Günlük Burç Yorumları 14 Şubat 2022

14 Şubat Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 14 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün Aslan burcuna geçiyor ve beraberinde sıcak ve eğlenceyi seven bir hava getirerek romantik bir Sevgililer Günü için mükemmel tonu belirliyor. İlişki durumunuz ne olursa olsun, iyi vakit geçirmeye ve hayattan zevk almaya odaklanın ve kalbiniz kesinlikle neşeyle dolacak. Bu arada, iletişim gezegeni Merkür, ilginç Kova burcuna girmeye ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca o güzel beyninizde benzersiz bir parlaklık yaratmaya hazırlanıyor. Gün sona ererken ve güneş, şifalı asteroit Chiron ile tatlı bir bağlantı kurarken yaratıcılığınızı beslemenin yollarını arayın.


Boğa Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Arkadaşlarınızın akşamı nasıl geçirecekleri konusunda büyük, romantik fikirleri olsa da, ay dördüncü evinizden geçerken kalabalık bir restoranın hareketli enerjisine ev içi mutluluğu tercih edeceksiniz. Bu titreşimler, ev yapımı bir yemek ve romantik bir gece için mükemmeldir ve bu yüksek basınçlı tatil için makul beklentiler oluşturmanıza yardımcı olur. Kendinizi oldukça rahat hissedecek olsanız da, sadece yatıştırıcı bir ayak ovma ile olsa bile, romantik olmanız yine de önemli olacaktır. Bu duygular, yalnız uçuyorsanız hala geçerlidir, bu yüzden gün sona ermeden önce kendinize ekstra sevgi gösterdiğinizden emin olun.


İkizler Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah Aslan burcuna geçiyor, haritanızın iletişimi yöneten bölümünü harekete geçiriyor ve sözlerinize sıcaklık katıyor. Sesini başkalarını cezbetmek ve popülerliğini artırmak için kullan, özellikle de hedeflerin doğrultusunda ilerlemene yardımcı oluyorsa. Bu arada, yönetici gezegeniniz Merkür, bugün Kova burcuna girecek ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca zihninizi felsefi bir yere yükseltecek. Küçük konuşmalarla meşgul olmayı zor bulabilirken, yaratıcılığınızdaki, sezginizdeki ve tezahür etme yeteneklerinizdeki bir artıştan da yararlanacaksınız. Mesajlarınızın daha net bir şekilde geleceğinden emin olun, diğer tarafa umutlarınızı ve hayallerinizi bildirdiğinizden emin olun.


Yengeç Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Çoğu kişi yılın en romantik günü olması gereken gün tarafından baskı altında hissedecek olsa da, Aslan ayı yolunuza istikrar getirdiği için şaşırtıcı derecede havalı ve kendini toparlayacaksınız. Bu güneş enerjisi yerleşimi, Sevgililer Günü beklentilerinin sınırlarını aşarak, kendinizde ve dahil olabileceğiniz tüm ilişkilerde kendinizi güvende hissetmenize yardımcı olacaktır. Merkür yenilikçi Kova burcuna ve sekizinci evinize girdiğinde, bugün sizin için de zihinsel bir değişim meydana gelecek. Bu titreşimler, önümüzdeki birkaç hafta boyunca kişisel gücünüzden yararlanmanıza, güçlü yönlerinizi belirlemenize ve bunları nasıl geliştireceğinize emin olmanıza yardımcı olacaktır.


Aslan Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah burcuna geçiyor, tatlı Aslan, auranı ve hassasiyetlerini yükseltiyor. Bu kozmik enerji patlaması üçüncü gözünüzü açacak, bu da sizi alışkın olduğunuzdan daha duygusal bırakabilir, özellikle de etrafta uçuşan tüm aşk yüklü hava ile. İster bekar, ister bir ilişki içinde olun, bu günün ne anlama geldiğine aşırı yatırım yapmamaya çalışın, sizi romantizmden ziyade neyin mutlu ettiğine odaklanın. Bu gece, ay şifalı asteroit Chiron’a bir öpücük gönderirken, iyimserliğinizi, kişisel felsefelerinizi ve evrenle bağlantınızı güçlendirirken, bir sıcaklık ve memnuniyet hissetmelisiniz.


Başak Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Aslan ayı odağınızı daha derin konulara kaydırırken, Sevgililer Günü’nün ne anlama geldiği konusunda biraz alaycı hissedebilirsiniz. Zihninizin ve duygularınızın derinliklerinde olacak olsanız da, sevginin onu kutlamak için aptalca bir tatile ihtiyaç duymadığını anlama yeteneğinizde olumlu şeyler ortaya çıkacaktır, ancak belki de var olması güzeldir. Bu arada, yönetici gezegeniniz Merkür, önümüzdeki birkaç hafta boyunca dikkatinizi kalp meselelerine çekecek olan devrim niteliğindeki Kova burcuna geçiyor. Bununla birlikte, bu gezegensel yerleşim, ilişkiler kadar denge ile de ilgilidir, bu nedenle kişisel bakım için bolca zaman ayırdığınızdan emin olun.


Terazi Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün çoğu insan enerjisini romantizme ve aşka adasa da, Aslan burcu on birinci evinizde ışık saçarken, siz arkadaşlıklarınızla daha çok ilgileneceksiniz. Bu titreşimler, arkadaşlarınızın hak ettikleri Sevgililer Günü’nü alıp almadıkları konusunda duygusal olarak yatırım yapmanıza ve onlara güzel bir gün dilemek için arkadaşlarınıza ulaşmanıza ilham verebilir. Kalbiniz platonik ilişkilerinizden memnun hissedecek olsa da, şu anda bir birlikteliğiniz varsa, bu özel günde diğer önemli kişiyi terk etmemeye veya ihmal etmemeye çalışın. Şans eseri, bu akşam Luna, şifalı asteroit Chiron’a bir öpücük göndererek, haritanızın aşkı yöneten bölümünü ateşlediğinde romantik bir hava sizi bulacak.


Akrep Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, hiç kimse senin kadar çok sevmese de, bugün kendini kariyerine romantik ilişkilerden daha fazla kaptırmış halde bulmalısın. Ay Aslan’da seyahat ederken, yıldızınız ofis çevresinde yükselecek ve profesyonel hedeflerinize öncelik vermenize neden olacak. İşle ilgili öncelikleri kesinlikle ilk sıraya koymanız gerekirken, o özel kişiyi tamamen ihmal etmemeye çalışın, yoksa bunun bedelini daha sonra büyük bir drama ile ödeyebilirsiniz. İster bekar, ister çift olun, özellikle ayın şifalı asteroit Chiron ile birleştiği bu akşam, ne zaman bir gün arayacağınızı bilmeniz önemli olacaktır.


Yay Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Demetteki en iyimser burçlardan birisin sevgili Archer ve herkes yılın en romantik gününü kucaklarken bugünün romantik nüansları kalbini ve ruhunu yükseltecek. İlişki durumunuz ne olursa olsun, özellikle bekar arkadaşlarınız söz konusu olduğunda, neşe ve sevgi yayma havasında olacaksınız. Dikkatiniz günlerini aydınlatacağından emin olarak, ilişkilerindeki bekar veya mutsuz arkadaşlarınızı kontrol etmeye çalışın. Ay, Kayron ile tatlı bir görünüm paylaşarak güveninizi, yaratıcılığınızı ve eğlence duygunuzu yükselttiğinden, bu akşam moralinizi daha da yükseltmeyi vaat ediyor.


Oğlak Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Duygularınız konusunda her zaman en açık sözlü olmasanız da, Sevgililer Günü ile birlikte bugünün Aslan ayı, ilişkilerinizi yeni derinliklere taşıma umuduyla açılmanız için size ilham verecek. Ne yazık ki, yeni bir ilişkiniz varsa, bu titreşimler biraz daha güçlü olmanıza neden olabilir ve bu günün baskılarına boyun eğmemenizi önemli hale getirir. Gardınızı düşürmek harika bir şey ama denkleme gereksiz bir ağırlık eklememeye çalışın ve gelecekle ilgili konuşmalara çok fazla dalmadan önce partnerinizin enerjisini okuduğunuzdan emin olun.


Kova Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı, haritanızın kalp meselelerini yöneten sektöründe bir ateş yaktığından, sevgili Kova, bugün sevdiğiniz şekilde gurur duyacaksınız. Bu titreşimler ruhunuza şiddet getirecek ve size en yakın arkadaşlarınız ile aranızdaki sadakati hatırlatacak. İster romantik bir ilişki içinde olun, ister en iyi arkadaşınızı kutlamak isteyin, en büyük müttefikinize sizin için ne kadar önemli olduklarını gösterdiğinizden emin olun. Tatili önemli biriyle geçirmiyor olsanız bile, kalbinizden geçenleri dile getirmek yine de iyi hissettirecek.


Balık Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgililer Günü’nün uğultusu kesinlikle havada olacak olsa da, bu gece sevdiğiniz birinin beklentilerinizi karşılayıp karşılayamayacağına kendinizi kaptırmayacaksınız. Günün nasıl gelişeceği konusunda endişelenmek yerine, tipik rutininize ve günlük işlerinize bağlı kalarak rahat edeceksiniz. Bununla birlikte, basit zevkleri kucaklayarak minnettarlığınızı ortaya çıkarırken, havada uçuşan sevgiyi hissetmeyi yine de başaracaksınız. Ayrıca Merkür Kova’ya girerken kendi içinizde bir değişiklik fark edeceksiniz ve bu da önümüzdeki birkaç hafta boyunca daha derin bir düzeyde düşünmenize neden olacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.