Günlük Burç Yorumları 24 Şubat 2022

24 Şubat Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 24 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

24 Şubat 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah kendinizi dinlenmiş, ilham almış ve önünüzdeki yol hakkında iyimser hissederek yataktan fırlayacaksınız. Yay burcu, çabalarınızı kutsamanın yollarını ararken, son zamanlarda zihninizde tezahür eden hayaller aniden ulaşabileceğiniz gibi hissedilecek. Luna ve Satürn arasındaki faydalı bir ittifak, bu tür hedeflere nasıl ilerleyeceğiniz konusunda sizi aydınlatmaya yardımcı olacak ve attığınız her sorumlu adımdan garip bir memnuniyet duygusu getirecektir. Tatlı Venüs, rüya gibi Neptün’e bir öpücük üflerken, sahip olduğunuz herhangi bir yaratıcı beceriden para kazanma ihtimaliniz de var. Büyük fırsatlara yol açabileceğinden, düşüncelerinizi ve fikirlerinizi hemen ortaya koymaktan korkmayın.


Boğa Burcu

24 Şubat 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Yay burcu bu öğleden sonra Satürn’le tatlı bir bağlantı kurduğundan, bugün sınırlar gelgitler gibi görünecek. Bir yandan, yakın zamanda ördüğünüz duvarları rahatsız hissetmeden yıkabilmeli, en çok değer verdiğiniz insanlarla bağlarınızı derinleştirmenize yardımcı olmalısınız. Öte yandan, bu titreşimler, özellikle birinin işinize burnunu soktuğunu düşünüyorsanız, size ihtiyaç duyulan yerlere çizgiler çizme gücü ve motivasyonu da verecektir. Bu arada, Venüs ve Neptün arasındaki tatlı bir bağlantı, insanlarınızın kim olduğunu vurgulayabilir ve çevrenize dahil etmek istemediğiniz tüm bireyleri ayıklamanıza yardımcı olabilir.


İkizler Burcu

24 Şubat 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün senin için havada romantizm olacak, Yay burcunun aşkı yöneten sektörüne ışıltısını bahşeder. Bu titreşimler, en sevdiğiniz kafe olan tatlı kızla kısacık bir flört yoluyla olsa bile, kalp seviyesinde özel biriyle bağlantı kurmak için mükemmeldir. Sorumlu Satürn’ün yardım eli sayesinde, daha ciddi ilişkiler, sahip olmaya değer bir gelecek için plan yapma yeteneğinden faydalanacaktır. Bu enerjiyi önünüzdeki yolun temellerini oluşturmak için kullanın ve “beş yıllık plan” gibi terimler kullanmaktan korkmayın.


Yengeç Burcu

24 Şubat 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

İster kararlı bir ilişki içinde olun, ister bekar olun, Venüs ve Mars gökyüzünde birleşirken ve rüya gibi Neptün’ü destekleyici bir yönü paylaşırken, aşk bugün size derinden dokunacak. Bir yabancının nezaketi bile, hepimizi birbirine bağlayan ilahi sevginin kozmik ipliğine erişmenize, içinde yaşadığımız dünyadan ve içinde yaşayan insanlardan ilham almanıza yardımcı olabilir. Bu arada, Yay burcu ve Satürn arasındaki yararlı bir ittifak, özellikle romantizm veya kişisel bakım için daha fazla zamana uymanız gerekiyorsa, öğleden sonra tipik rutinlerinizi yeniden değerlendirmenize yardımcı olabilir.


Aslan Burcu

24 Şubat 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Auranız, hayranlık uyandıran bir ışık yayacak ve Yay burcundaki ay ışıltısını beşinci evinize getirirken, diğerlerinin de sizin görkeminize hayret etmek için olduğu yerde durmalarına neden olacak. Sıcak ve oyuncu tavrınız, karşılaştığınız insanlar için bir neşe kaynağı olarak hareket edecek ve gittiğiniz her yerde havayı yükseltecektir. Ay ve Satürn öğleden sonra tatlı bir bağlantı oluşturduğundan, bu enerji romantik olarak ilgilendiğiniz herkesin saygısını kazanmanıza da yardımcı olabilir. Sadece bu süre zarfında çeşitli insanları çekeceğinizi unutmayın ve zamanınızı ve enerjinizi kime verdiğiniz konusunda muhakeme kullanmak önemli olacaktır.


Başak Burcu

24 Şubat 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Venüs ve Mars, yaratıcı Neptün’ün tatlı bir yönünü paylaşırken kozmik bir ittifak oluştururken, sevginin tüm formları bugün size yaratıcı ilham verecek. Hayalleriniz sanatsal potansiyel için yeni fikirlere yol açarken, zihninizin kısıtlama olmadan seyahat etmesine izin verin. Sadece bu tür fantezilerle çok fazla yoldan çıkmamaya çalış, yoksa yarın yakalamak için fazladan çalışmak zorunda kalabilirsin. Neyse ki, Yay burcu ve Satürn arasındaki yararlı bir açı, bir ayağınızı yerde tutmanıza yardımcı olabilir, ancak bir yapılacaklar listesi hazırlamak yardımcı olmayabilir – sadece o gün için sorumluluklarınızı kaybetmeniz durumunda.


Terazi Burcu

24 Şubat 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Yay burcu, kararlı Satürn ile bağlantı kurarken, bugün başarılarınız hakkında biraz övünmek isterseniz sorun değil; sadece kendini övme söz konusu olduğunda aşırıya kaçmamaya çalış. Kazançlarınızı duyurmak için kesinlikle haklarınız dahilinde olsanız da, bunları kiminle paylaştığınızı izlemek isteyebilirsiniz. Merkür ve Uranüs arasındaki sert bir kare, özellikle birisi başarınızdan dolayı kıskanç veya tehdit altında hissediyorsa, bazı pençeleri ortaya çıkarabilir. Dikkatli olmazsanız, bu titreşimler güç mücadelelerine yol açabilir, bu nedenle bir arkadaşınız veya meslektaşınız yolunuza biraz gölge düşürürse meşgul olmamaya çalışın.


Akrep Burcu

24 Şubat 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün başkalarını harekete geçirme potansiyeline sahip bir tutkuyla konuşacaksınız, ancak kalbinizin konuşmasına izin vermeniz gerekecek. Yönetici gezegeniniz olan Venüs ve Mars arasındaki kozmik bir ittifak, özellikle arkadaşlarınız ve meslektaşlarınızla yaratıcı sohbetler başlatırsanız, size ve çevrenizdekilere ilham verecektir. Sadece grup tartışmalarına kendinizi o kadar kaptırmamaya çalışın ki asıl amacınızı unutun, çünkü başkalarının duygu ve düşünceleriyle dikkatinizin dağılması kolay olacaktır. Aklınıza gelen tüm parlak anları not alın, böylece zihniniz uyarılarla dolu bir günün ardından sakinleşme şansı bulduğunda onları tekrar gözden geçirebilirsiniz.


Yay Burcu

24 Şubat 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Merkür ve Uranüs arasındaki sert kare nedeniyle gününüz istediğiniz kadar sorunsuz veya plana göre geçmeyebilir. Beklenmedik bir durum nedeniyle zamanın nasıl geçtiğini anlamadan zaman kaybetmek sizi kolayca hayal kırıklığına uğratabilirken, proaktif bir karar verirseniz kendinizi çok daha mutlu hissedeceksiniz. Şans eseri, gökyüzünde süzülen çok sayıda iyi titreşim de olacak ve Yay burcu ile Satürn arasındaki faydalı bir ittifak, size ortaya çıkan herhangi bir kaos arasında gelişme fırsatı verecek. Başınızı dik tutun, pozitif kalın ve işleri kendi yolunuzla yapmaktan korkmayın.


Oğlak Burcu

24 Şubat 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu öğleden sonra Yay burcu ile Satürn arasındaki tatlı bağlantı sayesinde, yağmurlu bir gün için sakladığınız ve sonra unuttuğunuz parayı yeniden keşfedebilirsiniz. Umutlarınıza ve hayallerinize yatırım yapmak için yeni bulunan fonları kullanın, özellikle de yaratıcı veya sanatsal alemlerde bulunuyorlarsa. Sadece tam olarak yatırım yapmadığınız herhangi bir ürüne veya sınıfa harcamamaya çalışın, yoksa Merkür ve Uranüs arasındaki zorlu bir kare sayesinde kapıdan nakit atabilirsiniz. Ayrıca, bu enerji öngörülemeyen ve bazen kaotik sonuçlar doğurabileceğinden, potansiyel yatırımları yapmadan önce kapsamlı bir şekilde araştırmak hayati önem taşır.


Kova Burcu

24 Şubat 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün düşünmeden konuşmamaya çalış, yoksa iletişimsel Merkür ile öngörülemeyen Uranüs arasındaki sert kare sayesinde başka birinin duygularını ciddi şekilde incitebilirsin. Neyse ki, yanlış bir şey söylersen kendini kurtarabileceğin bir potansiyel var. Ancak, eylemleriniz için açıklama yapmak ve özür dilemek için inisiyatif ve sorumluluk almanız gerekir. Luna ve Neptün arasındaki sert bağlantı sayesinde, bu akşam sosyal medya etkileşimlerinizde hava biraz tuhaflaşabilir, bu da akşam için sessizliği ve rahatlamayı tercih etmek için fişi çekmeyi iyi bir fikir haline getirir.


Balık Burcu

24 Şubat 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün arkadaşlık çevrenizden birinin size asıldığını düşünüyorsanız, yanılmıyorsunuz. Venüs ve Mars arasındaki kozmik bir evlilik, yönetici gezegeniniz Neptün ile bağlantı kuracak ve yolunuza bol miktarda sevgi dolu ve çapkın titreşimler getirecek. Bu eğlenceli hislerin tadını çıkarmak için kendinize izin verin, ancak etkileşimlerinizin rahat olmadığınız bir yöne gitmesine izin vermeyin. Gerçekten ilgilenmediğiniz kişileri yönlendirmekten kaçının ve biri sizi rahatsız etmeye başlarsa sınır koymaktan korkmayın. Gün sona ererken, Ay ile Neptün arasındaki sert kare nedeniyle iletişim cihazlarınızı kapatmak isteyeceksiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.