Günlük Burç Yorumları 19 Şubat 2022

19 Şubat Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 19 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi ayı bu sabah Merkür ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor ve masaya yumuşak ve yaratıcı bir hava getiriyor. Özellikle astral alemleri keşfederken canlı rüyalar gördüyseniz, güne başlamadan önce biraz günlük tutmak için bu enerjiyi kullanın. Bir ilişkiniz varsa, bu öğleden sonra Luna şifalı asteroid Chiron’a karşı çıkarken partnerinizin biraz daha fazla ilgiye ihtiyacı olabilir. Bu titreşimler ayrıca size öz bakımın önemini hatırlatacak, bu da şu anda güveninizi artırmada uzun bir yol kat edecek, bu nedenle günün geri kalanını rahatlama modunda geçirmekten kendinizi suçlu hissetmeyin.


Boğa Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Venüs, bugün tutkulu Mars ile devam eden bir kozmik dansı sürdürüyor ve ruhunuza ilham veriyor. Bu titreşimler aynı zamanda evrenle olan bağlantınızı da güçlendirecek, ancak bu titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmak ve evrensel bilinci gerçekten deneyimlemek için kalbinizi açmanız gerekecek. Doğaya dokunmak, bakış açınızı açmada harikalar yaratabilir ve herkesi ve her şeyi birbirine bağlayan görünmez yaşam gücünü görmenizi sağlar. Bu arada, ay uyumlu Terazi’de yolculuk eder, sizden gevşemenizi, yok etmenizi ve hayatın daha hafif tarafını kucaklamanızı ister ve güne rahat bir tavırla yaklaşmanıza izin verir.


İkizler Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bugün Terazi’de yolculuğuna devam ediyor ve sizden güzelliği sanatla kucaklamanızı istiyor. Kendinizi güzel bir müzik parçasına, yerel kütüphanenizdeki o baş döndürücü heykele ve hatta avangart bir filme kaptırmak için biraz zaman ayırın. İnsan yaratımının şu anda ruhunuza ne kadar iyileştirici getirebileceğine şaşıracaksınız, birkaç sanat eseriyle kendinizi başlatmanız için size ilham verecek. Gün sona ererken, evren sizden sosyal ve sevgi dolu yönünüzü de kucaklamanızı isterken, en yakınınız ve en sevdiğinizle sakin bir akşam ayarlamaya çalışın.


Yengeç Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Güzelliğinize ve zarafetinize dokunmak şu anda kolayca gelecek, sevgili Yengeç, Terazi ayı gökyüzünde ışıl ışıl parlarken. Bu ay yerleşimi, arkadaşlarınızı ve ailenizi beslemeniz, onları tatlı duygular, sevgi ve özenle yıkamanız için size ilham verecek. Bununla birlikte, ayın şifalı asteroit Chiron ile sert bir karşıtlık oluşturduğu öğleden sonra, bu TLC’nin bir kısmını kendinize saklamanız önemli olacaktır. Akşam yuvarlanırken, taktiğiniz sadece yemek masanızı süslemek için taze kesilmiş güller düzenlemek olsa bile, alanınızı güzelleştirmenin yollarını arayın.


Aslan Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Romantik Terazi ayı iletişimsel Merkür’e bir öpücük üflerken, bu sabahki hisler yastık sohbeti için mükemmel. Bir ilişkiniz varsa, bu rüya gibi hislerden en iyi şekilde yararlanmak isteyeceğinizden, bae ile yatmak için yatakta kalma konusunda kendinizi suçlu hissetmeyin. Kendinizi yalnız uyanırken bulursanız, bu aynı zamanda en yüce fantezilerinizi belgelemek için de harika bir zamandır, bu da onları hayata geçirmenize yardımcı olabilir. Bu tür fantezileri gerçeğe dönüştürmek için evrene veya kendinize çok fazla baskı uygulamayın, özellikle öğleden sonra, ay asteroit Chiron ile karşı karşıya geldiğinde.


Başak Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah biraz harcama yaparak egonuzu beslemek istiyorsanız kendinizi suçlu hissetmeyin sevgili Başak. Aslında, Luna ikinci ve beşinci güneş evlerinizi aktive ederek Merkür’e bir öpücük üflerken evren sizi bunu yapmaya teşvik edecektir. Harcamalarınızda uçarı olmamaya çalışın, yoksa daha sonra Luna yaralı şifacı Chiron’a sert bir muhalefete girerken bunun için endişe duyabilirsiniz. Akşam yaklaşırken, derin bir esneme, meditasyon veya lüks bir köpük banyosu yoluyla vücudunuzla yeniden bağlantı kurmaya çalışın, bu da çok hak ettiğiniz bir öz bakımı uygularken odaklanmanıza yardımcı olur.


Terazi Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah kendin hakkında hayal kurmak için kendine izin ver! Ay, burcunuzda yolculuğuna devam ederken, Merkür’e tatlı bir görünüm kazandıracak, zihninizi kendinizi nasıl geliştirebileceğinize ve belki de egonuzu biraz besleyebileceğinize dair fikirlerle dolduracak. Zihninizin kendinizin en yüksek versiyonuna seyahat etmesine izin verin, ardından bu potansiyele ulaşmak için atabileceğiniz makul adımları arayın. Ne yazık ki, bu öğleden sonra ay, şifalı asteroit Chiron’a karşı çıktığında cesaretinizi kaybedebilirsiniz, özellikle de hayallerinizi her zaman desteklemeyen önemli bir diğeriniz varsa. Bu titreşimlerin balonunuzu patlatmasına izin vermek yerine, kendiniz için makul bir hedef seçin. Ardından, ona ulaşacağınıza dair kişisel bir yemin edin.


Akrep Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, derin düşünceler seni bu sabah bulacak, çünkü Terazi ayı haritanızın görünmeyeni yöneten bölümünü aydınlatırken keskin zekalı Merkür’e destekleyici bir açı oluşturuyor. Biraz rahatsız olsalar bile, şu anda en derin düşüncelerinizi veya duygularınızı saklamamaya çalışın, çünkü bu beyin tünelinin diğer ucundan yükselmiş ve aydınlanmış hissederek çıkacağınızdan emin olabilirsiniz. Bir meditasyon seansı, günümüzün kozmik ikliminden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir, özellikle de bu alıştırmaya netlik bulma niyetiyle girerseniz, bu da nihayetinde ciddi bir şifa enerjisi getirecektir.


Yay Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Jüpiter, devrim niteliğindeki Uranüs ile rutin ve ev yaşamınızı sarsarak yumuşak bir pozitif titreşim akışına girmeye devam ediyor. Bu kozmik iklim, bu yeni rutinler tesadüfen ortaya çıksa bile, evinizi ve günlük yaşamınızı yönetmenin daha akıllı ve daha verimli yollarını bulmanıza yardımcı olmaya hazır. Bu arada, Terazi ayı, beklenmedik bir misafir veya karşılaşmayla sonuçlanabilecek topluluğu yöneten haritanızın sektöründe seyahat edecek. Neyse ki, bu enerji sosyalleşmek ve belki de biraz flört etmek için mükemmeldir, bu yüzden arkadaşlarınızla veya en son aşkınızla biraz yüz yüze görüşmeyi unutmayın.


Oğlak Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah Terazi ayı iletişimsel Merkür’e bir öpücük gönderip sosyal hayatınızı patlatırken, gelen kutunuz dolu olacak. Kendiniz kesinlikle konuşkan bir ruh halinde olsanız da, her tartışma sırasında cevapladığınız kadar çok soru sorarak dikkatli olmaya çalışın. Bu, öğleden sonra, ayın şifalı asteroit Chiron’a karşı çıktığı zaman akılda tutulması özellikle önemli olacaktır. Bu titreşimler heyecan verici ve ateşli olacak, ancak dikkatli olmazsanız kendiniz hakkında çok fazla konuşmanıza neden olabilir. Yeni bir iş arayışındaysanız, bu akşam özgeçmişinizi güncellemeyi unutmayın ve niteliklerinizden emin olmasanız bile birkaç yeni pozisyona başvurmaktan korkmayın.


Kova Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, psişik rüyalar sizi bu sabah erkenden bulabilir, çünkü Terazi ayı iletişimsel Merkür ile destekleyici bir bağlantı oluşturur. Astral alem maceralarınızdan hiçbirini hatırlayamıyorsanız, hayatınızın herhangi bir bulutlu alanında netlik bulmanıza yardımcı olabilecek bir sabah meditasyon seansı aldığınızdan emin olun. Öğleden sonra geç saatlerde Luna, şifalı asteroit Chiron ile yüzleştiğinde, sosyal hayatınızın talepleri bir yük haline gelebilir. Arkadaşlarınıza ve ailenize genellikle zamanında cevap verseniz de, şu anda telefonunuza ara vermeniz gerekiyorsa kendinizi suçlu hissetmeyin, onlara başka bir zaman geri dönebilirsiniz.


Balık Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Jüpiter, yenilikçi Uranüs ile tatlı bir kozmik parlaklık akışını paylaştığından, sözleriniz bugün sevdikleriniz üzerinde olumlu ama muhtemelen beklenmedik bir etkiye sahip olacak. Ne kadar sıradışı görünseler de, şu anda dahiyane fikirlerinizi geri çekmeyin, çünkü bu sadece kendiniz veya değer verdiğiniz insanlar için başarının kilidini açmanın anahtarı olabilir. Sadece, özellikle bu öğleden sonra, ayın şifalı asteroit Chiron ile sert bir karşıtlık oluşturduğu, sessiz zamanınızı ihmal ederseniz sizi duygusal ve enerjik olarak tükenmiş bırakabilecek diğer insanların sorunlarını onlar için çözmeye çalışırken kendinizi tüketmeyin. .


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.