İkizler Burç Yorumları 17 Şubat 2022

İkizler burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 17 Şubat 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 17 Şubat 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Şubat 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Merak ettiğiniz ne varsa hemen deneyin. Sonuçta, denemeden bilemezsiniz. Kulağa basmakalıp geliyor, ancak şu anda ölümcül derecede doğru. Gelecek için çok fazla endişelenmenize gerek yok.


17 Şubat 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayatınızın sosyal yönü üzerinde çalışın — henüz ulaşmadığınız hedefler var.


17 Şubat 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Jüpiter ve Uranüs gökyüzünde destekleyici bir yönü paylaştığı için bugün iş yerinde beklenmedik bir tanınma alabilirsiniz. Bu yeni keşfedilen kötü şöhreti ilk başta yutmak zor olabilir, ancak kendinizden şüphe duymamaya çalışın, çünkü böyle bir övgüyü kesinlikle hak etmiş olacaksınız! Gölgelerde saklanmak daha cazip gelse bile, yaptığınız iş için övgü almanız da önemli olacaktır. Luna’nın Venüs ve Mars’a bir öpücük göndererek kişisel gücünüz ve müthiş iş anlayışınızla bağlantı kurmanıza yardımcı olduğu bu akşam başarılarınızın şerefine kadeh kaldırdığınızdan emin olun.


17 Şubat 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ölümcül cazibelerinizin büyüklüğüne rağmen kendinize odaklanıyorsunuz, İkizler. Bu özellikle titiz Başak burcunda parıldayan bugünün ayı ve muhtemelen geri çekilme ve içe doğru gitme havasında olduğunuz için duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız için geçerlidir. Her ne kadar hem Mars hem de Venüs erotik sekizinci yakınlık evinizden geçerken, şu anda sizi çevreleyen baştan çıkarıcı alt akıntıları inkar etmek mümkün değil. Bu arada, Jüpiter (adanmış yedinci evinizin göksel hükümdarı) ile asi Uranüs arasındaki bugünkü altmışlık, özellikle bireysel özgürlüğünüz söz konusu olduğunda size yepyeni bir bakış açısı sunuyor.


17 Şubat 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Doğru zamanda zenginleştirmek söz konusu olduğunda algı her şey olabilir, İkizler. Son zamanlarda, Boğa’daki Uranüs, güvenliğiniz, kaynaklarınız ve değerinizle ilgili bilinçaltı değerlendirmenize meydan okuyor, Jüpiter Balık’ta ise kariyer yolunuzda biraz şans yaratıyor. Birlikte, bu iki gezegen bugün bir altmışlık oluşturuyor ve bu da astrolojik enerjiyi bir kuruşta şansınızı değiştirmek için ikna ediyor. Kariyerinize nasıl baktığınızın, profesyonel olarak ilerleme fırsatlarını nasıl değerlendirdiğiniz konusunda gerçekten fark yaratabileceğini görebilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.