Günlük Burç Yorumları 18 Şubat 2022

18 Şubat Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 18 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

18 Şubat 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık mevsimi bugün başlıyor ve güneşe dönüşünüz yaklaştıkça önümüzdeki ay boyunca sizi yansıtıcı bir ruh haline sokuyor. Önümüzdeki haftalarda sizi entelektüel, duygusal ve yaratıcı olarak geliştirmenin yollarını bulmanıza yardımcı olacak içgörü flaşları sizi bulacak. Bu öğleden sonra gökyüzünde kozmik bir uçurtma oluştuğunda, tüm sıkı çalışmanızın takdirini kazanmanıza yardımcı olacak iyi hisler akacak. Üstlerinizin dikkatini çekmek zorunda olduğundan, önemli bir ikramiyeye yol açabilecek veya çizgiyi yükseltebilecek olan ofisin etrafına biraz fazladan dirsek yağı sürmeye çalışın.


Boğa Burcu

18 Şubat 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş bugün Balık burcuna geçiyor ve arkadaş çevrenizi genişletirken önümüzdeki ay boyunca sizi duygusal olarak açıyor. Hayatında yeni insanlara açılmaktan korkma ama tüm sırlarını bir anda vermemeye çalış. Önce güveni geliştirmeye çalışın. Bu öğleden sonra gökyüzünde kozmik bir uçurtma oluştuğunda bir değişim hissedeceksiniz, evren sizi niyetle ilerlemeye teşvik ederken, psişenizde kalan herhangi bir duygusal yükü atmanıza yardımcı olacak. Bu enerji aynı zamanda, ruhunuza büyük bir şifa getireceğinden emin olduğu için, yaratıcı veya ruhsal bir çıkışı kucaklamak için de mükemmeldir.


İkizler Burcu

18 Şubat 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Önümüzdeki ay güneş Balık burcuna doğru ilerlerken kariyer hedefleriniz bir miktar ilerleme kaydedecek ve profesyonel hedeflerinize akıcılık getirecek. Bu enerjiyi profesyonel ilişkilerinizi geliştirmek için kullanın ve bu da ileride başarıya yol açabilir. Başak ayı gökyüzünde kader ve Plüton düğümleriyle kozmik bir uçurtma oluşturduğundan, öğleden sonra bir kozmik enerji patlaması havayı dolduracak. Bu titreşimler, özellikle sınırlar koymanız veya olumsuz etkilerle bağları kesmeniz gerekiyorsa, ayağa kalkmanızı ve kendinizi savunmanızı isteyecektir.


Yengeç Burcu

18 Şubat 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda spiritüel veya meditasyon uygulamanızdan uzaklaştıysanız, şimdi güneş Balık burcuna geçerken, haritanızın kişisel felsefeleri yöneten bölümünü aktive ederken onu geri almanın tam zamanı. Bu güneş enerjisi yerleşimi, önümüzdeki birkaç hafta boyunca psişik ve empatik hediyelerinize büyük bir destek sağlayacak ve bu arada enerjinizle ilgilenmenizi ve korumanızı önemli hale getirecek. Gün sona ererken, ay tatlı Terazi’ye geçtiğinde akşamı en sıcak pijamalarınızla ve en sevdiğiniz televizyon programıyla evde geçirmeyi planlayın.


Aslan Burcu

18 Şubat 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Balık sezonu bugün başlıyor ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca ilişkilerine yeni derinlikler getiriyor. Bu güneş enerjisi yerleşimi, kimin sizin en iyi çıkarlarınıza sahip olduğunu ve kimin olmadığını tanımak için mükemmeldir ve muhtemelen diğerlerini keserken kendi alanınızdaki belirli insanlara daha fazla bağlanmanıza neden olur. Bu enerji aynı zamanda sezgilerinizi de zirveye çıkaracak ve arkadaşlarınızın veya ailenizin düşkün olabileceği kabataslak davranışları ortadan kaldırmanıza yardımcı olacaktır. Neyse ki, tüm bunlar için aynı anda endişelenmenize gerek kalmayacak, çünkü bu titreşimler yavaş yavaş hareket edecek. bir aylık kurs.


Başak Burcu

18 Şubat 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Şu anda burcunuzda olan Ay ile Neptün arasında bu sabah ortaya çıkacak sert bir karşıtlık, güne başlarken kendinizi kötü hissetmenize neden olabilir. İşe gitmeden önce ikinci bir fincan kahve içmek yerine, gerinerek veya hızlı bir yürüyüş için dışarı çıkarak öğütmeye çalışın. Neyse ki, sabah gelişmeye devam ettikçe ve güneş sulu Balık’a girerek masaya rahat enerji getirirken bir değişim hissedeceksiniz. Bu güneş enerjisi yerleşimi aşk hayatınıza ışık tutacak ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca kalbinizi açmanız için size ilham verecek.


Terazi Burcu

18 Şubat 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak ayı, bu sabah rüya gibi Neptün ile karşı karşıya, sizi o kadar rahat bir uykuya sokabilir ki alarmınız boyunca uyursunuz! Neyse ki, güneş Balık’a ve üretkenliği ve rutini yöneten grafiğinizin sektörüne girerken, yetişmek için bir şansınız olacak. Bu güneş enerjisi yerleşimi, önümüzdeki ay boyunca günlük ritüellerinizi yeniden düşünmenizi sağlayacak ve saatleri geçirmenin daha verimli yollarını bulmanıza yardımcı olacaktır. Ay burcunuza girdiğinde bu akşam etrafınızı hafif ama ferahlatıcı bir hava saracak ve önümüzdeki birkaç gün içinde kendinizi ilk sıraya koymanıza izin verecek.


Akrep Burcu

18 Şubat 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, güneş hassas Balık burcuna girerken dünya bugün daha sıcak, daha şefkatli bir yer gibi hissedecek. Bu güneş yerleşimi sizin için kozmik bir rüya manzarası olarak hareket edecek ve yaratıcı yönünüzü tetiklerken sizi yeni deneyimlere açacaktır. Sanat terapisi, önümüzdeki birkaç hafta boyunca sizin için büyük bir rahatlık olacak ve özellikle son zamanlarda kendinizi biraz mutsuz hissediyorsanız, meşgul olmak için yaratıcı bir çıkış bulmanızı önemli hale getirecek. Bu akşamın ilerleyen saatlerinde, ay Terazi’yi uyumlu hale getirirken üzerinize sessiz bir huzur inecek.


Yay Burcu

18 Şubat 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş bugün şefkatli Balık burcuna geçiyor, sevgili Okçu, haritanızın evi yöneten sektörüne terapötik enerji getiriyor. Evren, pillerinizi evinizin rahatlığında şarj etmeniz için sizi teşvik ederken, önümüzdeki birkaç hafta boyunca kalabalık kalabalıklar arasında evinizin sessizliğine çekildiğinizi hissedeceksiniz. Bu güneş yerleşimi aynı zamanda besleyici yönünüzü ortaya çıkaracak ve sevdiklerinizi nazik sözler ve şefkatle yıkamanızı sağlayacak. Emeklerinize karşılık veremeyecek birine kendinizden çok fazla vermemeye çalışın, yoksa sabrınız tükenebilir ve zamanla kanınızın kaynamasına neden olabilirsiniz.


Oğlak Burcu

18 Şubat 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş bugün Balık burcuna geçerek haritanızın iletişim ve düşünce süreçlerini yöneten bölümünü harekete geçiriyor. Bu astrolojik dönem, içinizde bir merak uyandıracak, bu da sevdiklerinizle sezgisel olarak kolaylıkla bağlantı kurarken duygularını incelemenize neden olabilir. Bu öğleden sonra, kader düğümleri olan Başak burcu ve şu anda burcunuzda kamp yapan Pluto arasında kozmik bir uçurtma oluşumu tezahür ediyor. Bu titreşimler, özellikle bağları kesmeniz gereken herhangi bir kişi veya durum varsa, kişisel gücünüze adım atmak için mükemmeldir. Sadece kaçınılabilirlerse, duygusal olarak yüklü tartışmalara girmekten kaçının.


Kova Burcu

18 Şubat 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş bu sabah burcunuzdan çıkıp Parçalar’a giriyor, sevgili su taşıyıcısı, önümüzdeki birkaç hafta boyunca yolunuza duygusal ve finansal güvenlik getiriyor. Bununla birlikte, çoğu balıkta olduğu gibi, Balık enerjisi biraz kayganlaşabilir, bu da duygusal veya parasal banka hesabınızda anlamsız olmamanızı önemli hale getirir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ay uyumlu Terazi’ye girerken ruhsal bir tatmin sizi bulacak. Bu enerjiyi meditasyon ve farkındalık uygulamalarınızla yeniden bağlantı kurmak için kullanın, çünkü diğer tarafla olan bağınızı yoğunlaştıracak, sizi şifaya ve belki de birkaç psişik mesaja açacaktır.


Balık Burcu

18 Şubat 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş bugün burcunuza giriyor, küçük Balık, size yüksek enerji seviyeleri, yaratıcılık, güven ve yukarıdaki göksel güçlerin kutsamalarını bahşeden. Kalbinizi ve bedeninizi minnetle doldurmasına izin vererek bu güneş yerleşiminin sıcaklığını hissetmek için biraz zaman ayırın. Bu öğleden sonra, gökyüzünde, aileniz ve arkadaşlarınızla karmik düzeyde bağlantı kurmanıza yardımcı olan nadir bir “uçurtma” oluşumu oluşur. Bununla birlikte, özellikle son zamanlarda kendinizi sağlıklı olmayan bir ruh eşiyle dolaşmış bulduysanız, bu titreşimler bir kasırga ilişkisinin sona erdiğini de gösterebilir. Neyse ki, ay tatlı Venüs’e geçtiğinde bu akşam işler çok daha sakin olacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.