Günlük Burç Yorumları 21 Şubat 2022

21 Şubat Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 21 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

21 Şubat 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı bu sabah güneşle tatlı bir bağ kuruyor ve ruhunuzun derinliklerine bir sıcaklık getiriyor. Bazı derin duygularla karşılaşabilseniz de, bu titreşimler aynı zamanda psişenizde kalan sorunları çözme ve iyileştirme fırsatı da getirecektir. Luna, iletişimsel Merkür ile bir kare kare oluşturduğundan, bu öğleden sonra sosyal yaşamınızda gerginlik ortaya çıkabilir ve bu da sert sözler alışverişine neden olabilir. Bir iş arkadaşınızla veya internetteki biriyle kafa yorabilecek olsanız da, herhangi bir fikri değiştirme olasılığı olmayan ve yalnızca gününüzü mahvetmeye hizmet edecek bir tartışmaya katılarak enerjinizi boşa harcamamaya çalışın.


Boğa Burcu

21 Şubat 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sosyal medya sayfalarınız bu sabah birkaç hayran çekebilir, tatlı Boğa, Akrep ayı Balık güneşine bir öpücük gönderirken. Özel birinin dikkatini çekmeyi umuyorsanız, bu titreşimleri şirin bir özçekim göndermek için bir bahane olarak kullanın, ardından cilveli bir DM ile devam edin. Özellikle ayın Merkür ile kare açı yaptığı öğleden sonraları anında yanıt alamazsanız, bunun sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Neyse ki, gün sona erdiğinde ve ay, uğurlu Jüpiter ile faydalı bir bağlantı paylaştığında çok daha iyimser hissetmelisiniz.


İkizler Burcu

21 Şubat 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah Akrep ayı güneşle bağlantı kurarken işler güzel bir şekilde yerine oturacak. Günlük rutininize bağlı kalmak ve görevlerin üstesinden gelmek, sabahları kolaylıkla atlamanıza, verimliliğinizi ve ruh halinizi yükseltmenize olanak tanır. Ne yazık ki, ay, Merkür’e sert bir kare oluşturduğunda, sizi düzensizlik ve belki de bir veya iki yanlış iletişimle lanetlediğinde, öğleden sonra ortası biraz kayalık olabilir. Bu karışıklık, özellikle bu akşam Luna asi Uranüs’e karşı çıktığında, psişenizde huzursuzluğun tezahür etmesine neden olabilir. Şu anda olabildiğince sakin ve merkezli kalmaya çalışın, aksi takdirde üzerinde kontrolünüz olmayan şeyler yüzünden uykunuz kaçabilir.


Yengeç Burcu

21 Şubat 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün kendinizi hissedeceksiniz, küçük Yengeç, Akrep ayı Balık güneşi ile destekleyici bir bağlantı kurarak auranızı güven, yaratıcılık ve biraz sihirle beslerken. Çekiciliğinizi hemen şimdi serbest bırakmaktan korkmayın, özellikle de istediğinizi elde etmenize yardımcı olabileceğini düşünüyorsanız. Ay, Merkür’le sert bir kare oluşturduğunda, ikna gücünüzü atabilecek öğleden sonraya kadar işleri yumuşatmaya çalışın. Büyü saati yaklaşırken, Luna uğurlu Jüpiter’e bir öpücük göndererek tezahür çalışması için mükemmel bir zaman olur, bu yüzden evrene nerede biraz rehberlik veya yardım kullanabileceğinizi bildirdiğinizden emin olun.


Aslan Burcu

21 Şubat 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah evinizi ve onu dolduran insanları takdir etmek için biraz zaman ayırın, Akrep ayı güneşle tatlı bir üçgen oluştururken. Minnettarlığınızdan yararlanmak için bilinçli bir karar vermek, kalbinizi sıcaklıkla dolduracak ve aynı zamanda tüm sıkı çalışmanızın inşa etmenize yardımcı olduğunu kabul etmenize yardımcı olacaktır. Ne yazık ki, ay ve Merkür arasındaki bir kare, ilişkilerinizde gerginlik veya yanlış iletişim kurmakla tehdit ettiğinden, hava öğleden sonra biraz sertleşebilir. Eğer çok çalışıyorsanız ve kişisel bakım yapmak için zamanınız yoksa, bu duygular çileden çıkar ve akşamı zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu beslemekle geçirmenizi önemli hale getirir.


Başak Burcu

21 Şubat 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir ilişkiniz varsa, Akrep ayı güneşe bir öpücük göndererek yastık sohbeti için ideal ortamı yaratırken işe gitmeden önce bae ile biraz daha fazla kucaklaşma zamanı elde etmeye çalışın. Ne yazık ki, Luna iletişimsel Merkür ile sert bir kareye girdiğinde, kozmik iklim öğleden sonra biraz fırtınalı olacak, bu da sizi sinirli ve muhtemelen biraz çabuk hissetmenize neden olabilir. Düşük enerji ve yorgunluk, işleri daha da kötüleştirebilir, ancak kendinizi sürüklemeye başlarsanız, bu akşam ciddi bir uykusuzluğa neden olabileceğinden, başka bir fincan kahveye uzanmamaya çalışın.


Terazi Burcu

21 Şubat 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı, bu sabah güneşle destekleyici bir bağlantı oluşturarak, işe gitmeden önce hafif bir yürüyüş veya esneme seansı için mükemmel bir gün olmasını sağlıyor. Vücudunuzla sağlıklı bir şekilde bağlantı kurmak, şu anda size hizmet edecek, enerjik hissetmenize ve günü kaldırabilecek kapasiteye sahip olmanıza yardımcı olacaktır. Bu öğleden sonra, Ay’ın Merkür’le kare açı yaptığı ve bu da sözleriniz konusunda tökezlemenize neden olabileceği zaman, konuşmadan önce dikkatlice düşünün. Luna, insanları alıngan ve pervasız bir ruh haline sokmakla tehdit eden, öngörülemeyen Uranüs ile bu akşam karşı karşıya kaldığında, yakın ilişkilerinizde beklenmedik bir drama doğabilir.


Akrep Burcu

21 Şubat 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah ay burcunuzdan geçerken güneşle destekleyici bir üçgen açı oluştururken ilham sizi bulacak. Şu anda sahip olduğunuz fikirlerin çok ileri gitme potansiyeli var, bu yüzden parmaklarınızın arasından kayıp gitmelerine izin vermeyin ve bunları mutlaka not edin. Öğleden sonra Luna’nın Merkür’le karşı karşıya gelmesiyle ortalık biraz kaotik hale gelebilir, bu da kayıp eşyalara, bozuk internete ve hatta muhtemelen bir veya iki tartışmaya yol açabilir. Neyse ki, cadılık saati yaklaştıkça ve ay kıvılcım çıkaran Jüpiter ile bağlantı kurduğunda vibe daha kolay hissedecek.


Yay Burcu

21 Şubat 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah sessiz ama şefkatli bir ruh halinde olacaksınız sevgili okçu, kalbinizi en yakın olduğunuz insanlara açmanız için size ilham verecek. Bu titreşimler, sevdiğiniz biriyle ilgilenmek için dışarı çıkmanıza da ilham verebilir, ancak bunun sizi programınızdan atmasına izin vermemeye çalışın. Ne yazık ki, ay ve Merkür arasındaki sert açı nedeniyle hava öğleden sonra sert bir dönüş yapacak. Şu anda dilinizi tutmak zor olsa da, özellikle bir arkadaşınız veya meslektaşınız karşısında hayal kırıklığına uğradığınızı hissediyorsanız, bunu yapmanız daha iyi olur.


Oğlak Burcu

21 Şubat 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah güneş ve ay arasındaki tatlı alışveriş sayesinde arkadaşlarınızla aranızdaki bağları derinleştirme fırsatına sahip olacaksınız. Bu kozmik iklimi, sadece mutlu bir gün dilemek için bile olsa, yakınlaşmayı umduğunuz herkesi kontrol etmek için bir fırsat olarak kullanın. Bu akşam, ay, öngörülemeyen Uranüs ile karşı karşıya kaldığında, sosyal çevrenizde bir şeyler sarsıldığında, en iyi arkadaşınızdan bazı şok edici haberler alabilirsiniz. Sadece seni ilgilendirmeyen herhangi bir dramaya kapılmamaya çalış, yoksa geceni küçük dedikodulara kaptırabilirsin.


Kova Burcu

21 Şubat 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Akrep ayı Balık güneşine biraz sevgi gönderirken, işinizle gurur duymanız bu sabah kolayca gerçekleşecek. Bu titreşimler ayrıca sizin için bir güven artırıcı olarak hareket edebilir ve yıldızınızın ofis çevresinde yükselmesine yardımcı olabilir. İş, bugün kesinlikle evreninizin merkezi gibi görünecek olsa da, bu öğleden sonra herhangi bir küçük dedikoduya kapılmamaya çalışın, yoksa bunun bedelini daha sonra ödeyebilirsiniz. Özellikle Luna’nın yönetici gezegeniniz Uranüs ile karşı karşıya geldiği bu akşam, profesyonel ve ev yaşamınız arasında sağlıklı sınırlar tutmanız da önemli olacak.


Balık Burcu

21 Şubat 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Akrep ayı güneşle bağlantı kurarken, haritanızın ruhsal sektörünü aktive ederken, epifaniler ve aydınlanma sizi bu sabah bulacak. Bu titreşimler aynı zamanda sezginizi güçlendirecek ve başkalarının duygularına nispeten kolaylıkla dokunmanıza yardımcı olacaktır. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Ay Merkür ile kare açı yaptığında hava biraz tükenebilir. Auranızı korumak, özellikle sabah boyunca özellikle hassas hissettiyseniz, şu anda önemli olacaktır. Neyse ki, uykuya hazırlanırken huzur geri gelecek ve astral alemlere girmeye hazırlanırken iyimser hissetmenize yardımcı olacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.