Günlük Burç Yorumları 6 Şubat 2022

6 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 6 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

6 Şubat 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün senin burcunla yolculuğunu tamamlıyor küçük Ram, ama bu zorluklarla karşılaşmayacağın anlamına gelmiyor. Bu sabah, Luna, Merkür ve Plüton arasındaki bir dizi sert açı, zorlu bir yolculuğa çıkacağınızı gösteriyor. Bu titreşimler güç mücadelelerine, sınırların aşılmasına, tahrişe ve yanlış iletişimlere neden olabilir, bu nedenle sakin kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekecek. Ayrıca, yanıtınızı iyi ölçmezseniz, insanlar her zamankinden daha hızlı olacak ve tartışmalara yol açacaktır. Neyse ki, bu titreşimler öğleden sonra güneşin şehvetli Boğa burcuna geçişiyle sona erecek.


Boğa Burcu

6 Şubat 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün insanlardan biraz uzaklaşmaya ihtiyacın varsa sorun değil, güzel boğa, çünkü ay on ikinci evinden geçerken bazı içsel işlerin için gecikmiş olabilirsin. Ne yazık ki, Luna, Merkür ve Pluto arasındaki bazı dalgalı sular sayesinde içeri girmek o kadar kolay olmayabilir. Özellikle son zamanlarda meditatif veya ruhsal uygulamalarınızı ihmal ettiyseniz, kendinizi alışık olduğunuzdan daha duygusal olarak dengesiz hissedebilirsiniz. Kendinize bir iyilik yapın ve ihtiyacınız olan tüm alanı ayırın ve kendinize besleyici ve nazik şeyler söylemeyi unutmayın. Öğleden sonra ay burcunuza girdiğinde kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.


İkizler Burcu

6 Şubat 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Koç ayı on birinci evinizde ışık saçarken, bugün teknoloji ve sosyal medya ile olan ilişkinizi kontrol edin. Gökyüzündeki bir dizi sert yön, telefonunuza veya bilgisayarınıza duygusal olarak yatırım yapmanıza neden olabilir ve bu da ekran başında kalma davranışlarınızdaki kırmızı bayraklara işaret edebilir. Eğer sallayabiliyorsanız, bir süreliğine fişini çekmeyi ve biraz temiz hava almak için dışarı çıkmayı deneyin. Bu öğleden sonra, Ay Boğa burcuna girdiğinde bir değişim tezahür edecek ve masaya topraklanmış ve şehvetli bir hava getirecek. Bu gece iyi yemek, lüks kokular ve hatta belki de sevgilinizden bir sırt masajı ile duyularınızı şımartmayı planlayın.


Yengeç Burcu

6 Şubat 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda iş nedeniyle eşinizi ihmal ediyorsanız, bu sabah Koç ayı Merkür ve Plüton ile kare açı yaptığından, bu sabah sizi rahatsız edebilir. Gerginliğin arttığını zaten hissediyorsanız, bir tartışma başlamadan önce sorunu kabul ederek durumun önüne geçmeye çalışın. Gerektiği yerde sorumluluk aldığınızdan emin olun, ancak savunmanızı ifade etmeye gelince diplomatik bir yaklaşım sergileyin. Şu anda bekarsanız, işinizin kendi kendinize bakmanızın önüne geçtiği ve fiziksel stres belirtilerinin oluşmasına neden olduğu ortaya çıkabilir. Neyse ki, bu öğleden sonra ay topraklanmış Boğa burcuna geçtiğinde gevşemek ve rahatlamak için bir şansınız olacak.


Aslan Burcu

6 Şubat 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Koç ayı ruhsal merkezinizi harekete geçirirken, bugün her zamankinden daha fazla psişik olarak hassas olacaksınız, küçük Aslan. Ne yazık ki, çok fazla hissederek psişik duyusal aşırı yüklenmeye yol açabilirsiniz. Özellikle başkalarının duyguları ve eylemleri sizi bunaltmaya başlarsa, topraklanmış kalmak ve nefesinize odaklanmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Başkalarının ihtiyaçlarını karşılarken veya her şey yolunda değilken her şey yolundaymış gibi davranmaya çalışmayın ve kendinizi beslemek ve kendinize bakmak için inisiyatifi ele alın. Neyse ki, öğleden sonra Luna dünyevi Boğa’ya girdiğinde daha yumuşak hissetmeye başlayacaksınız.


Başak Burcu

6 Şubat 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Biraz sağlıklı rekabetin kimseye zararı olmaz sevgili Başak, ama bugün senin çıkarlarına hizmet etmeyecek. Ay, ateşli Koç burcunda yoluna devam ederken, sağlıksız dinamiklere yol açabilecek Merkür ve Plüton ile bazı türbülanslarla karşılaşacak. Arkadaşlarınızın başarısını ölçtükten sonra hırslı hissetmek sorun değil, ancak bu duygular kıskançlığa dönüşürse, başınız belaya girebilir. Bu titreşimler iki yönlüdür, bu yüzden başarılarınızı kutlayamayan insanlarla kendinizi çevrelemediğinizden emin olun. Neyse ki, bu titreşimler öğleden sonra Ay Boğa burcuna geçtiğinde dağılacak.


Terazi Burcu

6 Şubat 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün kendinize biraz alan yaratmaya çalışın, özellikle de şu anda bir ev ortaklığı içindeyseniz. Koç ayı bu sabah Merkür ve Plüton ile sıkıntılı sularda ilerleyecek ve bu da evdeki ilişkilerinizde tartışmalara ve güç mücadelelerine yol açabilir. Normalden daha sinirli olduğunuzu fark edebilirsiniz, bu da evden çıkmanın sadece size değil, birlikte yaşadığınız insanlara da hizmet edeceği anlamına gelir. Neyse ki, öğleden sonra, ay topraklanmış Boğa burcuna geçtiğinde eve gelmek güvenli olacak, bu da günün erken saatlerinden gelen kötü hisleri atmanıza yardımcı olurken ruh halinizi dengeleyecek.


Akrep Burcu

6 Şubat 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Koç burcunun Merkür ve Plüton ile kare açı yaptığı bugün sıkıntılarınız sizi zihinsel ve fiziksel olarak etkileyecek. Stres seviyenizi izlemezseniz, bu titreşimler vücudunuzda endişe ve gerginliğe yol açabilir, bu nedenle nefesinize odaklandığınızdan ve her şeyi adım adım attığınızdan emin olun. Yapılacaklar listeniz bir mil uzunluğunda gibi görünse bile, tüm baskının sizi felç etmesine izin verirseniz, pek bir şey başaramazsınız. Her seferinde bir görevin üstesinden gelin ve her şeyi aynı anda halletmek için kendinize çok fazla baskı uygulamayın. Yoğun bir çalışma gününden sonra, bu akşam Ay lüks Boğa burcunda ilerlerken, kendinizi biraz bakım yapmaya zorlamanız gerekecek.


Yay Burcu

6 Şubat 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Vitrin alışverişinde gördüğünüz o harika cekete egonuz takıntılı olabilir ama bu plastiği çıkarmanız gerektiği anlamına gelmez sevgili okçu. Ateşli Koç ayı bugün Merkür ve Plüton ile kare açı yaptığında, haftanın ilerleyen saatlerinde yansımaları olacak şekilde akılsızca harcamalar yapabilirsiniz. Bazı perakende terapi havasında olsanız bile, şu anda alışverişinizde kısıtlama uygulamak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Neyse ki, ay bu öğleden sonra Boğa burcuna girdiği için çantanızın iplerini uzun süre sıkmak zorunda kalmayacaksınız ve bunun sebebini bütçeleme içinde görmenize yardımcı olacak.


Oğlak Burcu

6 Şubat 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün Koç burcunun Merkür ve Plüton ile kare açı yaptığı için kendinizi evinizde pek saygın hissetmeyebilirsiniz. Özellikle sizin sorumluluğunuzda olan çocuklarınız varsa, otoritenize karşı meydan okumalar devreye girebilir. Ev arkadaşlarınızla yaş aralığı veya ilişkiniz ne olursa olsun, öfke nöbetlerinde küçük anlaşmazlıklara dalmaktan kaçının. Size en yakın insanlarla uğraşmak yerine, biraz öz bakım lehine kendinizi kilitleyin. Öğleden sonra ay, Boğa’yı dengeleyerek toplu havayı yumuşattığında, odanızdan sürünerek çıkmak güvenli olacaktır.


Kova Burcu

6 Şubat 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün Koç ayı Plüton ve Merkür ile kare açı yaparken, kendinden şüphe duymanın sesin önüne geçmesine izin verme. Özellikle başkalarının ne düşüneceği konusunda endişeleniyorsanız, parlak fikirlerinizi boğabilirsiniz. Zodyakın en yaratıcı ve yenilikçi üyelerinden biri olduğunuza ve yarım kalmış fikirlerin bile garip ve güzel şekillerde ortaya çıkabileceğine inanmaya çalışın. Psişenizde dolaşan düşünceleri çalışmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, ancak egonuzu zedelemek için kendi yolundan çıkan kişilerle paylaşmaktan kaçının.


Balık Burcu

6 Şubat 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün arkadaşlarınla abartılı bir gezintiye çıkarak fazla harcama yapma, küçük Balık, yoksa istediğinden çok daha fazlasını harcayabilirsin. Halihazırda brunch için planlarınız varsa, sekmenize dikkat etmeye çalışın ve çeki grup olarak eşit olarak bölmek yerine kendi yemeğinizi ödemeyi tercih edin. Akşam yuvarlanırken, Boğa ayı diğer tarafa maddi alemlerde sizinle iletişim kurması için ilham verdiğinden, evrenden gelen eşzamanlılıklar için gözlerinizi dört dört açın. Topraklanmış ve merkezlenmiş kalmak, şu anda zihninize odaklanmanızı sağlayarak yatmadan önce vücudunuzla bağlantı kurmanızı önemli hale getirebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.