Günlük Burç Yorumları 7 Şubat 2022

7 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 7 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa ayı bu sabah uğurlu Jüpiter ile bağlantı kuruyor ve bolluğu çekerken minnettarlığınızdan yararlanmanıza yardımcı oluyor. Bu tür rüyaları nasıl gerçeğe dönüştüreceğinize dair içgörü kazanabileceğiniz için tezahür hedeflerinizle yeniden bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Luna gökyüzünde bir dizi faydalı bağlantı kurarken, sizi kalbiniz, tutkunuz ve motivasyonunuzla yeniden bağlarken hoş sürprizler ortaya çıkarırken bu öğleden sonra iyi hisler akmaya devam edecek. Görevlerinizi ve sorumluluklarınızı yerine getirmek için kesinlikle istekli hissedeceksiniz, ancak hızınızı artırmayı unutmayın, aksi takdirde Mars ve şifalı asteroit Chiron arasındaki zorlu bir kare sayesinde bir duvara çarpabilirsiniz.


Boğa Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bugün burcunuz aracılığıyla yolculuğuna devam ediyor, tatlı Boğa, sizi rahat ve topraklanmış bir baş boşluğuna getiriyor. Evren size uyum ve bereket getirdiğinden, akışla gitmek şu anda kolayca gelecektir. Bu öğleden sonra, ay Uranüs’ün üzerinden geçerken, gününüzü eğlenceli ama beklenmedik şekillerde sallarken, eşzamanlılıklar ve tesadüfi karşılaşmalar için gözlerinizi dört açın. Bu arada, Luna ve yönetici gezegeniniz Venüs arasında, kalbinizin istediğini tezahür ettirmenize yardımcı olabilecek tatlı bir bağlantı oluşmaya başlayacak. Ancak, karşı tarafın bunun tam olarak ne olduğunu bilmesini sağlamanız gerekebilir.


İkizler Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Boğa burcu evrende destekleyici açılar akışı yaratırken, bugün yavaşlamak ve işleri hafife almak için kendinize izin verin. Bu kozmik iklim, minnettarlığınızdan yararlanmanıza yardımcı olabilir ve nimetlerinizi derin bir düzeyde kabul etmenize izin verir. Bununla birlikte, bu enerji, sizi çevreleyen ince titreşimlere dokunduğunuzda sizi sakin bir ruh haline sokabilir. Profesyonel yükümlülükler için telefonunuza bağlı değilseniz, sizi çevreleyen güzellikle bağlantı kurarken gerçekten fişi çekebilmek için onu biraz kapatmak isteyebilirsiniz.


Yengeç Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, güne başlamadan önce bir meditasyon seansına katılmaya çalışın, çünkü Boğa ayı uğurlu Jüpiter ile yumuşak bir bağlantı kuruyor ve sizi perdenin ötesinden gelen mesajlara ve kutsamalara açıyor. Bu titreşimler, günün geri kalanının gidişatını belirleyecek ve hayatınızı ve onu dolduran insanları takdir etmenizi önemli hale getirecektir. Bu öğleden sonra Luna ve Uranüs göksel bir birlik oluşturduğunda beklenmedik bir şekilde eski bir arkadaşınızdan haber alabilirsiniz. Gün sona ererken, aileniz ve arkadaşlarınızla biraz zaman geçirmeye çalışın, çünkü kalbinizi fazlasıyla tatmin edeceğinden emin olabilirsiniz.


Aslan Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Boğa burcunun uğurlu Jüpiter ile tatlı bir bağlantısı olduğu için, iş bilginiz bu sabah kozmik bir destekten faydalanacak. Bu titreşimler, profesyonel müzakereler söz konusu olduğunda üstünlük kazanmanıza yardımcı olacaktır, bu yüzden sert oynamaktan korkmayın. Ay, Mars ve Venüs açıları yaptığından, bu öğleden sonra üretkenliğiniz bir artış görecek ve çalışma haftasının bitiminden önce tamamlanması gereken tüm görevlerin önüne geçmenize yardımcı olacak. Sadece yuvarlanıyorsun diye gece geç saatlere kadar çalışmaya devam etmek zorundaymışsın gibi hissetme, yoksa sonunda tükenebilirsin.


Başak Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Aşk hayatınız, bu sabah Boğa burcu ve ışıltılı Jüpiter arasındaki destekleyici bağlantıdan faydalanacak ve size o özel kişiyle ruh düzeyinde bağ kurma şansı verecek. İş gününüz yoğun geçeceğe benziyor olsa bile, AM’de biraz daha fazla zaman harcamaktan suçlu hissetmeyin. Neyse ki, Luna Mars ve Venüs’ü öperken bu öğleden sonra görevlerinizi tamamlamak için bolca zamanınız olacak. Bu titreşimler, sıradan şeylerde neşe bulmanıza yardımcı olacak ve gün bitmeden yapılacaklar listenizi tamamlamanızı çok daha kolay hale getirecek.


Terazi Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün her zamankinden daha yavaş hareket ediyor olsanız da, Boğa burcu her durumun özüne inmenize yardımcı olduğu için her zamankinden daha verimli olacaksınız. İster günlük işlerinizle ilgili olsun, ister ciddi bir tartışmaya katılın, gereksiz olandan kaçınmanın bir yolunu bulacaksınız, yaptığınız her atışta tam bir hedef tahtasına oturacaksınız. Luna, tatlı Venüs ile bağlantı kurarak kanepede rahatlamanız için size ilham verdiğinden, gün için dışarı çıktığınızda, doğruca eve gittiğinizden emin olun. Bunu sevdiğiniz biriyle mi yoksa tek başınıza mı yapacağınız size kalmış, sadece rahat bir ortam yarattığınızdan emin olun.


Akrep Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu Jüpiter’i kutlarken, kalbinizi sevgiye ve sizi çevreleyen güzelliğe açmanıza yardımcı olurken, bu sabah enerji topraklanmış, şehvetli ve fırsatlarla dolu olacak. Dünya zengin renkler, dokular ve seslerle aydınlanırken, basit zevkleri bulmak artık çok kolay olacak. Evren, auranızı zarafet ve çekicilikle kutsadığı için, bu titreşimler egonuzu da biraz artıracaktır. Romantizm, bir Fransız parfümü gibi havada oyalanacak ve başkalarıyla kalp seviyesinde bağ kurmanıza yardımcı olacak. Bir ilişkiniz varsa, bu akşam için bir tarih belirlemeye çalışın, çünkü diğer önemli kişinizle hem entelektüel hem de fiziksel düzeyde bağlantı kuracağınızdan emin olabilirsiniz.


Yay Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa burcunun parlak Jüpiter’le yumuşak bir yönü paylaştığı için, işe biraz daha geç başlamak anlamına gelse bile, kendinizi beslemek için bu sabah biraz daha zaman ayırın. Bu titreşimler, auranıza bir canlılık ve ruhunuza ilham vererek günü fırtınalı geçirmenize yardımcı olacak. Luna, Mars’a ve ardından Venüs’e bir öpücük üflerken, bu öğleden sonra iş yerindeki çabalarınız habersiz gitmeyecek ve bu da ekstra paraya yol açabilir. Hizmet sektöründe çalışıyorsanız, bazı ekstra ipuçları almak için harika bir zaman. Ek olarak, komisyon veya sözleşme çalışması da güzel bir tesadüfi faaliyet akışı görecektir.


Oğlak Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Boğa burcunun şanslı Jüpiter ile tatlı bir açı oluşturduğu ve düşüncelerinizin gerçeğe dönüşmesine yardımcı olduğu için, bu sabah sadece sözlerinizle çok şey yapabilirsiniz. Sadece mantralar veya olumlu düşünme yoluyla olsa bile, geleceğe hükmetmek için sesinizi kullanın. Ay ve Uranüs, şu anda burcunuzda bulunan Mars ve Venüs’e açı verirken, bu öğleden sonra beklenmedik sürprizler sizi bulacak. Bu süre zarfında alışılmamış şeylere “evet” deyin ve evren sizi yakında unutamayacağınız bir yolculuğa çıkaracaktır. Gün sona ererken, yaratıcı ilhamın sizi bulacağından emin olduğunuzdan, kurnaz olmanın yollarını arayın.


Kova Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Boğa burcunda ilerleyip dördüncü evinizi aydınlatırken, evinizin konforu dış dünyanın size sunabileceği her şeyden daha ağır basacak. Bugün uzaktan çalışıyorsanız, görevleri tamamlarken ev içi mutluluğun tadını çıkardığınızdan emin olun. Kokulu mumları yakın, ortam aydınlatmasını seçin ve en lüks battaniyenize sarılın! Ay ve Uranüs, Mars ve Venüs ile faydalı açıları paylaşırken, bu öğleden sonra derin berraklık anları ruhunuzu bulacak. Bu kozmik iklim size kalbinizle ve tutkularınızla yeniden bağlantı kurma şansı vererek çevrenizdeki dünyayla olan ilişkinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olacak.


Balık Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Boğa burcu genişleyen Jüpiter’i destekleyici bir açı oluşturduğundan, insanlar bu sabah düşüncelerinizi merak edecekler. Bu kozmik iklim, sesinizin uzaklara gitmesine izin verecek, bu nedenle kelimelerinizi akıllıca seçtiğinizden ve yalnızca olumlu mesajlar yaydığınızdan emin olun. Luna ateşli Mars’a ve tatlı Venüs’e öpücük yollarken, sosyal medya sayfalarınız bu öğleden sonra biraz daha yüksek trafik görebilir. Takipçilerinizi büyütmeyi umuyorsanız, yürekten bir başlıkla birlikte şiddetli bir fotoğrafınızı yayınladığınızdan emin olun. Bu aynı zamanda arkadaşlarınızla sohbet etmek için harika bir zaman, bu yüzden birkaç kısa mesaj gönderdiğinizden veya bazı aramalar yaptığınızdan emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.