Günlük Burç Yorumları 22 Şubat 2022

22 Şubat Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 22 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

22 Şubat 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Ram, Akrep ayı Satürn ile zorlu bir kareye girerken, sosyal medya veya iş arkadaşlarınızla sohbet etmek gibi dikkat dağıtıcı şeyler sizi ofisteki işlerden uzaklaştırabilir. Neyse ki, öğleden sonra Luna ve Venüs arasındaki tatlı bağlantı sayesinde vibe oldukça kolay olmalı. Mars bu süre zarfında da yardım edecek ve sabah erken saatlerde gevşek olduğunuz herhangi bir görevi yakalamak için gereken ivmeyi bulmanıza yardımcı olacak. Gün için dışarı çıktığınızda, ay rüya gibi Neptün’ü öperken, bu öğleden sonra sosyal olarak kaldığınız yerden devam edin.


Boğa Burcu

22 Şubat 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, sevgilinizi ve hatta eski sevgilinizi, sosyal medya sayfalarını bu sabah gerçek olacak ve çalışmanız gerektiğinde telefonunuza uzanmanızı sağlayacak. Ne yazık ki, birinin sayfasına en masum bakışlar bile Akrep ayı ve Satürn arasındaki sert kare sayesinde hızla kafanıza girebilir ve saplantıya dönüşebilir. Neyse ki, öğleden sonra Luna’nın Venüs’e bir öpücük gönderdiğinde, benlik sevgisiyle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olarak, sizi daha önce çekmiş olabileceğiniz tüm özlemlerden uzaklaştırdığında, bundan kurtulma şansınız olacak.


İkizler Burcu

22 Şubat 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, dikkatli olmazsanız, Akrep ayı ile pragmatik Satürn arasındaki sert kare sayesinde bu sabah hayalleriniz sizi gerçeklikten çok uzağa götürebilir. Bu tür hedeflere ulaşmak için gerekli çalışmaları yapma yeteneğinizi azaltabileceğinden, şu anda umutlarınıza ve isteklerinize çok fazla kapılmamaya çalışın. Neyse ki, öğleden sonra Luna, Venüs ve Mars’a bir öpücük göndererek, mantığınızı terk etmeden kalbinizin arzusunu kovalamanız için size ilham verdiği için motivasyonunuz yükselecek. Akşam tezahür etmeye başladığında, ay ilham veren Neptün ile yumuşak bir bağlantı paylaştığı için hayalleriniz gerçeğe daha yakın hissedeceksiniz.


Yengeç Burcu

22 Şubat 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç burcu Akrep ayı, haritanızın sanatsal ifadeyi yöneten sektörüne ışık tutarken, bugün kendinizi bir yaratıcılık okyanusunun içinde bulacaksınız. Bu titreşimler, üzerinde çalıştığınız herhangi bir tutku projesinde yeni derinliklere ulaşmanıza yardımcı olacak, ortaya çıkan kendinden şüphe duyma duygularını aşabildiğiniz sürece. Özellikle akşam yaklaşırken ve Luna, ilham verici Neptün’ün destekleyici bir yönünü paylaştığında, gündüz düşleriniz de daha ayrıntılı ve gerçekçi olacak. Bu titreşimler aynı zamanda bir veya iki aydınlanmanın habercisi olabilir, bu yüzden size yolunu bulan parlak düşünceleri mutlaka yazın.


Aslan Burcu

22 Şubat 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı bu sabah kısıtlayıcı Satürn ile kare açı yapıyor ve özellikle duygusal düzeyde sınırlarınızın farkına varmanızı sağlıyor. Hayatınızdaki bazı insanlar son zamanlarda enerjinizi tüketiyorsa, şimdi yeniden şarj olmaya odaklanabilmeniz için bazı sınırlar koymanın zamanı gelmiştir. Neyse ki, bu öğleden sonra Luna ve Venüs arasındaki tatlı bir bağlantı size özellikle yoga, germe ve diğer meditasyon biçimleri yoluyla öz bakım pratiği yapmak için altın bir fırsat verecek. Rüya Neptün’ün şifalı eli sayesinde, bu akşam daha iyi hisler akacak ve iş günü sona ererken rahatlama dünyasına adım atmanıza yardımcı olacak.


Başak Burcu

22 Şubat 2022 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Akrep ayı haritanızın iletişimi yöneten sektöründe seyahat ederken, sözleriniz bugün olağanüstü bir derinlik ve anlam taşıyacak. Ne yazık ki, bu sabah Luna ve Satürn arasındaki sert bir kare, özellikle gerçeği söylemenin kabalık olabileceğini düşünüyorsanız, kendinizi tutmanıza neden olabilir. Neyse ki, Venüs’ün yumuşak ve tatlı etkisi sayesinde bu öğleden sonra kendinizi nazikçe ifade etme şansınız olacak. Bu akşam romantik bir akşam için mükemmel bir hava sağlayacak, bu nedenle sevgilinize veya sadece kendinize özel bir randevu gecesi ısmarlamayı planlayın.


Terazi Burcu

22 Şubat 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Akrep ayı kıç Satürn ile kare açı yaparken kendinize fazla yüklenmemeye çalışın. Bu titreşimler, değersizlik veya kendinden şüphe duygularının ortaya çıkmasına neden olabilir, bu da her kötü duyguyu olumlu bir duyguyla dengelemeyi gerekli kılar. Neyse ki, bu öğleden sonra Luna yönetici gezegeniniz Venüs ile tatlı bir açıya girerken, kendinizi çok daha güvende ve kendiniz gibi hissedeceksiniz. Bu titreşimler aynı zamanda kendinize güzel bir şey ısmarlamanıza da izin verecektir, bu yüzden bütçenizi tamamen terk etmediğiniz sürece biraz perakende satış terapisine kendinizi kaptırmaktan dolayı kendinizi suçlu hissetmeyin.


Akrep Burcu

22 Şubat 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, yetkili Satürn ile sert bir kare oluştururken burcunuzdan yolculuğuna devam ederken, sevgili Akrep, sabahınız sert bir başlangıç ​​yapabilir. Bu titreşimler, duygusal olarak daha ham hissetmenize ve normalde olduğundan daha kolay tetiklemenize neden olabilir. Neyse ki, Venüs bu öğleden sonra kurtarmaya gelecek ve masaya nazik ve sevgi dolu bir hava getirecek. Sabah sizi bulan herhangi bir korkudan kurtulmakta zorlanıyorsanız, en iyi dostunuza ulaştığınızdan emin olun, çünkü onların sevecen sözleri ve sizi güldürme yetenekleri bu hüzünleri kovalayacaktır. .


Yay Burcu

22 Şubat 2022 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, bu sabah, Akrep ayı Satürn ile kayalık araziye çarparken, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü aktive ederken, normalden daha sinirli olduğunuzu görebilirsiniz. Ailenizin ve iş arkadaşlarınızın sadece sizinle konuşarak sinirlerinizi zedelemeleri ve bu sabahları sessizlik ve yalnızlık için günaydın yapmaları olasıdır. Neyse ki, nazik Venüs’ün yardım eli sayesinde öğleden sonra tezahür edene kadar merkezinizi bulacaksınız. Luna rüya gibi Neptün’ü öperken, evde stressiz bir akşam için mükemmel kozmik iklimi sağlarken, iyi hisler akşama doğru akmaya devam edecek.


Oğlak Burcu

22 Şubat 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah sosyal medyadan uzak durmaya çalış, çünkü Akrep ayı ve Satürn arasındaki sert bir kare, kendini gerçek hayatı yansıtmayan, karşılaştığın gönderilere kadar ölçmene neden olabilir. Odağınızı telefonunuza vermek yerine, vücudunuz ve toprakla bağlantı kurmanın yollarını arayın. Ay romantik Venüs ile bağlantı kurarken, benlik sevgisiyle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olurken, öğleden sonra geldiğinde her şey çok daha hafif hissedilecek. Akşam yaklaşırken, Neptün’ü iyileştiren bir yardım eli, beslemenizi bir kez daha kaydırmanız için size yeşil ışık yakacak ve hatta muhtemelen sevimli bir gönderi koymanız için size ilham verecek.


Kova Burcu

22 Şubat 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Akrep ayı ve kıç Satürn arasındaki sert bağlantı sayesinde, bu sabah işiniz muhtemelen sizi hayal kırıklığına uğratacak. Bu titreşimler, profesyonel hırslarınız içinde kendinizi kısıtlanmış hissetmenize neden olabilir ve ayrıca siz ve meslektaşlarınız veya patronunuz arasında çatışmaya yol açabilir. Ateşliyken amacınızı tartışarak konumunuzu tehlikeye atmak yerine, gerginliğin dağılmasını bekleyin ve ardından konuyu ihlal edin. Luna ve Neptün arasındaki destekleyici yön sayesinde, iş gününün sonuna doğru konuşma çok daha kolay akacak ve size mevcut gerilimleri yükseltmeden kendinizi ifade etme fırsatı verecek.


Balık Burcu

22 Şubat 2022 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sezginiz bu sabah sizi yoldan çıkarabilir, özellikle de Akrep ayı ve Satürn arasındaki sert bir kare sayesinde olumsuz bir eğilimle ona dokunursanız. Ayrıca bu süre zarfında uygun sınırları gözden kaçırabilirsiniz, bu da tüm ruhsal çalışma ve kişisel etkileşimlerinizde topraklanmış ve merkezlenmiş olmanızı önemli hale getirir. Şanslısın, bulutlar bu öğleden sonra Venüs’ün yardım eli sayesinde parçalanacak. Ay, yönetici gezegeninize bir öpücük göndererek, dünyayı iyimser ve barışçıl bir mercekten görmenize yardımcı olan akşam çökerken, vibe yükselmeye devam edecek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.