İkizler Burç Yorumları 28 Şubat 2022

İkizler burcunun 28 Şubat 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 28 Şubat 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Şubat 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Şubat 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 28 Şubat 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 28 Şubat 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Şubat 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün doğrudan A noktasından D noktasına gitmek isteyeceksiniz, bu nedenle bugün yaptığınız her şeyde bir kısayol bulmaya meyilli olacaksınız. Zekanız harika, ancak bazen kısayollar yoktur, özellikle de insanlarla uğraşırken.


28 Şubat 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yeni bir başlangıçla ilgili duygular erken olabilir. Bu sefer işler yavaş yavaş olacak.


28 Şubat 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Kova burcundaki yolculuğuna bugün de devam ediyor, haritanızın kişisel felsefeleri ve maneviyatı yöneten bölümünü aydınlatıyor. Dünya, bu kozmik iklim altında, özellikle de Luna’nın iletişimsel Merkür’e uyum sağladığı öğleden sonra geç saatlerde, işaretler ve eşzamanlılıklarla canlanacak. Bu arada, Venüs ve Mars, kaderin düğümleriyle tatlı yönleri paylaşır, en yüksek ve en sağlıklı yolunuzu bulmanıza yardımcı olmak için ayarlanması gereken herhangi bir alışkanlık veya davranış kalıbını anlamanıza ve bunlarla uzlaşmanıza yardımcı olur. İleriye dönük yol konusunda emin değilseniz, netlik bulmak için bu akşam bir meditasyon seansına katılmaya çalışın.


28 Şubat 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Patronunun hamlelerini yapıyorsun ve geriye bakman için bir sebep yok İkizler. Senden uzakta olan birine karşı hisler besliyor musun? Ay, maceradan, inanç sistemlerinden ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla gezegen yöneticiniz Merkür ile Kova’da kavuşum yapacak ve uzun vadeli hedeflerinizi ve dünyevi girişimlerinizi çevreleyen konulara daha fazla vurgu yapacak. Astroloji, kültür ve tarih gibi ortak çıkarlar üzerinde titreşmek uzun bir yol kat edebilir. Ancak aynı şekilde, ayın özgürlük seven Uranüs ile olan üçgeni – kapanışla ilgili on ikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla – aynı anda isyan etme ve şeytanın avukatlığını yapma arzusunu tetikleyebilir.


28 Şubat 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Değişiklikler geliyor – hazır mısın İkizler? Oğlak burcundaki Venüs ve Mars, Boğa’da geri giden kuzey düğümüyle üçgen açı yaptığında, dönüşüm, kırılganlık ve finans algınızın yerinde olduğunu görebilirsiniz. Yolculuğunuza güvenmeniz gerektiğinden, güvenlik açığı profesyonel yolunuzu takip etmenin anahtarı olacaktır. Endişeleriniz veya fikirleriniz hakkında kendinizi açmanıza izin verirseniz, daha etkili bir çalışma ilişkisine ve mali açıdan tatmin edici bir kariyere sahip olabileceğinizi görebilirsiniz. İş alanınız için çok önemli olan yatırımlar veya varlıklar gibi paylaşılan kaynaklarınızı dönüştürebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.