Günlük Burç Yorumları 17 Şubat 2022

17 Şubat Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 17 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak ayı, kozmik vahşi kart Uranüs ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, gününüz sürprizlerle dolu olmaya hazır. Ancak, bu tür kutsamaları görkemli işaretler veya ötesinden jestler şeklinde alamayabilirsiniz. Bu titreşimler tamamen ayrıntılarla ve içlerindeki güzelliği görmekle ilgilidir. Bu ince zevklerden yararlanmak için ilginç manzaralar, sesler ve hatta kokular için gözlerinizi dört açın. Gün sona ererken Luna, Venüs ve Mars’a bir öpücük göndererek tutkunuzla ve yaptığınız işe olan sevginizle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olur.


Boğa Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sosyal medyadaki varlığınızı büyütmeye çalışıyorsanız, Jüpiter ve Uranüs gökyüzünde tatlı bir bağlantı oluşturduğundan, şimdi harika bir şey yayınlamak için iyi bir zaman olabilir. Bu titreşimler viral olmak için mükemmeldir, bu yüzden dünyaya ne hakkında olduğunuzu gösterme konusunda geri adım atmayın. Şu anda paylaştığınız herhangi bir şeyin sonuçlarına aşırı yatırım yapmamaya çalışın, yoksa bu sabah Luna ve Jüpiter arasındaki bir karşıtlık sayesinde kendi mojo’nuzu atabilirsiniz. Luna’nın yönetici gezegeniniz Venüs’e bir öpücük üflediği bu akşam, bir kehanet veya ruhsal uygulama ile bağlantı kurmaya çalışın.


İkizler Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Jüpiter ve Uranüs gökyüzünde destekleyici bir yönü paylaştığı için bugün iş yerinde beklenmedik bir tanınma alabilirsiniz. Bu yeni keşfedilen kötü şöhreti ilk başta yutmak zor olabilir, ancak kendinizden şüphe duymamaya çalışın, çünkü böyle bir övgüyü kesinlikle hak etmiş olacaksınız! Gölgelerde saklanmak daha cazip gelse bile, yaptığınız iş için övgü almanız da önemli olacaktır. Luna’nın Venüs ve Mars’a bir öpücük göndererek kişisel gücünüz ve müthiş iş anlayışınızla bağlantı kurmanıza yardımcı olduğu bu akşam başarılarınızın şerefine kadeh kaldırdığınızdan emin olun.


Yengeç Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Jüpiter ve Uranüs gökyüzünde güzel hisler alışverişinde bulunurken, küçük Yengeç, tesadüfi toplantılar ve garip karşılaşmalar bugün sizin için yeni bir dünyanın kapılarını açabilir. Yaptığınız bağlantılar gelecekte büyük fırsatlara yol açabileceğinden, şu anda ağ çevrenizi genişletmenin yollarını arayın. Gün sona ererken, ay şu anda kozmik olarak birbirine dolanmış olan Venüs ve Mars’a bir öpücük üflerken romantik bir enerji havayı dolduracak. Bu titreşimler, romantizm bölümünde işleri ısıtmak için mükemmeldir, bu yüzden hem kendinize hem de diğer önemli kişilere ekstra TLC verdiğinizden emin olun.


Aslan Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Jüpiter ve Uranüs arasındaki kozmik bir öpücük, bugün size ciddi bir kazanç potansiyeli getirecek, sevgili Leo, özellikle de işte zam için geciktiyseniz. Şu anda iş görüşmelerinde kendinizi açığa satmayın, aksi takdirde mevcut olduğunu bile fark etmediğiniz parayı kaybedebilirsiniz. Serbest meslek sahibi iseniz veya sözleşmeli olarak çalışıyorsanız, bu aynı zamanda oranlarınızı yükseltmeyi düşünmek için de iyi bir zamandır. Bu titreşimler ayrıca varlığından haberdar olmadığınız belirli vergi avantajlarından yararlanmaya hak kazanabileceğinizi gösterir, bu nedenle bu yıl dosyalama seçeneklerinizin nasıl göründüğünü görmek için bir muhasebeciyle konuşmak isteyebilirsiniz.


Başak Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün burcunuzdan geçiyor ve etrafınızdaki dünya hayatla dolu gibi görünürken adımlarınıza moral katıyor. Luna ve Uranüs arasında faydalı bir bağlantı, üçüncü gözünüzü canlandıracak, bu nedenle eşzamanlılıklar ve öteden gelen mesajlar için uyanık olmak isteyeceksiniz. Ne yazık ki, aldığınız rehberlik, özellikle romantizm bölümünde, mevcut yolunuzla tamamen uyumlu olmayabilir. Mevcut ilişki durumunuz nasıl olursa olsun, kalbiniz aşk hayatınızda bazı şeylerin değişmesi gerektiğine dair işaretler vermeye başlayabilir. Neyse ki, bu akşam Ay uyumlu Venüs ile destekleyici bir bağlantıya girdiğinde hava çok daha hafif olacak.


Terazi Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün, Başak ayı uğurlu Jüpiter ve devrimci Uranüs açılarıyla açı yaptığından, tezahür oyununuzda bazı ciddi sonuçlar görmeye başlayabilirsiniz. Ne yazık ki, bu tür nimetlerle örtüşen yeni sorumlulukların üstesinden gelmek için savaşırken iç baskıların arttığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Şu anda düzenli ve temelli kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve kendinizden mükemmelliği talep etmekten kaçının. Gün sona ererken, ay tatlı Venüs’ü ve tutkulu Mars’ı öperken, geceyi evde özel biriyle geçirmeyi planlayın veya yaratıcı bir proje üzerinde çalışmayı tercih edin.


Akrep Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, harika arkadaşlar ve sevdiklerinle kutsanmışsın ve bugünün kozmik iklimi sana bunu hatırlatacak. Ay ve Uranüs arasında yararlı bir bağlantı, şaşırtıcı romantik jestlere yol açabilir ve kalbinizi paylaştığınız kişi için kalbinizi şükranla doldurabilir. Bu arada, en yakın arkadaşlarınız, her geçen gün yaptıkları gibi, size neşe ve kahkaha getirmeye, moralinizi yükseltmeye devam edecek. Ne yazık ki, bazı uzun arkadaşlarınızla sorun yaşayabilirsiniz – ancak yalnızca kendilerini ihmal edilmiş hissediyorlarsa ve dramaya yatkınlarsa. Yakın çevrenizin dışında bir sorun çıkması ihtimaline karşı, uzun arkadaş grubunuza birkaç mesaj gönderdiğinizden emin olun.


Yay Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugünün Başak ayı sizi kurumsal bir üst boşluğa sokacak ve çalışma alanınızı, gelen kutunuzu ve takviminizi düzenlemeniz için size ilham verecek. Akışta kalmaya eğilimli olduğunuz için, yalnızca lojistik, temizlik ve iş ile ilgilenmeye odaklanarak bu titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmalısınız. Neyse ki, bu akşam ayın Venüs ve Mars’ı öptüğü zaman kendinizi ödüllendirme şansınız olacak. Bu kozmik iklim, haritanızın parayı ve lüksü yöneten bölümünü aydınlatacak ve kendinize güzel bir şey satın almanız için size göksel izin verecek. Sadece harcamalarda aşırıya kaçmamaya çalışın.


Oğlak Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, Jüpiter ve Uranüs gökyüzünde yumuşak bir bağlantıyı paylaşırken, insanlar bugün size iltifat etme ve ilgi gösterme havasında olacaklar. Skalanın mütevazi ucunda bulunma eğiliminde olsanız da, yolunuza çıkan hiçbir tür kelimeyi savuşturmamaya çalışın, onları duymayı hak ediyorsunuz. Bu öğleden sonra Luna, Venüs ve Mars’a bir öpücük göndererek güneş haritanızın ruhsal merkezini harekete geçirdiğinde kutsal bir titreşim devreye girecek. Meditasyon ve kişisel bakım yapmak için biraz zaman ayırın, çünkü öteden gelen büyük ölçüde terapötik titreşimlerden yararlanacağınızdan emin olabilirsiniz.


Kova Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Jüpiter Uranüs’e bir öpücük göndererek finansal ve ev hayatınıza hoş sürprizler getirirken, kayıp eşyalar veya para bugün aniden yeniden ortaya çıkabilir. Bu aynı zamanda mülke yatırım yapmak veya en azından gelecekte bunu nasıl yapabileceğinize dair bir plan taslağı hazırlamak için harika bir zamandır. Luna tatlı Venüs’e ve tutkulu Uranüs’e biraz sevgi gönderirken, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirirken, bu akşam yolunuza ağır ama olumlu dönüştürücü titreşimler getirecek. Bu enerjiyi, şu anda bu tür uygulamalarda yüksek bir başarı oranı göreceğinizden emin olduğunuz için, sizi engelleyen herhangi bir kişi, durum veya alışkanlıkla bağları kesmek için kullanın.


Balık Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, geniş Jüpiter devrim niteliğindeki Uranüs’ü öperken, konuşmalarınız muhtemelen birkaç tuhaf ama keyifli dönüşler alacak. Yeni şeyler öğrenmeye ve bilinmeyeni deneyimlemeye açık olmanız gerekse de, zihniniz bu kozmik iklimi keşfetme havasında olacak. Aşk hayatınız da bu titreşimlerden faydalanacak ve o özel kişiyle öngörülemeyen şekillerde bağlantı kurmanıza yardımcı olacak. Ay, romantik Venüs ve tutku uyandıran Mars ile destekleyici bir bağlantıya girerken, bu akşam, dahil olduğunuz yeni ilişkileri bir sonraki seviyeye taşımak için özellikle elverişli olacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.