Günlük Burç Yorumları 5 Şubat 2022

5 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 5 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

5 Şubat 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün uyumayı planlamalısın sevgili Ram, Koç Ay bu sabah tatlı Venüs ile kare açı yaparken. Pillerinizi tam olarak şarj etmek için zaman ayırmazsanız, çalışma haftası boyunca uyku borcunuzun karesini almanız muhtemeldir. Bu öğleden sonra Luna, Satürn’ü öptüğünde, önemli görevlere ve sorumluluklara odaklanabilmeniz için arkadaşlarınız ve ailenizle sağlıklı sınırlar oluşturmaya çalışın. Bu arada, Plüton ile kaderin düğümleri arasında faydalı bir bağlantı, kaderinizde değişiklik yaratarak akıllı finansal kararlar almanıza yardımcı olacaktır.


Boğa Burcu

5 Şubat 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Dün gece görmüş olabileceğiniz kötü rüyalara aldırmayın, çünkü bu muhtemelen bu sabah Luna’nın Venüs’e karesinin sonucudur ve perdenin ötesinden bir alâmet değil. Her zamankinden daha sinirli hissedebilirsiniz, ancak bu içsel hayal kırıklıklarını en yakınınızdan ve en sevdiklerinizden çıkarmamaya çalışın. Bu öğleden sonra kader düğümleri dönüştürücü Plüton ile bağlantı kurduğunda evrenden rehberlik almaya başlayacaksınız. Önümüzdeki birkaç gün içinde duygularınıza dikkat edin, çünkü bunlar, özellikle kalp meseleleri söz konusu olduğunda, yaşamınızda nasıl ilerlemeniz gerektiği konusunda size önemli bilgiler vereceklerdir.


İkizler Burcu

5 Şubat 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, hakkınızda yanlış bilgi yayıyor olsalar bile, şu anda başkalarının kıskançlığının sizi aşağı çekmesine izin vermemeye çalışın. Arkadaşlarınızın sizden nefret edenlerin ağzından çıkan yalanları görebileceklerini ve bu hikayelerin onları uyduran insanlara sadece kötü yansıyacağını bilin. Neyse ki, Luna ciddi Satürn ile tatlı bir bağlantı paylaştığında, şans rüzgarları bu öğleden sonra lehinize değişecek. Müttefikleriniz bu süre zarfında etrafınızda toplanacak, savunmanıza gelecek ve düşmanlarınıza da güzel bir doz karma sunulacak.


Yengeç Burcu

5 Şubat 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Koç ayı, AM’deki Venüs’ün hoş olmayan bir yönünü oluşturduğundan, sevgili yengeç, işin rahatlatıcı hafta sonunun önüne geçmesine izin verme. Şu anda işle ilgili metinlerden, aramalardan veya e-postalardan kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, yoksa arkadaşlarınızla veya diğer önemli kişilerle sıcak suya düşebilirsiniz. Neyse ki, bu öğleden sonra kader düğümleri Pluto ile bağlantı kurduğunda rahatlamak daha kolay gelecek. Bu kozmik iklim, önümüzdeki birkaç gün içinde toplulukta kendiniz için bir isim yapmanıza yardımcı olacak, ancak kişisel gücünüzden yararlanma konusunda rahat olmanız gerekecek.


Aslan Burcu

5 Şubat 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah Koç ayı Venüs ile kare açı yaparken, karamsarlığın neşe bulma yeteneğinizi engellemesine izin vermeyin. Özellikle evrenin size rehberlik etmek istediğine inanmak istemiyorsanız, sezginiz de bu süre zarfında darbe alabilir. Neyse ki, bu titreşimler öğleden sonra yaklaşırken dağılacak ve ay, Satürn ve güneşle tatlı bağlantılar paylaşacak. Bu kozmik iklim, kalbinizi bir kez daha sevgiyle doldururken üçüncü gözünüzü açarak minnettarlığınızla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olacaktır. Gün sona ermeden önce, küçük bir mum büyüsü yapmayı deneyin, çünkü evren dileklerinizi yerine getirmek için can atacaktır.


Başak Burcu

5 Şubat 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Koç ayı estetik odaklı Venüs ile sert bir açı oluşturduğu için bu sabah görüntünüzden mutsuz olabilirsiniz. Kendinize fazla yüklenmemeye çalışın ve normalden daha geç yatakta kalmaya karar verirseniz kendinizi suçlu hissetmeyin. Şans eseri, bu öğleden sonra Luna güneşle tatlı bir bağ kurduğunda kendinizi daha çok muhteşem ve kendinden emin benliğiniz gibi hissedeceksiniz. Bu titreşimler, en çok gurur duyduğunuz versiyonuna geri dönmeniz için ihtiyaç duyduğunuz kozmik desteği verecektir, ancak bu arada birkaç iyileştirme bile alabilirsiniz.


Terazi Burcu

5 Şubat 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah erkenden Bae’yi yataktan attığın için kendini suçlu hissetme, özellikle de kendi alanını özlüyorsan. Esen kozmik rüzgarlar, özellikle kendinize gerçekten bakmanızın üzerinden bir dakika geçmişse, öz bakımın ne kadar önemli olduğunu size hatırlatacaktır. Günün ilk bölümünü uzun çalışma haftasının ardından dinlenerek geçirmeye söz verin, ancak bu öğleden sonra havanın biraz daha arkadaşça olduğu bir zamanda arkadaşlarınızla ve sevgilinizle buluşmaya karar verin. Bu gece, Koç ayı, haritanızın kalbin meselelerini yöneten sektöründe bir ateş yakacak ve romantizmle yeniden bağlantı kurmak için mükemmel bir zaman olacak.


Akrep Burcu

5 Şubat 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün başkalarına aklınızı veya enerjinizi çok fazla vermemeye çalışın, tatlı Akrep, yoksa kendiniz için hiçbir şey kalmayacak şekilde yanabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Mars, şifalı asteroit Chiron ile karşı karşıya geldiğinden, sağlığınıza öncelik vermek şu anda bir öncelik olmalıdır. Bu titreşimler ayrıca, alanınız kargaşaya düştüğünde özellikle telaşlı hissetmenize neden olabilir; bu, yerinizi yeniden şekillendirmek için biraz zaman ayırmanız için daha fazla nedendir. Her şeyi aynı anda halletmek için kendinize çok fazla baskı yapmamaya çalışın ve zaman ayırmayı unutmayın.


Yay Burcu

5 Şubat 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili okçu, bu sabah aşırı harcama yapmamaya çalış, çünkü Koç Ay’ı AM’de Venüs ile kesişiyor ve bu da dürtüsel çevrimiçi alışverişe ilham verebilir. Bu titreşimler ayrıca kaslarınızda ağırlık hissetmenize neden olabilir, bu nedenle günün ilk bölümünü yatakta geçirmeye karar verirseniz kendinizi suçlu hissetmeyin. Bu öğleden sonra Luna pragmatik Satürn ile bağlantı kurduğunda bir arkadaşınıza rehberlik etmek için çağrılacaksınız ve bu da bilge ve faydalı tavsiyeler vermenizi sağlayacak. En yakın dostlarınızla bağlantı kurmak moralinizi de yükseltecektir, ancak kendinizi yalnızca karşılıklı saygıyı paylaştığınız olumlu insanlarla çevrelediğinizden emin olmanız gerekir.


Oğlak Burcu

5 Şubat 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda kendinizden önce başkalarını besliyorsanız, Venüs ile şifalı asteroit Chiron arasındaki sert bağlantı sayesinde bu size yetişecektir. Koç ayı, bu sabah Venüs’ü uyumlu hale getirecek, bu da özellikle tükenmiş hissediyorsanız duygusal bir erimeyi tetikleyebilir. Neyse ki, Luna yönetici gezegeniniz Satürn’e destek gönderdiğinde bu enerji öğleden sonra parçalanacak. Bu enerjiyi maddi alemlerle yeniden bağlantı kurmak, etrafınızdaki dünyada lüksü bulmak için kullanın. Bu aynı zamanda bir masaj planlamak için iyi bir zaman olabilir, bu yüzden kendinizi şımartmaktan suçlu hissetmeyin!


Kova Burcu

5 Şubat 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah aklın hızlı olacak, ama Koç ayı tatlı Venüs ile sert bir bağlantıya girdiğinden bu iyi olacağı anlamına gelmiyor. Bu titreşimler istemeden içinizde kötü bir çizginin ortaya çıkmasına neden olabilir, ancak dilinizde zehir varken konuşmamaya çalışın. Neyse ki, bu öğleden sonra Ay, Satürn ve güneşi stabilize etmek için destekleyici bir bağlantıya girdiğinde çok daha fazla toplanmış hissedeceksiniz. AM’deki sözlerin için özür dilemen gerekiyorsa, şimdi bunu yapmanın tam zamanı. Sadece süreçteki eylemlerinizden sorumlu olduğunuzdan emin olun.


Balık Burcu

5 Şubat 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Koç ayı Venüs’e sert bir açı oluşturduğundan, bugün arkadaşlarınızın harcama alışkanlıklarını analiz etmeye veya eleştirmemeye çalışın. Bu titreşimler, özellikle mali durum söz konusu olduğunda sizi rekabetçi bir tepe boşluğuna da sokabilir, ancak paranız olduğunu göstermek için fazla harcama yapmamaya çalışın. Neyse ki, Luna, Satürn ve güneş ile destekleyici bir enerji akışını paylaştığında, bu öğleden sonra vibe dışarı çıkacak. Bu komik ortamda kendinizi daha temelli ve pratik hissedeceksiniz, kendiniz veya çevrenizdeki biri ne kadar para kazanırsa kazansın, kendi içinizde güvende hissetmenize yardımcı olacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.