Günlük İş Burç Yorumları 19 Şubat 2022

19 Şubat Günlük İş Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 19 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Koç, aklında ne var? Ay karşı burcunuzda, Terazi, Kova’da Merkür ile üçgen açı yaptığında, konuşma zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Bu iki gök cismi arasındaki sosyal hava enerjisi, bağlantıya ilham verir. Uyum, profesyonel ilişkilerinizdeki her şey olabilir – şu anda birlikte çalıştığınız kişilerden ağınızı genişletmeye kadar. Sunacak bir fikriniz veya temel alacağınız bir iş sorununuz varsa, sosyal üçlü sohbeti çevrimiçi veya çevrimdışı başlatmak için mükemmel bir geçiş olabilir!


Boğa Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklınızdan geçenleri söylemek, katartik olabilir, Boğa. Ay Terazi burcunda Merkür ile Kova burcunda üçgen açı yaptığında, işiniz ve kariyer yolunuz hakkında düşündüğünüzü söylemenin doğru yolunu bulmakta zorlanabilirsiniz. Burcunuz, biraz iletişimsel gerilim yaratarak Merkür’e kare açı yapıyor. Bununla birlikte, dengeli ve huzurlu ay, arzu edilen şekilde konuşmaya yardımcı olabilir. Sosyal hava enerjisi, benzersiz bakış açınızı alıcı bir şekilde stratejik olarak iletmek için mükemmeldir. Yardımcı olacaksa, başkalarına yanıt olarak ne söyleyeceğinizi planlamayı bile düşünün!


İkizler Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, bugün Terazi’de Ay ve Kova’da Merkür arasındaki hava üçgeni ile cennette olabilirsin! Sosyal aktivitenin ve zihinsel uyarımın bolluğu, kariyer yolunuzda keşfedilecek yeni fırsatları değerlendirmek için mükemmeldir. Dengeli Terazi etkisi sayesinde zihniniz rasyoneldir, bu da yaratıcılığınızı ve sanatsal vizyonunuzu keşfetmenizi kolaylaştırır. O zaman Merkür, fikirleriniz için alternatif rotayı düşünmenizi teşvik edebilir. Yakalama kararsızlığa kapılmamaktır. Hangilerinin arzu edilir olduğunu not ederken seçeneklerinizi açıkça keşfederek zirvede kalın!


Yengeç Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kalbinizden çıkın ve kafanızın içine girin, Yengeç! Terazi burcundaki ay bugün Kova burcundaki Merkür ile üçgen açı yaptığından, profesyonel konularda şaşırtıcı derecede sağduyulu hissedeceksiniz. Dengeli ay, sizi Merkür sayesinde özgünlükle iletilebilen bir şeytanın avukatı pozisyonunu düşünmeye davet ediyor. Sosyal hava üçlüsü sayesinde, varlıklar, yatırımlar ve diğer paylaşılan kaynaklarla perde arkasında neler olup bittiği hakkında konuşmak daha kolay olabilir. Hatta aileden biri gibi hisseden bir iş arkadaşınızın ya da bir aile üyesinin paylaşacak yararlı içgörüleri olduğunu bile görebilirsiniz.


Aslan Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Şimdi konuşma zamanı, Leo! Şu andan itibaren, Terazi’deki ay, işte ve işle ilgili karşılıklı konuşmalara duygusal olarak yatırım yapıyor. Tek fikrinizi savunmak yerine, başka birinin bakış açısından görmeye daha meyilli hissedebilirsiniz. Ay, Merkür’ü Kova’da üçgen yaptığından, sosyal hava enerjisi harika sohbetler yapabilir! Meslektaşlar ve müşterilerle bağlantı kurmak nispeten kolay olabilir. Daha kapsamlı bir çalışma topluluğu oluşturmak için başkalarının önermesi gereken şeylere daha açık olabilirsiniz.


Başak Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi burcundaki ay kitaplarınızı dengelemeye çalışırken güvenlik ve değer sorusu aklınızda olabilir. Başak, bu yönlerle bir barış duygusu bulmaya çalışırken, maddi durumunuza ve öz saygınıza biraz daha duygusal olarak bağlı hissedebilirsiniz. Ay, Merkür’ü Kova’da üçgen yaptığından, birlikte çalıştığınız insanlara bir şeyler söylemek konusunda ileri geri gidiyor olabilirsiniz. Bir iş arkadaşınızla veya hatta amirinizle konuşmayı düşünüyorsanız, bu konuşmayı nasıl kolaylaştırabileceğinizi düşünmek için bir artı ve eksiler listesi hazırlayın.


Terazi Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay burcunuzdayken, Terazi, biraz bilinçli hissedebilirsiniz. Belki bir iş arkadaşınızın size söylediği veya zihinsel olarak sabitlediğiniz bir şeydir. Her ne olursa olsun, profesyonel kendini ifade etme konusundaki güven duygunu bulmak için Merkür Kova’dayken ay üçgenine yaslanmalısın. Kendinize olan güveninizi göstermenin en iyi yolunun yaratıcılığınız olduğunu görebilirsiniz. İşinize bağlı olarak, yaratıcı tarzınızla oynamanız gerekebilir. Bir şey olursa, Mercurial yeteneklerinizi bir dönüş yapmaya çalışın.


Akrep Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Algıda bir değişikliğe ihtiyaç var ama bugün kolay gelmeyebilir Akrep. Terazi burcundaki ay bilinçaltı sektörünüzü vurgularken, işle ilgili kararlarınızdan ve taahhütlerinizden biraz emin olmayabilirsiniz. Ay, Kova’da Merkür ile üçgen açı yaptığından, burcunuz Merkür ile kare açı yaptığından özellikle birkaç farklı yöne çekildiğini hissedebilirsiniz. Özellikle her şeyin kendi lehinize çalışmasını sağlamaya çalışıyorsanız, zihinsel olarak zorlayıcı bir geçiş olabilir. Bu nedenle, bu zamanı neyle mücadele ettiğinizi ve onu nasıl değerlendirebileceğinizi not almak için kullanın.


Yay Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sosyal hissediyor musun, Yay? Ay iletişimsel Terazi burcunda parlarken, olası ağ oluşturma fırsatları konusunda heyecanlı olabilirsiniz. Luna ayrıca iletişim sektörünüzü besleyen Merkür’ü Kova’da üçgenler! Profesyonel bir tanıdıkla biraz daha yakın çalışmayı düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. Aklınızda bir grup veya biri varsa, bugün onlara ulaşın. Alanınızda yükselen profesyonellerle yakınlık kurmak için bu güzel hava enerjisini kullanın, böylece daha yakından çalışmaya başlayabilir ve hatta sıkı sıkıya bağlı bir grup oluşturabilirsiniz!


Oğlak Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuzda değerli sayılan nedir, Oğlak? Terazi burcundaki dengeli ay sayesinde tanınma ve kariyer sektörünüz parlıyor. Luna burcunuzun karesini aldığından, sonraki adımlarınız arasında geçiş yapıyor olabilirsiniz. Neyse ki ay, Merkür’ü Kova’da üçgenler, bu da size düşünce için biraz yiyecek verebilir. Zihinsel olarak çevik üçlü, güvenlik duygunuza ve profesyonel özgüveninize değer katan özgün, ikonik fırsatları değerlendirmenizi ister. Karar vermek yerine tüm profesyonel ve finansal seçeneklerinizi değerlendirmek için üçlüyü kullanabilirsiniz.


Kova Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Davulunuzun ritmine göre ilerleme zamanı, Kova! Terazi burcundaki ay, genişleme ve eğitim sektörünüze duygusal olarak yatırım yaparken, kariyer yolunuzun bir sonraki adımda nereye varabileceğine dair birkaç farklı fikirle uğraşıyor olabilirsiniz. Terazi’nin etkisi nispeten kararsız olabilir, ancak yön duygusu için en azından Ay’ın Kova’daki Merkür ile üçgen açısına yaslanabilirsiniz. Kariyer yolunuzdaki her bir yolu gözden geçirirken, fırsatın size özel olup olmadığını kendinize sorun. Profesyonel özgünlüğünüzü artıracak yollara gidin!


Balık Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Balık, paylaşılan kaynaklarınıza bakış açınızı nasıl değiştirebilirsiniz? Bugün, Terazi’deki ay, Kova’daki Merkür’ü üçgenler, çantayı güvenceye almak veya sahip olduklarınızı dönüştürmek için zihinsel bir motivasyon yaratır. Luna, paylaşılan varlıklar ve yatırımlardan oluşan gizli sektörünüzü vurur ve bu alandaki taahhütlerinizin artılarını ve eksilerini tartmanız için sizi teşvik eder. Kaynaklarınıza ilişkin algınızı tanımlamanız gerekiyorsa, Merkür’ün sabit zihniyetine yaslanın. Merkür’ün dürüst, gerçek katkısı, zamanınızın ve enerjinizin neye değdiğini anlamanıza yardımcı olacaktır!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.