Günlük Burç Yorumları 3 Şubat 2022

3 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 3 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

3 Şubat 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün hava çok kolay olacak, tatlı Ram, seni uykulu veya yüksek bir ruh haline sokabilir. Bilinçaltınız günlük hayattan bir kaçış ararken, hayalleriniz sizi kolayca işinizden uzaklaştırabilir. Topraklanmış kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, ancak kendinize yaratıcılık için yer açın. Bu öğleden sonra, ayın rüya gibi Neptün’e yaklaştığı ve gizli arzularınızın kilidini açtığı zaman, düşüncelerinize dikkat edin. Gün sona ererken, Luna Merkür’e bir öpücük gönderip yolunuza bir yaratıcı zeka getirdiğinde biraz günlük tutmaya çalışın.


Boğa Burcu

3 Şubat 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Yaratıcı işbirliğini benimsemek istiyorsanız, ay ilham verici Balık burcunda yolculuğuna devam ederken bugün eşinizle bir toplantı yapmayı düşünmelisiniz. Bu titreşimler, özellikle birlikte bir ekip olarak çalışmayı umuyorsanız, sizinle aynı dalga boyuna sahip insanlarla fikir paylaşmak için mükemmeldir. Bu öğleden sonra Luna rüya gibi Neptün’e uzandığında, enerji özellikle yaratıcı hale gelecek. Gelecek için bir resim çizerken beyin fırtınası yapmak için bu kozmik iklimi kullanın, ancak lojistiği veya pratikliği tamamen göz ardı etmeyin, aksi takdirde fantezileriniz, aradığınız gerçekliğe asla ulaşmayabilir.


İkizler Burcu

3 Şubat 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık burcu, haritanızın kariyer konularını yöneten sektörüne ışık tuttuğundan, profesyonel fantezileriniz bugün gerçeğe dönüşebilir. Ancak, istediğiniz işin peşinden gitme konusunda proaktif olmanız gerekir. Araya girmek ve grev fırsatını beklemek gerçek olabilir, bu nedenle üstlerinizle görünürlüğü koruma konusunda dikkatli olmanız gerekir. Bu akşamın ilerleyen saatlerinde Luna, yönetici gezegeniniz Merkür ile bağlantı kurarak, konuşmalarınızın derinliklerine inmenizi istiyor. En derin arzularınızı, en yakın hissettiğiniz insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin, çünkü onlara nasıl ulaşacağınız konusunda fikir sahibi olabilirler.


Yengeç Burcu

3 Şubat 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, dün gece rüyalarını hatırlamaya çalış, çünkü Balık ayı perdenin ötesinden mesajlar taşıyor olabilir. En sıradan koşullarda bile gizli anlamlar olabileceğinden, hem rüya hem de uyanık dünyalarda sizi güçlü bir şekilde etkileyen herhangi bir sembolizmi, sayıları veya renkleri not etmeye çalışın. Bu öğleden sonra Luna ve Jüpiter arasında bir bağlantı, üçüncü gözünüzü patlatacak ve önünüzdeki yolunuzda netlik kazanmak için bir meditasyon seansı almanız veya birkaç tarot kartı çekmeniz için mükemmel bir zaman olacak.


Aslan Burcu

3 Şubat 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün sizin için duygusal olabilir, küçük Aslan, Balık burcu sizi artık size hizmet etmeyen tüm duygu ve yükleri temizlemeye teşvik ediyor. Cesur bir yüz takınıp günü zorlamak gerçek olacak, ancak kalbinizde ve zihninizde olup bitenlerden kaçmamaya çalışın. Ay ve Neptün arasında faydalı bir bağlantı, öğleden sonra yolunuza büyük bir şifa getirecek, bu yüzden biraz mum yaktığınızdan, derin bir nefes aldığınızdan ve bu titreşimlerin sizi etkisi altına almasına izin verdiğinizden emin olun. Gün sona ererken, günün kozmik temasını tamamlamak için arınma banyosu yapmaya çalışın.


Başak Burcu

3 Şubat 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Romantik fikirlere kapılıp gitme cazibesi şu anda gerçek olacak, ancak fantezilerinizin üretkenliğinizi düşürmesine izin vermeyin sevgili Başak. Arada bir kafanızda yaşamak tamamen normal olsa da, bu öğleden sonra ay puslu Neptün’e yaklaştığında hayalleriniz baskın olmaya başlayabilir. Günün geri kalanında işten kaçabiliyorsanız, yaratıcı bir projeye veya yürüyüşe kaçmak için bu ideal bir zaman olacaktır. Bu akşamın ilerleyen saatlerinde Luna, yönetici gezegeniniz Merkür’e güveninizi ve benlik duygunuzu artıran bir öpücük gönderiyor.


Terazi Burcu

3 Şubat 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Herkes rahatlamanın sağlıklı bir beden ve zihin için gerekli olduğunu bilir ve senin için tatlı Terazi, bundan daha doğru bir ifade olamaz. Ay sakin Balık’ta yolculuğuna devam ederken, pillerinizi yeniden şarj etmek için zaman ayırmanız önemli olacak. Kendinize şu anda yavaş gitmek için izin verin, özellikle bu öğleden sonra, Ay terapötik Neptün’e uyum sağlarken. Suyla iyileşmenin yollarını benimsemek, sağlıklı yaşam yolculuğunuzu da oldukça etkileyecek, bitki çayları, aromaterapi difüzörleri ve hatta belki de en sevdiğiniz uçucu yağlarla tamamlanmış bir Himalaya tuzu banyosu ile kendinizi şımartmanız için size ilham verecek.


Akrep Burcu

3 Şubat 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün ego ve zarafet arasında mükemmel bir denge bulacaksınız, çünkü Balık burcu başkalarına karşı şefkatinizi güçlendirirken kendinize olan güveninizi arttırır. Parlayan auranız şu anda bir ışık ve ilham kaynağı olarak hareket edecek, özellikle de nazik ve açık bir tavırla liderlik ediyorsanız. Gün içinde soğukkanlılık ve sıcaklıkla süzülürken arkadaşlarınız için bir tür muamma haline gelebilirsiniz. Ay, ilham veren Neptün ile birleştiğinde, üzerinde çalıştığınız tüm yaratıcı projelerle yeniden bağlantı kurmak için bu öğleden sonrayı kullanın. Gün sona ererken, zihniniz uyarılmaya ihtiyaç duyacağından, iyi bir kitapla kıvrıldığınızdan emin olun.


Yay Burcu

3 Şubat 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, bugün yataktan çıkmak size bir mücadele gibi gelebilir, çünkü Balık kesinlikle ruhunuza tatlı rüyalar getirecektir. Bütün gün evin etrafında yatmak gerçek olacak olsa da, tamamladığın işten çok tatmin olacaksın. Yine de, günü rahatlamak için izin alabilecek durumdaysanız, bunun için gidin! Bu öğleden sonra, Luna rüya gibi Neptün’e uyum sağladığında, sizi duygusal olarak hassas ama yaratıcı bir boşluk bırakacak. Gün sona ererken, muhtemelen nasıl olduğunuzu merak edeceklerinden, hayatınızdaki herhangi bir anne figürü ile temas kurmaya çalışın.


Oğlak Burcu

3 Şubat 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık ayı, haritanızın iletişimi yöneten sektörüne parlaklık getirirken, sevgili Deniz Keçisi, dünyalarınız bugün şiir gibi ortaya çıkacak. Bu titreşimler, başkalarını yabancılaştırmadan amacınızı anlatmak için mükemmeldir ve son zamanlarda sizi üzen herhangi bir konuda davanızı açmak için ideal bir zamandır. Bu öğleden sonra Luna ve rüya gibi Neptün kozmik bir ittifak kurduğunda biraz günlük tutmaya çalışın. Zihniniz şu anda sizi gerçekten olağanüstü yerlere götürebilir, ancak düşüncelerinizi not almazsanız. Akşam gelmeden onları çok kolay unutabilirsin.


Kova Burcu

3 Şubat 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Debbie Harry bir keresinde “hayal kurmak bedava” demişti sevgili Kova, ama bugün fantezilerinize biraz para yatırmanızda sorun yok. Balık burcu ikinci evinizde aktifken, şimdi istediğiniz şeyleri gerçekleştirmenin tam zamanı. Gelecekle ilgili planlarınız şu anda gerçekleştirilemeyecek kadar büyükse, sonunda sıkı çalışmanızın karşılığını alabilmeniz için kendinize bir finansal plan hazırlamak için biraz zaman ayırın. Bu akşam Luna ve Neptün arasında bir bağlantı, çevrenizin her zamankinden daha güzel hissetmesine neden olacak ve minnettarlığınızdan yararlanmak için mükemmel bir zaman olacak.


Balık Burcu

3 Şubat 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bugün burcunuz aracılığıyla yolculuğuna devam ediyor, küçük Balık, evren sizi ilgi odağı haline getirirken popülaritenizi artırıyor. Her zaman ön plana çıkan ilk kişi siz olmasanız da, yolunuza yönlendirilen ekstra sevginin tadını çıkarmanıza izin vermelisiniz. Öğleden sonra Luna’nın modern hükümdarınız Neptün’e yakınlaştığı zaman, hayallerinizle yeniden bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Bu titreşimler, konu fantezilerinizi gerçekleştirmeye geldiğinde özellikle güçlendirici olacaktır, bu yüzden evrene tezahür etme oyununuzda biraz yardıma ihtiyaç duyabileceğiniz yerleri söylemeyi unutmayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.