Günlük İş Burç Yorumları 20 Şubat 2022

20 Şubat Günlük İş Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 20 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi’deki Ay’ın Satürn’ü Kova’da üçgenlediği, ancak Oğlak’ta hem Mars’ı hem de Venüs’ü kare yaptığı düşünüldüğünde, kuma bir çizgi çizmek zor olabilir. Koç, üçlü, profesyonel meselelerle ilgili duygularınızı ve sezgilerinizi düzgün bir şekilde tanımlamanıza yardımcı olabilir, ancak duygusal olarak savunmasız olmanızı engelleyebilir. Kareler, ilerlemeden önce profesyonel taahhütlerinizde orta yolu bulmakta zorlanabileceğiniz için gezinmek için potansiyel olarak zahmetli olabilir. Astrolojik enerji çok fazla olursa, bu konuşmaları başka bir gün için masaya yatırın.


Boğa Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gününüze dikkatli gidin, Boğa. Ay Terazi’deki Satürn Kova’da üçgen açı yaptığında, kariyeriniz ve işinizle ilgili duygusal olarak kutulanmış hissediyor olabilirsiniz. Luna nispeten tarafsızdır, ancak burcunuz Satürn’e kare çizerek bir gerilim duygusuna işaret ediyor. Artı, Ay, Oğlak burcunda hem Mars’ı hem de Venüs’ü kareler, bu da stresinizin kaynağının yön olabileceğini ve buna uygun fırsatlar olabileceğini ima eder, işinizi alabilir. İdeal olarak, kariyerinizde ilerleme kaydedeceksiniz, ancak ay karesi Mars ve Venüs ile sizi her çabanın varsayılan değerini araştırmaya teşvik eder.


İkizler Burcu

20 Şubat 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi’deki ay ile Kova’daki Satürn arasındaki ilk üçgen, sizin gibi bir hava işareti için cennet gibi gelebilir, İkizler. Üçlü, profesyonel olarak etkilenmiş yaratıcı yolculuğunuz ve keşfinizle ilgili duygularınızı düzgün bir şekilde bölümlere ayırmanıza yardımcı olabilir. Bununla birlikte, ay aynı zamanda Oğlak burcundaki Venüs ve Mars’ı da kareler ve yatırımlar ve varlıklar ile bir gerilim duygusu anlamına gelir. Alanınızdaki yaratıcı fırsatlar konusunda nispeten umutlu hissedebilirsiniz. Yine de kare, aşılması gereken bir engel anlamına gelir; bu, mesleğinizdeki yaratıcı fırsatlarınız hakkında güçlü bir şekilde hissediyorsanız makul bir şeydir.


Yengeç Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yengeç, Terazi’deki ay ve Kova’daki Satürn arasındaki üçgen, sezgisel bir karar yerine rasyonel bir karar vermeye çağrılabileceğiniz için gezinmek için garip gelebilir. Zihinsel üçlü, gizli sektörlerinizi bir araya getirerek, özel hayatınızda önemli bir rol oynayabilecek ortak varlıklarınızın ve yatırımlarınızın yapısına sorumlu bir şekilde bakmanızı teşvik eder. Ay ayrıca Oğlak burcunda Mars ve Venüs ile kare açı yaptığından, kendinizi güvende hissetmek için profesyonel taahhütlerinizde önemli bir değişiklik yapmanın zamanı gelmiş olabilir.


Aslan Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün Terazi’deki ay, Satürn’ü Kova’da üçgen yaparken, kendinizi her zamankinden daha stratejik olarak daha sosyal hissedebilirsiniz, Aslan. Şimdi profesyonel taahhütleriniz hakkında ne hissettiğinizi tanımlamanın ve iş ortaklarınızla görüşmeye yaklaşmanın zamanı geldi. Konu, Venüs ve Mars’ın Oğlak burcunda olduğu ay karesinden kaynaklanabilir, çünkü kare, işte üstesinden gelmek için ciddi şekilde motive olduğunuz bir engeli gösterir. Sesinizi yükseltmeyi seçtiğinizde, bunu sağduyulu bir şekilde yapın. Meydanın melodramı olmadan endişelerinizi dile getirmek için havalı üçlüye yaslanın.


Başak Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başak burcu, Kova’daki Terazi üçgen Satürn’deki ay sayesinde işinizde nispeten güvende hissedebilirsiniz. Mesleki becerilerinizin çalışma ortamınızda nasıl parlamanıza izin verdiğini görmek kolay olabilir! Bununla birlikte, ay aynı zamanda Oğlak burcundaki Mars ve Venüs’ü kareler, bu da gerilim kaynağının profesyonel yaratıcılığınızdaki algılanabilir değer veya güvenlik olabileceğini gösterir. Yaratıcı vizyonunuzun veya sanatsal yeteneklerinizin umduğunuz şekilde tanınmadığını görebilirsiniz. Ancak, neler yapabileceğinizi göstermek için motivasyonunuz olabilir!


Terazi Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay burcunuzda, Terazi ve Kova’da Satürn ile üçgen açı yaptığınızda, yaratıcı arayışlarınız için duygusal yatırımlarınızı düşünürken nispeten bir araya gelmiş hissedebilirsiniz! Üçlü, yaratıcı projelerinizi iş yerinde sürdürürken kendinize yüksek saygı duymak için mükemmeldir. Bununla birlikte, Ay, Oğlak burcunda Mars ve Venüs’ü kare yapar, bu da Terazi ideallerinden daha fazla Oğlak ideali çığlık atan alternatif bir yaklaşım düşünmeniz gerekebileceğini gösterir. Bu nedenle, bugün başkalarından onay veya onay almaya ihtiyaç duymayan bir lider olarak durmak için cesaretinizi toplayın!


Akrep Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay, Terazi’de dengeli ve adildir, Ay Satürn’ü Kova’da üçgen yaptığından sorumlu tutulabilecek huzurlu bir zihniyetle bilinçaltınıza vurur, Ancak burcunuz, Akrep Satürn ile kareler, konfor alanınızdan çıkmak söz konusu olduğunda gerginlik yaratabilir. . Ayrıca, Ay, Oğlak burcunda hem Mars’ı hem de Venüs’ü kareler, bu da bakış açınızı düşünceli ancak otorite ile ileterek daha fazla gerilime işaret edebilir. Şüpheye düştüğünüzde, çalışma topluluğunuzun söyleyeceklerinize açık olduğunu hissedene kadar girdilerinizi bildirmekten çekinmek isteyebilirsiniz.


Yay Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gününüz başlarken, Terazi’deki ay, Satürn’ü Kova’da üçgen yapacak ve sizin için otantik bir sosyal atmosfer yaratacak, Yay! Alanınızdaki uzun süredir profesyoneller veya liderlerle bir konuşma başlatma eğiliminde olabilirsiniz. Bununla birlikte, ay ayrıca Oğlak burcunda hem Mars’ı hem de Venüs’ü kareler, bu da hırsınız nedeniyle bağlantı isteyebileceğinizi gösterir. Durum buysa, bugün başkalarıyla, yalnızca belirli bir profesyonel kuruluşla ilişkili olmak istediğiniz için değil, onları sevdiğiniz ve onlara saygı duyduğunuz için gerçek bağlantılar kurmayı hedefleyin.


Oğlak Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay Terazi’de Satürn Kova’da üçgen açı yaptığında kariyerinizin tüm yönlerini dengelemek göz önünde bulundurulur. İdeal olarak, yaptığınız her şeyin kariyer yolunuzda bir değeri veya önemi vardır! Şüphe duyduğunuzda, kariyerinizi özgünlükle karakterize eden benzersiz çabaların peşinden gidin. Ay burcunuz Oğlak’ta Mars ve Venüs ile kare açı yaptığından, profesyonel arenada belirli bir bekleyişle karşılaşmak için özellikle motive olabilirsiniz. Sadece otoriteyi değil, aynı zamanda sosyal karizmayı da elinde tutan profesyonel bir güç merkezi olarak nasıl karşınıza çıkabileceğinizi bir düşünün. Nasıl lider olabilirsin?


Kova Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi burcundaki ay, burcunuz Kova’daki Satürn ile üçgen açı yaptığında kariyerinizde yeni yönleri benimsemek mümkündür. Güzel zihinsel üçlü, kariyerinizde yeni maceralara dönüşebilecek makul girişimlerin artılarını ve eksilerini tartmanız için sizi teşvik ediyor. Bununla birlikte, Ay, Oğlak burcunda Mars ve Venüs’ü kare yapar; bu, bir sonraki profesyonel maceranızda ilerlemek için birkaç zihinsel bloğu atlamanız gerekebileceğini gösterir. Zihinsel blok, hangi yolu veya fırsatı seçeceğini bilememek olabilir. Hatta kendi kendini sınırlayan inançlara ve güvensizliklere atıfta bulunabilir.


Balık Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi burcundaki ay, Kovadaki Satürn ile üçgen açı yaptığından, bugün ortak varlıklarınız ve yatırımlarınız konusunda biraz daha içe dönük hissedebilirsiniz, Balık. Zihinsel üçlü, varlıklarınıza özgün veya benzersiz bir bakış açısıyla bakmanızı teşvik eder ve bu, profesyonel paylaşımlarınızı farklı bir ışık altında görmenize olanak sağlayabilir. Bununla birlikte, ay, Oğlak burcunda hem Mars’ı hem de Venüs’ü kare yapar; bu, profesyonel bir topluluğa veya bir özleme daha fazla yatırım yapmak için üstesinden gelmeniz gereken bir engeliniz olabileceğini ima eder. Kumar oynamaya neyin değdiğini görmek için her fırsatın artılarını ve eksilerini yazın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.