Günlük Burç Yorumları 4 Şubat 2022

4 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 4 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

4 Şubat 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Ram, bu sabah uyandığında rüyalarını hatırlamaya çalış, çünkü Balık burcu ile Plüton arasındaki tatlı bir bağlantı, özellikle de profesyonel yolun söz konusu olduğunda, perdenin ötesinden içgörü getirebilir. Güne başlarken bir değişim hissedeceksiniz ve ay burcunuza girerek motivasyonunuzu artırırken sizi canlandıracak. Bu arada, güneş ve Satürn arasındaki kozmik bir ittifak, topluma katkılarınız konusunda ciddi olmanızı isteyecek, size israfı azaltmanız, bir hayır kurumuna bağış yapmanız, zamanınızı gönüllü olarak vermeniz veya ileriye doğru karbon ayak izinizi azaltmanız için ilham verecek.


Boğa Burcu

4 Şubat 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş ve Satürn arasındaki kozmik bir ittifak sayesinde, bugün ortaya koyduğunuz sıkı çalışma, işteki üstleriniz tarafından tanınmayacak. Günlük görevlerinizin ötesine geçmeye çalışın ve bu, Mars ile uğurlu Jüpiter arasındaki yararlı bağlantı sayesinde ileride daha büyük fırsatlara yol açabilir. Bu arada Koç ayı, haritanızın bilinçaltını yöneten sektörüne bir enerji patlaması getirecek ve size yalnızca tutkulu hissettiğiniz şeylerin peşinden gitmeniz için ilham verecek. İşinizle bağlantınızın koptuğunu hissediyorsanız, bu değişiklik zamanının geldiğinin bir göstergesi olabilir.


İkizler Burcu

4 Şubat 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş ve yapıyı seven Satürn, haritanızın kişisel felsefeleri yöneten sektöründe bir ittifak oluşturduğundan, evren bugün sizden manevi bir uygulamaya yeniden bağlanmanızı isteyecektir. Bu arada, Koç ayı, haritanızın topluluğu yöneten ve işten sonra bir yoga sınıfına veya meditasyon çemberine girmeniz için size ilham verebilecek sektörü boyunca seyahat eder. Ayrıca sosyal medya platformlarınıza çekildiğini hissedeceksiniz, ancak özet akışınızı kaydırmanın önemli görevlere odaklanma veya şu anda yaşama yeteneğinizi düşürmesine izin vermemeye çalışın. Bu akşamın ilerleyen saatlerinde Luna, Mars’la zorlu bir kareye giriyor ve sizi makul bir saatte yatmaya yönlendiriyor.


Yengeç Burcu

4 Şubat 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Koç ayı, haritanızın kariyeri yöneten sektörünü güçlendirirken, bu sabah çalışma haftasının son gününü fethetmeye hazır ve tazelenmiş hissedeceksiniz. Bu arada, ateşli Mars ve uğurlu Jüpiter arasındaki destekleyici bir bağlantı, aşk hayatınıza şans ve belki de biraz tutku getirecek. Şu anda bir ilişkiniz varsa, bu hafta sonu sevgilinizi göreceğinizi bilmenin zirvesine çıkacaksınız. Dışarıdaki herhangi bir Yengeç, auralarının artmasından faydalanacak olsa da, özellikle yeni aşk peşinde olanlar için birkaç hayran çekeceği kesin.


Aslan Burcu

4 Şubat 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Hafta sonu yaklaşırken ve ay ateşli Koç burcunda ilerlerken, ruhun şu anda maceraya can atacak, sevgili Leo. Neyse ki, tutkulu Mars ile iyimser Jüpiter arasında faydalı bir bağlantı, iş günü boyunca ilerlemenize yardımcı olacak ve siz görevlerinizi yerine getirirken saatlerin uçup gitmesine izin verecek. Yeni bir restoran veya kokteyl salonu deneyerek bu akşam rutininizi canlandırmanın yollarını arayın. Ay ve Mars arasındaki sert bir kare, saat gece yarısını vurmadan önce yatağınızı istemenizi sağlayacağından, kendinizi bütün gece dışarıda kalmaya zorlamayın.


Başak Burcu

4 Şubat 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün değişimin değerini anlayacaksın, Koç ayı sekizinci evinde parlıyor. Mevcut çalışma alanınızı sevmiyor olsanız bile, bu titreşimler, çalıştığınız ve geçiminizi sağladığınız gerçeğini takdir etmenize yardımcı olacaktır. Eve döndüğünüzde basıncı azaltmak için zaman ayırdığınızdan emin olun, özellikle de bu akşam ayın ilkel Mars ile kare açı yaptığında sıkıntılı sular ortaya çıkabileceğinden. Egonuz bu kozmik iklim altında kolayca çürüyebilir, ancak birisi ayağınıza basarsa aşırı tepki vermemeye çalışın, çünkü bu muhtemelen dürüst bir hata veya yanlış iletişimdi.


Terazi Burcu

4 Şubat 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün yaratıcı hedeflerinize bir yapı getirmeye çalışın, çünkü güneş ve Satürn, haritanızın kendini ifade etmeyi yöneten sektöründe kozmik bir ittifak oluşturur. Bu titreşimler, görünümünüzü iyileştirmek veya arkadaşlık çevrenizi sıkılaştırmak için de mükemmeldir, bu nedenle hayatınızın her iki alanında da geri adım atmayın. Bu akşam Koç Ay’ın tutkulu Mars’la kare açı yaptığı bu akşam aşk hayatınızda dalgalı sulara dikkat edin. Siz veya eşiniz son zamanlarda kendinizi ihmal edilmiş hissettiyseniz, kendinizi hararetli bir tartışmanın içinde bulabilirsiniz, bu nedenle kendinize bir iyilik yapın ve gerilim doruğa çıkmadan önce bağlantı kurmanın yollarını arayın.


Akrep Burcu

4 Şubat 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Ev arkadaşlarınız farkında olsun ya da olmasın, güneş ve yetkili Satürn arasındaki kozmik ittifak sayesinde bugün evinizin reisi siz olacaksınız. Sevgili Akrep, şu anda kararları vermekten korkmayın, çünkü fikirlerinizin zorluklarla karşılaşması pek olası değildir. Koç ayı ilkel Mars’a sert bir kare girdiğinde bu akşam sınırlarınızı aşmamaya çalışın. Akşama kadar iç meseleler üzerindeki hakimiyetinizi gevşetmediyseniz, ciddi bir tepkiyle karşılaşabilirsiniz, bu da günün erken saatlerinde yaptığınız tüm ilerlemeyi nihayetinde geri alabilir.


Yay Burcu

4 Şubat 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Koç ayı beşinci evinizde bir ışık tutarken, egonuz bugün dışarı çıkıp oynamak isteyecektir. Şu anda “kendini hissetmekten” korkma ama lütfunla teması kaybetmemeye çalış. Güneş ve Satürn arasındaki kozmik bir ittifak sizi otoriter bir ruh haline sokabilir ve güçlü fikirlerinizi paylaşmanız için size ilham verebilir. Sadece huyunuzda fazla inatçı olmamaya çalışın, aksi takdirde ay ile Mars arasındaki sert kare nedeniyle bu akşam bir tartışmaya girebilirsiniz. Kendinize bir iyilik yapın ve bu gece yaratıcı bir proje üzerinde çalışmaktan yana çekinmeyi seçin.


Oğlak Burcu

4 Şubat 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün haritanızın parayı yöneten sektöründe kozmik bir ittifak için güneş ve Satürn olarak akıllı finansal hamleler yapabileceksiniz. Bu titreşimlerin sizi etkisi altına almasına izin verin, size kişisel gücünüzü hatırlatın, özellikle iş o dolarları tezahür ettirmeye geldiğinde. Bu kozmik iklim, biraz para büyüsü yapmak için de harikadır, bu nedenle bu yıl mali hedefleriniz etrafında niyetler belirlediğinizden emin olun. Ay, ilkel Mars’la sert bir kare oluşturduğunda bu akşam evde kayalık sulara dikkat edin. Ev arkadaşlarınızla aranızda gerilim yükselirse, geceyi gizli geçirmek akıllıca olabilir.


Kova Burcu

4 Şubat 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, güneş ve Satürn arasındaki kozmik ittifak sayesinde bugün imajınız keskin ve zarif olacak. Şu anda varlığınıza komuta etmekten veya yer kaplamaktan korkmayın, çünkü insanlar size sorgusuz sualsiz saygı duyacaktır. Koç ayı, haritanızın iletişimi yöneten bölümünü aydınlattığı için, hızlı zekadan ve tutkulu bir konuşma biçiminden de yararlanacaksınız. Gökyüzünde sizin için bu kadar çok şey olurken, odağınızı size en çok fayda sağlayacak yere yönlendirmeniz önemli olacak. Artık ne kadar gücünüz olduğunu bildiğinize göre, onunla ne yapacaksınız?


Balık Burcu

4 Şubat 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bugün kredi kartınızı çok hızlı kapatmamaya çalışın, çünkü Koç ayı, haritanızın parayı yöneten sektörüne dürtüsel enerji getiriyor. Kendinize bir hevesle davranmak tamamen iyi olsa da, er ya da geç ilginizi kaybedeceğiniz abartılı öğelerden kaçınmak isteyeceksiniz. Mars ve Jüpiter arasındaki tatlı bir bağlantı, arkadaşlık çevrenizi genişletmenize yardımcı olabilir, ancak sosyalleşme söz konusu olduğunda inisiyatif almanız gerekecek. Ay ile Mars arasındaki sert bir kare, gün sona erdiğinde dramaya yol açabileceğinden, çok geç kalmamaya çalışın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.