Günlük Burç Yorumları 8 Şubat 2022

8 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 8 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

8 Şubat 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa burcunun rüya gibi Neptün ile yumuşak bir bağlantısı olduğu için, sevgili Ram bugün fantezilerinize yatırım yapmaktan korkmayın. Bu titreşimler, ihtişamı kucaklamak için derin bir arzuyu tetikleyecek ve kendinize makul bir şekilde davranmayı tamamen kabul edilebilir hale getirecektir. Bu akşam iletişimsel Merkür’den destekleyici titreşimler akacak ve profesyonel veya finansal ölçekte yaşadığınız sorunları çözmenize yardımcı olacak. Ancak, tavsiye için güvenilir bir arkadaşınıza başvurmanız gerekebilir. Gün sona erdiğinde, ay kuzey düğümüne kadar rahatlayacak ve önünüzdeki yolu çarpıcı bir netlikle görmenize yardımcı olacak.


Boğa Burcu

8 Şubat 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün işe erken başlamaya çalış, yoksa dünya ile uyumunu kaybedebilirsin, çünkü çeyrek ay seni ve sorumluluklarını tehlikeye atmakla tehdit ediyor. Neyse ki, bu enerji sabah ortasına kadar dağılacak ve Luna ile Neptün arasındaki yararlı bir bağlantı, size ciddi anlamda rüya gibi titreşimler sunacak ve size günlük hayattan bir anlığına kaçma şansı verecek. Bu enerjiyi küçük bir mola vermek için kullanın ve kendinizin göz alıcı bir özçekimini paylaştığınızdan emin olun. Luna, haberci gezegen Merkür’e açı yaptığında bu akşam evrenden gelen eşzamanlılıklara ve işaretlere dikkat edin.


İkizler Burcu

8 Şubat 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Çeyrek ay garip ve içgüdüsel rüyalar getirerek astral alemleri uyanık yaşamdan daha çekici kıldığı için bu sabah uyuma cazibesi gerçek olacak. Erteleme düğmesine bir kez basmak için kendinize izin verin, ancak aşırı gecikmeyle işe karışmamaya çalışın. Luna, yatıştırıcı Neptün ile tatlı bir bağlantı paylaştığında, rahatlamış hissetmenize ve işinize bağlı kalmanıza yardımcı olacak şekilde, öğleden sonra geldiğinde hava hafifleyecek. Sadece topraklanmayı unutmayın, çünkü bu enerji otomatik pilota geçmenize neden olabilir. Bu akşam, Merkür ve ay gökyüzünde gevezelik ederken derin sohbetler getirecek.


Yengeç Burcu

8 Şubat 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün yüzeysel tartışmalar için fazla sabrınız olmayacak, sevgili yengeç, çünkü çeyrek ay sizi fedakar ve düşünceli bir kafa boşluğuna sokuyor. Bu titreşimler, bir fark yaratma isteği uyandıracak, ancak nereden başlayacağınızı bilmek bunaltıcı olabilir. Neyse ki, Luna entelektüel Merkür ile destekleyici bir bağlantı paylaştığında bu akşam netlik sizi bulacak. Kalbinize yakın konuları araştırmak için bu enerjiyi kullanın, böylece durumu ve nasıl yardımcı olabileceğinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Özellikle gün sona erdiğinde ve ay Plüton’u öperken, zihninizi doldurmak size bir amaç ve güç duygusu da verecektir.


Aslan Burcu

8 Şubat 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova ayı profesyonel yaşamınızda her şeyi alt üst ederken, tatlı aslan bu sabah kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak zor olabilir. İş taleplerinin size ağır gelmesi muhtemel olsa da, makul olmayan baskılara boyun eğmemeye çalışın ve gün içinde nefes almayı ve topraklamayı unutmayın. Neyse ki, sabah gelişmeye devam ettikçe bu titreşimler dağılmaya başlayacak ve Luna ile Neptün arasında tatlı bir bağlantı oluşacak. Zen’inizden yararlanmak için bir dakikanızı ayırın ve çok geçmeden süreçte gerilmeden göreve devam edebileceğinizi göreceksiniz.


Başak Burcu

8 Şubat 2022 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Gününüz tesadüflerle ve evrenden gelen işaretlerle dolu olacak sevgili Başak. Ancak perdenin ötesinden gönderilen mesajların şifresini çözmekte zorlanabilirsiniz. Şu anda tüm bunların ne anlama geldiğine kapılmamaya çalışın ve bunun yerine etrafınızdaki dünyayla bağlantı kurmanın tadını çıkarın. Yaratıcı bir çıkış, özellikle ayın konuşkan Merkür’ü öptüğü bu akşam, evrenle iletişim kurmanıza yardımcı olabilir. Sanatsal ilham, şu anda sezginizin kilidini açmanın anahtarı olacak, bu yüzden günlüğe, dansa veya yaratmaya kendinizi kaptırmış hissediyorsanız geri adım atmayın!


Terazi Burcu

8 Şubat 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, özellikle konu fikir ve görüşlerinizi paylaşmaya geldiğinde, yargılanma korkusunun sizi bu sabah konuşmaktan alıkoymasına izin vermeyin. İş sırasında sakin bir ruh halinde olsanız da, bu akşam Toros ayı iletişimsel Merkür’e bir öpücük üflerken konuşkan ruhunuz ortaya çıkacak. Bu enerjiyi en yakın arkadaşlarınız ve ailenizle bağ kurmak için kullanın, özellikle de onlarla aynı çatıyı paylaşıyorsanız. Akşam sona ererken, sadece sessizlik ve iç gözlem için biraz zaman ayırmaya çalışın ve Luna, dönüştürücü Plüton ve kuzey düğümü ile faydalı bir bağlantı paylaşıyor.


Akrep Burcu

8 Şubat 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Boğa ayı ve rüya gibi Neptün arasındaki tatlı bir bağlantı, bu sabah romantik ve ilham verici hisler getirecek, benlik sevgisi ve o özel kişi için ideal ortamı yaratacak. Kalbiniz şükranla açık ve canlı olacak, ancak günün ilk kısmı için kendinizi önemli bir kişiden daha fazla takdir etmeye öncelik vermelisiniz. Luna, Merkür’e bir öpücük üflerken, ortaklığınız içindeki bağlantı bu akşam güçlenecek. Bu titreşimler, duygularınızı bir hediye ile ifade etmek için mükemmeldir, ancak bankayı kırmanız gerektiğini düşünmeyin. Küçük ve düşünceli hediyeler de işe yarayacaktır.


Yay Burcu

8 Şubat 2022 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Kendinize bir iyilik yapın ve bugün işe gitmeden önce bir topraklama meditasyonu seansı için biraz zaman ayırın, yoksa zihniniz ve bedeniniz biraz uyumsuz olabilir ve küçük ve uygunsuz hatalar yapmanıza neden olabilir. Neyse ki, bu enerji üretkenliğinize de yardımcı olabilir, ancak yalnızca stresinizi yönetmek için sağlıklı satış noktaları bulursanız. Luna’nın Merkür’e bir öpücük göndererek, size biraz harcamanız için kozmik yeşil ışık verdiği bu akşam, sağlığınıza ve kişisel organizasyonunuza yatırım yapmanın yollarını arayın – ancak yalnızca hayatınıza daha fazla kolaylık sağlayacak öğeler üzerinde.


Oğlak Burcu

8 Şubat 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Başkalarının ne düşüneceği konusunda endişeleniyor olsanız bile, bugün kişiliğinizi boğmayın veya başkalarının sizi bir kutuya koymasına izin vermeyin. Özel benzersizliğinizin herkese hitap etmeyebileceği doğru olsa da, başkalarının beklentilerini karşılamak yalnızca sizi aşağı çekmeye hizmet edecektir. Neyse ki, tuhaflıklarınız, ayın iletişimsel Merkür ile tatlı bir bağlantı paylaştığı bu akşam uygun bir izleyici bulacak. Bu titreşimler, en yakınlarınızın ve en sevdiklerinizin etrafında toplanmak için mükemmeldir, özünüzde olduğunuz kişi için görüldüğünüzü ve takdir edildiğini hissetmenize yardımcı olur. Sosyal bir ruh halinde değilseniz, dışarı çıkmak yerine yaratıcı yönünüzü kanalize etmek için bu enerjiyi etkili bir şekilde kullanabilirsiniz.


Kova Burcu

8 Şubat 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugünün Boğa ayı, içinizde sessiz bir gücü harekete geçirecek ve size gün boyunca sağlam ve istikrarlı hissederek süzülme gücü verecek. Luna, rüya gibi Neptün’e bir öpücük üflediğinde, özellikle sabahın ortasında coşkulu olacak. Bu, kristal koleksiyonunuz varsa, kristal koleksiyonunuzla bağlantı kurmak için iyi bir zamandır, ancak uçucu yağlar veya tarot kartları gibi diğer farkındalık araçları da işe yarayacaktır. Ayın kuzey ay düğümü ve Plüton ile birleştiği bu akşam, geçmişteki hataları belirlemenize yardımcı olacak ve geleceğe daha net bir şekilde ilerlemenize izin verecek şekilde sessiz bir şekilde düşünmek için biraz zaman ayırın.


Balık Burcu

8 Şubat 2022 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah sakin bir ruh halinde olacaksın, küçük Balık, iş ya da sosyal talepler aradığın yalnızlığı bulmanı muhtemelen imkansız kılacak. İş günü başladığında normalden biraz daha gergin hissedebilirsiniz. Neyse ki, ay zen Neptün ile yumuşak bir bağlantıya girdiğinde, vibe sabahın ortasında düzelecek. Luna ve Merkür gökyüzünde güzel hisler alışverişinde bulunduğunda bu akşam daha sosyal hissedeceksiniz, bu da aileniz ve arkadaşlarınızla buluşmak için ideal bir zaman. Sadece gece bitmeden iletişim cihazlarınızı kapatmaya çalışın, böylece huzur içinde şarj olmak için birkaç dakikanızı ayırabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.