Günlük Burç Yorumları 27 Şubat 2022

27 Şubat Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 27 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

27 Şubat 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah sert Oğlak ayı kuluçkaya yatan Plüton’un üzerinden geçerken hava biraz yoğun olabilir. Bu titreşimler, kişisel gücünüze dokunmanızı isteyecektir. Bununla birlikte, içsel duygularınız vurgulanacak ve ciddi konuşmalara veya çatışmalara girmeden önce soğukkanlılığınızla bağlantı kurmanızı önemli hale getirecektir. Neyse ki, ay burçları ilginç Kova’ya çevirdiğinde bu enerji dağılacak. Bu ay yerleşimi, yoğun bir sabahtan sonra size düşüncelerinizi toplama ve arkadaşlarınızla stres atma şansı vererek komik bir rahatlama sağlayacaktır.


Boğa Burcu

27 Şubat 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah Oğlak burcundaki yoğun Plüton’un üzerinden geçerken evrene derinden bağlı hissedeceksin tatlı boğa. Maneviyatınıza erişmek için bu enerjiyi kullanın ve biraz tezahür büyüsü uygulamaktan korkmayın. Öğleden sonra gelip ay Kova’ya ve onuncu evinize doğru yol alırken, düşünceleriniz önümüzdeki çalışma haftasına dönecek. Yine de endişelenme. Bu titreşimler hafta sonunuzun geri kalanını mahvetmeyecek, özellikle de yarın için kıyafetlerinizi ve yiyeceklerinizi önceden hazırlarsanız, eğlenceye odaklanabilmeniz için zihninizi serbest bırakırsanız.


İkizler Burcu

27 Şubat 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu, sekizinci evinizi harekete geçirerek dönüştürücü Plüton’u geçerken, evren sizi sonunda sizi engelleyen tüm insanlardan, durumlardan veya alışkanlıklardan kurtarmaya zorlayacaktır. Kalbinde en iyi çıkarlarınıza sahip olmayan biriyle bağlarınızı kopardığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin, özellikle de güveninizi veya kişisel gücünüzü kırdıklarını düşünüyorsanız. Öğleden sonra tezahür etmeye başladığında ve Luna Kova’ya ve haritanızın ruhsal olarak yöneten sektörüne girerken vibe değişecek. En yüksek yolunuza odaklanarak kalbinizi yeniden kalibre etmek için bu enerjiyi kullanın.


Yengeç Burcu

27 Şubat 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Romantik katılımlarınız, bu sabah Oğlak burcu ile Plüton arasındaki kozmik bir ittifaktan faydalanacak ve siz ve diğer önemli kişinizin yeni duygusal ve samimi derinliklerde bağlantı kurmasını sağlayacak. Öğleden sonra yaklaşırken ve Luna Kova’da yolunu bulurken, entelektüel düzeyde böylesine derin bağlantılara ulaşmaya devam edeceksiniz. Bekarsanız, bu titreşimler hayatınızı dönüştürmek için ihtiyaç duyabileceğiniz alanları aydınlatabilir ve artık size hizmet etmeyen herhangi bir kişi veya durumla bağlarınızı kesmeniz için size ilham verebilir. Bu enerji size kötü bir alışkanlığı kırmak için gereken göksel desteği de verebilir, bu yüzden birkaç değişiklik yapma zamanı geldiyse geri adım atmayın.


Aslan Burcu

27 Şubat 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bu sabah sorumlu Oğlak burcundaki yolculuğunu tamamlıyor ve bu süreçte güç gezegeni Plüton’u geçiyor. Bu göksel ittifak, kişisel otoritenize adım atmanıza yardımcı olabilir, size hayatınızın dizginlerini tamamen almak için gereken cesaret ve kararlılığı verir. Bu öğleden sonra Ay Kova burcuna geçerken hava hafifleyecek ve haritanızın kalp meselelerini yöneten sektörüne eğlenceli ve entelektüel enerji getirecek. Şu anda evli iseniz, bu enerjiyi yerel müzelerinizi veya sanat ortamınızı keşfetmek için günü kullanarak sevgilinizle yeni bilgiler keşfetmek için kullanın.


Başak Burcu

27 Şubat 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Oğlak burcu güçlü Plüton ile komik bir ittifak kurarak, gücünüze ve kişisel otoritenize adım atmanızı teşvik ederken, auranız bu sabah dikkate alınması gereken bir güç görevi görecek. Bu enerjiyi, özellikle son zamanlarda başkalarının sizi dinlemediğini düşünüyorsanız, ağırlığınızı biraz dağıtmak için göksel bir yeşil ışık olarak kullanın. Luna, Kova burcuna ve haritanızın sağlığı yöneten sektörüne girerken bu öğleden sonra hava hafifleyecek. Vücudunuzun ve zihninizin şu anda neye ihtiyacı olduğunu kontrol edin ve sizin için o kadar iyi olmayan yiyecek veya içeceklerden kaçınmaya çalışın.


Terazi Burcu

27 Şubat 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah Oğlak burcu ve Plüton arasındaki kozmik bir ittifak, alanınızı artık kullanmadığınız herhangi bir giysi veya eşyadan temizlemeniz için size ilham verebilir, çünkü evren yeniye yer açmak için eskiyi dışarı atmanız için size ilham verir. Resmi olarak bir miktar alanı temizledikten sonra, tam da ayın gömleğinin ilginç Kova’ya dönüşmesi için tam zamanında, yükselmiş ve kendinizle gurur duyuyor olmalısınız. Bu titreşimler, kozmik iklim size saçınızı dökmeniz ve biraz eğlenmeniz için ilham verdiğinden, egonuzdan çıkıp biraz oynamasını isteyecektir.


Akrep Burcu

27 Şubat 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah Oğlak burcunun ayı modern hükümdarınız Plüton’un üzerinden geçerken biraz sessizliğe ve iç gözleme zaman ayırmaya çalışın. Evren sizin içinize dalmanıza yardım ederken, bu enerji sizi derin bir berraklıkla kutsayacaktır. Durumunuzu ve ilişkilerinizi yeni bir bakış açısıyla anlamanıza yardımcı olacak derin konuşmalar da olasıdır. Öğleden sonra yaklaşırken bir değişim meydana gelecek ve ay Kova’ya ve haritanızın evi yöneten sektörüne doğru yol alacak. Bu titreşimler, özellikle son zamanlarda enerji biraz ağırlaştıysa, alanınızı süslemek için mükemmeldir.


Yay Burcu

27 Şubat 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Paranın güç olduğu yaygın bir bilgidir ve Oğlak burcunda yoğun Plüton ile kozmik bir ittifak oluşturduğundan, bu duygu size hatırlatılacaktır. Neyse ki, yıldızlar şu anda sizin lehinize çevriliyor ve akıllı ve güçlü finansal hamleler yapmanıza yardımcı oluyor. Bu tür kararların sizi istediğiniz yere götürebileceğini düşünüyorsanız, cüzdanınızı çıkarmaktan veya birkaç yatırım yapmaktan korkmayın. Öğleden sonra dönerken ve ay yenilikçi Kova burcuna geçerken bir değişim meydana gelecek. Bu titreşimler, fikirlerinizi size özgü şekillerde ifade etmek için mükemmeldir, bu yüzden sesinizi kullanmaktan korkmayın!


Oğlak Burcu

27 Şubat 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah kendini güçlü hissedeceksin, çünkü ay şu anda senin burcunda kamp kuran yoğun Plüton ile kozmik bir ittifak oluşturuyor. Bu titreşimler son derece dönüştürücü olacak ve en yüksek yolunuza doğru kişisel değişiklikler yapmak için otoritenizden yararlanmanıza yardımcı olacak. Öğleden sonra yaklaşırken, Luna Kova’ya ve haritanızın kişisel finansı yöneten sektörüne girdiğinde bir değişiklik olacak. Bu enerji, bir çevrimiçi mağazanız veya bir web listeleme yoluyla satılabilecek birkaç öğeniz varsa yararınıza olabilecek dijital ticaret için mükemmeldir.


Kova Burcu

27 Şubat 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah Oğlak burcundaki Ay dönüştürücü Plüton ile bağlantı kurarken, yapmanız gereken herhangi bir kişisel değişikliğin yoğun bir şekilde farkına varacaksınız. Şu anda, özellikle de size içsel bir değişimin olması gerektiğini söylüyorlarsa, düşüncelerinizden veya hislerinizden kaçmamaya çalışın. Neyse ki, öğleden sonra içeri girmeye başladığında ve Luna sizin burcunuza girdiğinde hava hafifleyecek. Bu kozmik iklimde kendinize çok daha fazla güvenecek ve kendiniz gibi hissedeceksiniz, bu da size günün erken saatlerinde üstlenmek için ilham aldığınız herhangi bir kişisel işi görmeniz için motivasyon ve güç verecek.


Balık Burcu

27 Şubat 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcundaki Ay, Plüton ile kozmik bir ittifak kurarak bağlarınızı güçlendirdiği için, bir zamanlar mesafeli olan arkadaşlarınız bu sabah aniden size daha da yakınlaşabilir. Şu anda kiminle akıllıca iletişim kuracağınızı seçin ve seçin, çünkü enerjinizi verdiğiniz ve odaklandığınız herkesle derin bir düzeyde bağlantı kuracağınızdan emin olabilirsiniz. Öğleden sonra gelirken hava değişecek ve ay Kova’ya ve haritanızın bilinçaltını yöneten sektörüne doğru yol alacak. Bu ay yerleşimi sizin için biraz serebral olabilir, bu da merkezde ve topraklanmış kalmanın yollarını aramanızı önemli hale getirir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.