 12 Şubat Cumartesi günü Oğlak burcundaki Merkür geri giden kuzey düğümü Boğa burcunda üçgen açı yaptığında zihinsel değişime hazır hissedebilirsiniz.


İkizler Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Beyniniz Pazartesi günü yeni bilgiler için can atıyor ve indirmeyi aldığınızda, aklınızdaki o büyük bulmacayı çözebilirsiniz. Haftanın ortası, siz ve insanlarınız için çok büyük bir eğlence. Mümkünse bir partiye gidin. Hafta sonu tuhaf olabilir, özellikle de en iyi tanıdığınız insanlarla uğraşırken. Sinyalleri tamamen karışmış olabilir. Pazar günü sahneye çıkacak yeni birini izleyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.