İkizler Burç Yorumları 12 Şubat 2022

İkizler burcunun 12 Şubat 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 12 Şubat 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 12 Şubat 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 12 Şubat 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 12 Şubat 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 12 Şubat 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Şubat 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Elbette hayatında yeni bir sıkıntı var ama bu arkadaşlarını görmezden gelmen için bir sebep değil. Er ya da geç onların arkadaşlığını isteyeceğini biliyorsun, bu yüzden nazik ol. Bir nezaket çağrısı asla zarar vermez.


12 Şubat 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün size büyük bir memnuniyet getirecek bir doluluk var.


12 Şubat 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İşler sarpa sarıyor, İkizler. Elbette, “bağlılık” türünden biri olmayabilirsiniz, ancak günümüzün cızırtılı Mars-Venüs birleşiminin etkileri inkar edilemez, çünkü seksle ilgili sekizinci evinizi, paylaşılan kaynakları ve ruh eşi bağlantılarınızı harekete geçirecektir. Maddi, fiziksel ve/veya ruhsal olarak konuşursak, kozmosun aşıkları (Mars ve Venüs), uzun ömürlü olduğu için eşit derecede çekici bir şey doğurmanıza yardımcı olmak için buradalar. Ve tüm bunların enerjinizde nasıl bir rol oynayacağını merak ediyorsanız, şanslısınız çünkü bu cızırtılı sinerji aura alanınızı baştan çıkarıcı ama sofistike bir havayla süsleyecek.


12 Şubat 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son birkaç gün içinde ortaya çıkan her şey, güvenlik, varlıklar ve yatırımlar hakkındaki bilinçaltı görüşlerinizi kökten etkileyebilir. Oğlak burcundaki Merkür, Boğa burcundaki geri giden kuzey ay düğümü ile üçgen açı yaptığında, konuşmada ortaya çıkanları dikkate alın. İkizler, özellikle herhangi bir profesyonel satış, satın alma, yatırım veya birleşme ile ilgili gerekli gerçeklerin ortaya çıktığını görebilirsiniz. Hatta baştan beri biliyormuş gibi hissedebilirsiniz! Güvenlik algınız her içgörü ile değiştikçe, zihniyetinizi daha iyi bir mali gelecek arzusuyla uyumlu hale getirmelisiniz. Çenenizi yukarıda tutun; her şey düzelecek!


12 Şubat 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı şifalı asteroit Chiron ile sert bir bağlantıya girerken, sevgili İkizler, temelleriniz bu sabah biraz sarsılabilir. Arkadaşlık çevrenizdeki teknolojik zorluklar veya drama sizi oyundan atmakla tehdit edebilir ve bu yükler ortaya çıkarken topraklanmış ve sakin kalmanızı önemli hale getirebilir. Neyse ki, Luna ve Uranüs arasında faydalı bir bağlantı, bu sorunlara akıllı çözümler bulmanıza yardımcı olabilir, bu nedenle hasar kontrolü için bir taktiğiniz varsa müdahale etmekten korkmayın. Gün sona ererken, evde biraz sessiz zaman geçirmek için telefonunuzdan uzaklaşmak için kendinize izin verin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.