İkizler Burç Yorumları 20 Şubat 2022

İkizler burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü neler bekliyor? İkizler burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 20 Şubat 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Şubat 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayattaki en büyük lükslerden biri, arkanıza yaslanıp kendi düşüncelerinin tadını çıkarma yeteneğidir. Bu yüzden bugün zihninizin bir dizi farklı yolda dolaşmasına izin verin – eğer isterse durup çiçekleri koklamasına izin verin.


20 Şubat 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Geçmişten bir kişi yeniden ortaya çıkıyor. Onun kökten değiştiğini göreceksiniz.


20 Şubat 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, beyniniz bugün yaratıcı fikirlerle dolu olacak, ancak bir şey düşünmek ve onu yaratmak tamamen farklı hayvanlardır. Ne yazık ki, Terazi ayı, Mars ve Venüs arasındaki sert bir kare, zihninizin parlaklığını gerçekleştirmenizi zorlaştırabilir ve bu da egonuzun darbe almasına neden olabilir. Başarısızlık korkusu veya değersizlik duygusu da motivasyonunuzu bulandırmaya başlayabilir ve kafanızda ana hatlarıyla belirlediğiniz herhangi bir sanatsal projeden uzaklaşmanıza neden olabilir. Aklınıza tırmanan müdahaleci olumsuz düşüncelere yenik düşmemeye çalışın. Sonuç ne olursa olsun, vizyonunuzu denemek için kendinizi zorlayın.


20 Şubat 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, kendini hissediyorsun ve sen de direnmek zor. Bununla birlikte, romantik beşinci aşk evinizdeki ayın kutlama yolculuğunun, birleşme, cinsel kimya ve işbirliklerinden oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Mars’a olan çalkantılı bir kareyle kesintiye uğrayacağını düşünürsek, çapkın randevunuz büyük olasılıkla bir yakalama ile gelecek. . Diğer bir deyişle, bu potansiyel aşk teklifine tamamen teslim olmadan ve sosun içinde kaybolmadan önce, Luna’nın Mars’a olan karesi, kendinizi kontrol etmeniz için bir hatırlatma görevi görecek, özellikle de siz, işi zevkle karıştıranlarınız veya belki de önceki taahhütlerinizi bilinçli olarak reddedenleriniz.


20 Şubat 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi’deki ay ile Kova’daki Satürn arasındaki ilk üçgen, sizin gibi bir hava işareti için cennet gibi gelebilir, İkizler. Üçlü, profesyonel olarak etkilenmiş yaratıcı yolculuğunuz ve keşfinizle ilgili duygularınızı düzgün bir şekilde bölümlere ayırmanıza yardımcı olabilir. Bununla birlikte, ay aynı zamanda Oğlak burcundaki Venüs ve Mars’ı da kareler ve yatırımlar ve varlıklar ile bir gerilim duygusu anlamına gelir. Alanınızdaki yaratıcı fırsatlar konusunda nispeten umutlu hissedebilirsiniz. Yine de kare, aşılması gereken bir engel anlamına gelir; bu, mesleğinizdeki yaratıcı fırsatlarınız hakkında güçlü bir şekilde hissediyorsanız makul bir şeydir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.