Günlük Burç Yorumları 15 Şubat 2022

15 Şubat Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 15 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

15 Şubat 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sabah oldukça sorunsuz geçse de, öğleden sonra Aslan Ay’ın sert Satürn ile karşı karşıya gelmesi kadar kolay olmayacak. Özellikle değer verdiğiniz biri son zamanlarda mesajlarınıza cevap vermiyorsa, şu anda arkadaşlıklarınızda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Şu anda sizinle kimin iletişim kurduğu ve iletişim kurmadığı konusunda kafa yormamaya çalışın ve bunun yerine sanatı ve sizi benzersiz kılan şeyleri kucaklayarak özgüveninizi artırmanın yollarını arayın. Gün sona erdiğinde bir veya iki kişiyle nerede durduğunuzu tam olarak bilemeyebilirsiniz, ancak en azından kendi içinizde istikrarlı ve güvende hissedeceksiniz.


Boğa Burcu

15 Şubat 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova güneşi, kaderin düğümleriyle sert bir t-kare oluşturarak altta yatan gerilimlerin doruğa çıkmasına neden olduğu için, bugün evrende gerilimler artacak. Mesleki ve romantik yaşamınızda kendinizi huzursuz hissetmeye, değişim, özgürlük ve bağımsızlık özlemi duymaya başlayabilirsiniz. Bu duygu, öğleden sonra Luna, yapıyı seven Satürn ile karşı karşıya kaldığında yoğunlaşacak ve profesyonel ölçekte hissettiğiniz herhangi bir kısıtlamaya karşı direnmenize neden olacak. Bıkmış hissediyor olsanız da patronunuzla tartışmaya girmemeye çalışın, çünkü tartışma beklemediğiniz bir yöne gidebilir.


İkizler Burcu

15 Şubat 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Günlük rutininizin sıkıcı hale geldiğini hissedebilir, oraya nasıl ulaşacağınıza dair gerçek bir fikriniz olmadan değişim için can atarken sizi ilham eksikliği ile baş başa bırakabilirsiniz. Hayatınızın daha sıradan yönleriyle mücadele etmek zor olsa da, memnuniyetsizliğinizin ruhunuzu ele geçirmesine izin vermemeye çalışın. Sadece birkaç dakika için bile olsa rutininizi karıştırmanın ve eğlenmenin yollarını arayın. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Ay, Satürn ile karşı karşıya geldiğinde sert titreşimler artacak ve bu da sizi biraz yalnız veya duyulmamış hissetmenize neden olabilir.


Yengeç Burcu

15 Şubat 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Aslan Ay’ı kısıtlayıcı Satürn’e karşı bir muhalefet oluşturduğundan, mali sınırlamalarınız bugün normalden daha açık hissedilebilir. Şu anda büyük bir satın alma yapmak için kendinizi çekilmiş hissetseniz de, yüksek faizli haksız ödeme planlarını kabul etmemeye çalışın, aksi takdirde daha sonra pişman olabilirsiniz. Güneş ve kaderin düğümleri arasındaki sert bir t-kare, şu anda verilen herhangi bir büyük karar için kayalık suları çağrıştırabilir ve bu titreşimler netleşene kadar birkaç gün boyunca saklanmanızı önemli hale getirir. Bir ortağa mali olarak bağlıysanız, ondan da harcamalarını hemen şimdi tutmasını isteyebilirsiniz.


Aslan Burcu

15 Şubat 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün senin burcunla yolculuğuna devam ediyor tatlı Aslan ama bu kendini ilk sıraya koyma fırsatına sahip olacağın anlamına gelmiyor. Altıncı evinizde Venüs ve Mars arasındaki kozmik bir ittifak, sizi yapılacaklar listenizle meşgul edecek ve bu da sizi biraz görünmez veya kısıtlanmış hissetmenize neden olabilir. Ne yazık ki, güneş ve kaderin düğümleri arasındaki sert bir t-kare, özellikle hayatta nereye gittiğinizden emin değilseniz, sizi derin bir memnuniyetsizlik duygusuyla bırakabilir. Bu hafta hayatınızda büyük değişiklikler yapmak için acele etmeyin, ancak iş veya aşk hayatınızdan gerçekten mutsuzsanız, değişimi nasıl sağlayabileceğinizi ciddi ve pragmatik bir şekilde düşünmenin zamanı gelmiş olabilir.


Başak Burcu

15 Şubat 2022 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı çok erken saatlerde joker karakter Uranüs’e sert bir açı oluşturduğundan, uykunuzu bölerek ve muhtemelen birkaç kötü rüya gördüğünden, sağlam bir gece uykusu çekmekte zorlanabilirsiniz. Herhangi bir visseral astral alem karşılaşması yaşarsanız, onları çok fazla okumamaya çalışın, çünkü muhtemelen sizi tatmin eden bir cevap bulamayacaksınız. Bu akşam, ayın rüya gibi Neptün’le dengesiz bir açı oluşturduğu ve bu da zihninizin size birkaç oyun oynamasına neden olabileceği zaman, mantığınızı terk etmemeye çalışın. Ayrıca, gerçek olamayacak kadar iyi hissettiren durumlara düşmekten de kaçınmak isteyeceksiniz, çünkü muhtemelen henüz bilmediğiniz bir yakalama var.


Terazi Burcu

15 Şubat 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, güneş ve kaderin düğümleri kozmosta birleşirken, pazarlık fırsatları bugün ortaya çıkabilir. Ne yazık ki, şu anda kendinizi daha az satıyor olmanız gibi önemli bir risk var, bu da değeriniz için zorlamanızı şart koşuyor. Tatlı doğanızın gerçekten hak ettiğiniz şeyin önüne geçmesine izin vermeyin. Kendinizi garip veya rahatsız hissettirse bile, kendinizi savunmanız gerekecek. Ortalıkta bu kadar ciddi bir iş varken arkadaşlarınızdan uzaklaşmaya başlayabilirsiniz, ancak size ulaşan kimseye sinirlenmemeye çalışın. Onlara başka bir zaman geri döneceğinizi bildirmeniz yeterlidir.


Akrep Burcu

15 Şubat 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Aslan burcu haritanızın iç meseleleri yöneten bölümünde seyahat ederken, bugün alanınızı geri kazanmanız gerekebilir. Şu anda bir yerel ortaklık içindeyseniz ve evin sadece size uygun bir alanını oluşturmak için mücadele ettiyseniz, bunu akılda tutmak özellikle önemli olacaktır. Uzaktan çalışıyorsanız, bu öğleden sonra ayın kısıtlayıcı Satürn ile karşı karşıya geldiği bir kabin ateşi vakasıyla karşılaşabilirsiniz, bu da gün için dışarı çıktıktan sonra biraz temiz hava almanızı önemli hale getirir. bir iş yap.


Yay Burcu

15 Şubat 2022 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün düşüncelerinizi ve davranışlarınızı izleyin ve güneş, kaderin düğümleriyle sert bir t-kare oluşturduğundan, geçmişte evrimleştiğiniz eski yollara kaymadığınızdan emin olun. Bu titreşimler, günlük rutinlerinizde sizi hüsrana uğratabilecek ve patlamaya meyilli bırakabilecek kayalık araziler yaratacaktır. Kendinizi huzursuz veya huzursuz hissediyor olsanız bile, olgunlaşmamış eylemlere veya iletişim alışkanlıklarına geri dönmemeniz önemlidir. Bu öğleden sonra Ay, Satürn’le karşı karşıya geldiğinde amacınızı anlatmak kolay olmayacak, bu da makul ve mantıklı bir eğilimle hareket etmenizi daha da kritik hale getirecek.


Oğlak Burcu

15 Şubat 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sizin de çok iyi bildiğiniz gibi, ne zaman değişeceğini bilmek ve bunu gerçekten yapmak tamamen farklı hayvanlardır. Günümüzün kozmik iklimi altında, kendinizi arada bir yerde sıkışmış olarak bulabilirsiniz. Gökyüzünün bir ucunda, kaderin düğümlerine tatlı yönler paylaşan dönüştürücü Pluto’yu bulabilirsiniz ve sizi daha iyi bir gelecek için hayal etmeye zorlar. Bu arada, güneş düğümlerle sert bir kareye girecek ve sizi değişime karşı dirençli veya endişeli yapacak. Kazanç olmadan bir kayıp olacağını ve köşede hangi ihtişamın yattığını gerçekten keşfetmek istiyorsanız belirli insanları, alışkanlıkları veya durumları bırakmanız gerekeceğini unutmayın.


Kova Burcu

15 Şubat 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Pluto kaderin düğümleriyle biraz sevgi paylaştığı için, sizi gün boyunca çeken şey sezginiz olacak. Bırakın en derin arzularınız sizi hemen şimdi geleceğe doğru çeksin ve kalbinizin en çok ne istediğini dinleyin. Ne yazık ki, Aslan ayı Venüs ve Mars’la dengesiz bir açı oluşturduğundan, kendinizden şüphe duymanıza izin vermek kolay olacaktır. Kozmos, güveninizi oyundan atmakla tehdit ettiğinden, kişisel gücünüzde durmak da size bir meydan okuma gibi gelebilir. Şu anda büyük bir hamle yapmak için kendinizi baskı altında hissetmeyin, ancak içinizdeki sesin bir nedenle konuştuğunu unutmayın; korkudan onu boğmayın.


Balık Burcu

15 Şubat 2022 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, hem bilinçli hem de bilinçaltı zihniniz günün kozmik ikliminden etkilendiği için bugün zihniniz süper aktif olacak. Ne yazık ki, bu titreşimler birkaç dezavantajla gelecek ve sizi potansiyel olarak paranoyak veya beyin boşluğuna sokacak. Bu kadar meşgul bir beyne sahip olmak, özellikle bu öğleden sonra Ay Satürn ile karşı karşıya geldiğinde işinize odaklanmanızı zorlaştırabilir. Kendinizi işe atmanın cazibesi gerçek olsa da, psişenizi susturmakta etkisiz olduğunu göreceksiniz. Şu anda duygularınızla savaşmamaya çalışın ve ihtiyacınız olan her şeyi düşünmek ve hissetmek için kendinize bolca alan ayırdığınızdan emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.