Günlük Burç Yorumları 20 Şubat 2022

20 Şubat Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 20 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Terazi ayı Venüs ve Mars ile sert bir kare oluşturduğundan, bugün yakın ilişkilerinizde birkaç duvarın yükseldiğini hissedebilirsiniz. Bu sabah partnerinizin veya en yakın arkadaşınızın uzaklaştığını düşünüyorsanız, bunu kişisel algılamamaya çalışın çünkü muhtemelen yalnız kalmak için biraz alana ihtiyaçları vardır. Ne yazık ki, ay puslu Neptün’e dengesiz bir açı oluşturduğundan, ilişkilerinizdeki mesafe, zihninizin kendi kendine oyun oynamasına neden olabilir. Kendinize bir iyilik yapın ve duygularınızı sizi çevreleyen güzelliğe yönlendirerek korkularınızdan geçici olarak uzaklaşmaya çalışın.


Boğa Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Gün Terazi ayı, Venüs ve Mars arasında sert bir kare ile başladığından, bugün yol biraz inişli çıkışlı olabilir, tatlı Boğa. Bu kozmik sürtüşme odaklanmanızı zorlaştırabilir ve sıradan işler hayatın normal parlaklığını azaltıyor gibi göründüğü için mevcut durumunuzdan ilham almamış hissedebilirsiniz. Kendinize hemen şimdi bir mola verin, tamamlamayı planladığınız herhangi bir iş veya angaryadan bir adım geri çekilmek için kendinize izin verin ve bunun yerine bir gezi için arkadaşlarınıza veya ailenize ulaşın. En yakınınızdan ve en sevdiklerinizden destek almak, ruhunuzun şu anda karşı karşıya olduğu tüm zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı olabilir ve çalışma haftası bir kez daha başlamadan önce auranızı yükseltebilir.


İkizler Burcu

20 Şubat 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, beyniniz bugün yaratıcı fikirlerle dolu olacak, ancak bir şey düşünmek ve onu yaratmak tamamen farklı hayvanlardır. Ne yazık ki, Terazi ayı, Mars ve Venüs arasındaki sert bir kare, zihninizin parlaklığını gerçekleştirmenizi zorlaştırabilir ve bu da egonuzun darbe almasına neden olabilir. Başarısızlık korkusu veya değersizlik duygusu da motivasyonunuzu bulandırmaya başlayabilir ve kafanızda ana hatlarıyla belirlediğiniz herhangi bir sanatsal projeden uzaklaşmanıza neden olabilir. Aklınıza tırmanan müdahaleci olumsuz düşüncelere yenik düşmemeye çalışın. Sonuç ne olursa olsun, vizyonunuzu denemek için kendinizi zorlayın.


Yengeç Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Terazi burcu Mars ve Venüs ile sert bir açı oluşturduğundan, ilişkinizdeki sorunlar bu sabah ortaya çıkabilir. Bu titreşimler, şu anda yerel bir ortaklık içinde olan Yengeçler için özellikle zor olacaktır, özellikle de evi size bırakalı uzun zaman olduysa. Bae’yi bir süreliğine evden kovduğun için kendini kötü hissetme. Biraz yalnız kalabiliyorsanız, bu mesajı zarafet, şefkat ve duruşla ifade etmeye çalışın. Bekarsanız, evren sizi zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu beslemeye teşvik ettiğinden, bu titreşimler öz bakım ihtiyacına işaret eder.


Aslan Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili aslan, bu sabah takviminizi bir kez daha kontrol etmek için biraz zaman ayırın, çünkü Terazi ayı Mars ve Venüs ile sert bir kare açı oluşturuyor. Bu titreşimler, planlayıcınızdaki düzensizliği saptayabilir ve bu da olası bir hata yakalamazsanız haftanızı kaosa sürüklemekle tehdit edebilir. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Ay ve Neptün arasındaki dengesiz bir açı, sizi bir veya iki planı iptal etmeye zorlayan ve sevdiğiniz kişiyi hayal kırıklığına uğratabilecek parıldayan kozmik ok olabilir. Bir buluşmayı kaçırmak asla eğlenceli olmasa da, sorumluluklarınıza öncelik vermeniz önemli olacak, ancak daha sonra eğlence ve oyunlar için biraz zaman ayırmaya dikkat etmek isteyeceksiniz.


Başak Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, mali stres bu sabah seni bulabilir, çünkü Terazi ayı Mars ve Venüs ile dengesiz bir açı oluşturuyor. Haftanın başlarında harcamalarınızda biraz serbest kaldıysanız, bunun katı gerçekliği şu anda devreye girecek ve banka hesabınız arayı kapatırken sizi çantanızın iplerini sıkmaya zorlayacaktır. Sevdiğiniz birinin size birkaç dolar borç vermeyi teklif etmesi muhtemel olsa da, kesinlikle gerekmedikçe bu teklifi kabul etmekten kaçının. Luna ve Neptün arasındaki dengesiz bir açı, hayatınızın diğer alemlerinde güvensizliklerin artmasına neden olabilir, ancak muhtemelen sadece biraz kişisel bakım ve rahatlama zamanına ihtiyacınız var.


Terazi Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Venüs ve Mars ile sert bir kare oluşturarak burcunuzda yolculuğuna devam ederken, sevgili Terazi, bu sabah evinizdeki gerginlik sizi bulabilir. Ev arkadaşlarınıza karşı küçük küskünlükler besliyorsanız, muhtemelen yüzeye çıkacaklar ve günü ekşi ve sinirli bir ruh hali içinde geçirmenize neden olacaklardır. Kendinizi özellikle sıcak kanlı hissediyorsanız, temiz hava ve arkadaşlık için evinizden biraz uzaklaşmak iyi bir fikir olabilir. En diplomatik olmayan kişilere şikayetlerinizi iletmemeye çalışın, çünkü sonunda hayal kırıklıklarınızın alevlerini körükleyebilirler.


Akrep Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah düşünmeden konuşmamaya çalış, özellikle de yakın arkadaşların ya da romantik partnerin söz konusu olduğunda. Ay Terazi’deki yolculuğunu tamamlarken, Venüs ve Mars’a sert bir açı oluşturacak ve bu da bastırmaya çalıştığınız hayal kırıklıklarını artırabilecek. Ne yazık ki, gerginlikler zirveye ulaştığında, sonunda demek istemediğiniz bir şey söyleyebilir ve daha sonra pişman olabilirsiniz. Kendinize bir iyilik yapın ve dilinizde zehir toplandığını hissediyorsanız sessizliği seçin. Sosyalleşmeye ara vermeniz gerekiyorsa, kalbinizi ve zihninizi yeniden ayarlayabilmeniz için gününüzü doğada geçirmek akıllıca olabilir.


Yay Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, bazı arkadaşlarının hafta sonu boyunca sensiz, güvensizlik ve belki de biraz FOMO duygularına kapılmadan bir araya geldiklerini görebilirsin. Dışarıda bırakılmak asla eğlenceli olmasa da, arkadaş çevrenizin geniş olduğunu hatırlamaya çalışın ve güvenebileceğinizi bildiğiniz insanlarla bağlantı kurmanın yollarını arayın. Başarınızı, özellikle sizi kıskanç bir kafa boşluğuna sokuyorsa, iş arkadaşlarınızın veya genişletilmiş arkadaşlık çevrenizinkiyle ölçmekten kaçınmanız da önemli olacaktır. Herkesin kendi yolunda yürümesi gerektiğini ve yolculuğunuzun hâlâ pek çok sürprizi olduğunu unutmayın.


Oğlak Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Ufukta yeni bir çalışma haftasının başlangıcı belirirken, Terazi ayı, Mars ve Venüs arasındaki zorlu bir kare sayesinde hafta sonunuzun tadını çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Aklınızı işteki sorumluluklarınızı takip ederken yakalarsanız, hafta sonunuzun geri kalanını gelecekle ilgili endişelerle harcamamak için dikkatinizi dağıtacak bir şey aramanız önemli olacaktır. Evden çıkıp biraz temiz havaya çıkmak sırtınızdaki tüm stresi hafifletmeye yardımcı olabilir, ancak o anda gerçekten orada olabilmeniz için telefonunuzu geride bırakmak da iyi bir fikir olabilir.


Kova Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili su taşıyıcısı, bu sabah Terazi burcu Mars ve Venüs ile sert bir kare açı oluşturduğu için bu sabah kendinizi biraz bunalmış hissedebilirsiniz ve pek de kendinizde değil. Bu titreşimler, haritanızın bilinçaltına hükmeden bölümünü tetikleyecek ve bu da tam olarak açıklayamayacağınız nedenlerden dolayı kendinizi kötü hissetmenize neden olabilir. Luna ve Neptün arasındaki dengesiz bir açı, aradığınız tatmini elde edemeyeceğiniz anlamına geleceğinden, alışveriş veya maddi öğelerle kendinizi neşelendirmenin cazibesinden kaçının. Her şey yolundaymış gibi davranmak yerine, kendinize düşüncelerinizle ve duygularınızla oturma izni verin, böylece psişenize ağırlık veren herhangi bir sorunun temeline inebilirsiniz.


Balık Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bu sabah Terazi burcunun Venüs ve Mars ile sert bir kare oluşturduğu için sosyal medya sizin için tetikleyici bir yer olabilir. İnternette tartışmalara katılma konusunda kendinizi cazip hissetseniz de, bu ailenizin ve arkadaşlarınızın görüşlerini değiştirmek için fazla bir şey yapmaz, ancak ilişkinize kesinlikle zarar verebilir. Duygusal olarak bağlı olmadığınız birinin rahatsız edici içerik yayınladığını fark ederseniz, onların asla göremeyecekleri bir noktayı tartışarak enerjinizi boşa harcamak yerine, kendinize onları engelleme veya silme izni verin. Şu anda ruh sağlığınıza öncelik verin ve başkalarının görüşlerinin sizi etkilemesine izin vermemeye çalışın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.