Günlük Burç Yorumları 13 Şubat 2022

13 Şubat Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 13 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı, bu sabah erken saatlerde kayalık bir kozmik araziye çarpıyor, bu da iyi bir gece uykusu çekmenizi zorlaştırabilir. Hafta sonu için izinliyseniz, halletmeniz gereken işleriniz olsa bile geç saatlere kadar yatakta kalmaktan suçlu hissetmeyin. Öğleden sonra yaklaşırken havayı rüya gibi bir hava dolduracak ve Luna rüya gibi Neptün’e yumuşak bir öpücük gönderecek. Aklınıza gelebilecek en rahatlatıcı aktiviteleri benimseyerek bu titreşimlere dalın ve sadece birkaç dakikalığına da olsa stresinizin erimesine izin verin. Gün sona ererken, başka bir çalışma haftasının başlangıcından korkmamaya çalışın, çünkü bu, hafta sonundan geriye kalanların keyfini çıkarma yeteneğinizi ortadan kaldırabilir.


Boğa Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı rüya gibi Neptün’ü öpüp masaya hafif ve yüksek bir hava katarken, hafta sonu brunch planlarınız bugün ilginçleşebilir, tatlı Boğa. Bu kozmik iklim, siz ve çevrenizdeki insanlar bu kozmik yüksekliğe binerken, beklemediğiniz bir flörtleşmeye yol açabilir. Sadece bir fanteziye kapılıp gitmemeye çalış, yoksa bu akşam ay, Plüton’un kara kara düşünmesine karşı çıktığında balonun patlayabilir. Mevcut realitenizde şükran bulmaya çalışın ve günün erken saatlerindeki romantik fikirleriniz asla meyve vermezse hayal kırıklığına uğramayacaksınız.


İkizler Burcu

13 Şubat 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, profesyonel ilham seni bu sabah bulacak, çünkü Yengeç burcu rüya gibi Neptün’e destek yönü oluşturuyor. Bu titreşimler, yapmak istediğiniz işle ilgili mutlu bir gelecek hayal etmenizi sağlayacaktır. Orijinal hafta sonu planlarınızdan uzaklaşsa bile, bu tür hedeflere doğru adımlar atmak için bu kozmik iklimin momentumunu kullanın. Akşam gelip Luna Pluto ile yüzleşirken, iyimserliğinizin veya onunla birlikte hayallerinizin kaybolmasına izin vermeyin, bu da sizi fantezilerinizin gerçek olup olamayacağını sorgulamanıza neden olabilir.


Yengeç Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay burcunuzdan geçerken rüya gibi Neptün ile tatlı bir bağlantı kurarken bu sabah yenilenmiş, iyimser ve minnettar hissederek uyanacaksınız. Bu enerji, özellikle doğayla veya ruhsal uygulamanızla yeniden bağlantı kurmak için biraz zaman ayırırsanız, sorunlarınızdan kaçmak için mükemmeldir. Eşzamanlılıkların ve öteden gelen işaretlerin de sizi bulması muhtemeldir ve bu dünyada daha fazlasının olabileceğine olan inancınızı yükseltir. Ne yazık ki, Luna, özellikle kıskanç bir partneriniz varsa, aşk hayatınızdaki sorunları karıştırabilecek kara kara düşünen Pluto ile karşı karşıya kaldığında, bu akşam hava biraz daha ağırlaşabilir.


Aslan Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugünün Yengeç ayı sizi düşünceli bir ruh haline sokacak ve hayatınızın ve artık işinize yaramayan şeylerin stokunu almaya zorlayacak. Kişisel evriminiz için çalışırken, belirli insanların veya durumların hayatınızın bir parçası olarak kalması gerekip gerekmediği konusunda zor kararlar vermeniz gerekebilir. Neyse ki, bu öğleden sonra ay ve Luna arasında yararlı bir bağlantı, cildinizi dökerken huzur bulmanıza yardımcı olacak ve yüzleşmek zorunda kaldığınız tüm sert gerçeklere yumuşak bir iniş sağlayacaktır. Akşamın ilerleyen saatlerinde ay, kara kara düşünceli Plüton ile karşı karşıya geldiğinde kendinizi açmamaya çalışın.


Başak Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu sizi arkadaşlarınız ve ailenizle bağlantı kurmaya teşvik ettiğinden, bugün sevdiklerinizle birlikte uzaklaşmak için kendinize izin verin. Luna, tipik düşünce kalıplarınızdan veya günlük streslerinizden kurtulmanızı sağlayan büyüleyici Neptün’e yön verdiğinden, öğleden sonra özellikle rüya gibi olacak. Sadece etrafınızı kiminle çevrelediğinize dikkat etmeye çalışın ve biraz dram yaratmaya çalışabilecek birine zaman ayırmaktan kaçının. Aksi takdirde, akşamın ilerleyen saatlerinde ay yoğun Plüton ile karşı karşıya kaldığında fiziksel ve duygusal bir duvara çarpabilir ve potansiyel olarak sizi psişik bir akşamdan kalma ile bırakabilirsiniz.


Terazi Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Yengeç ayı onuncu evinizi aydınlatırken, gardınızı düşürmek bugün daha kolay gelecek. Bu titreşimler, aynı anda hem güvende hem de savunmasız hissetmenize izin verecek ve duygusal olarak açılmanız için ihtiyacınız olan güveni verecektir. Öğleden sonra yaklaşırken ve Luna, Neptün’ü iyileştirmek için destekleyici bir boyuta girerken, ortam özellikle duygularınızı çözmenize yardımcı olacaktır. Son birkaç aydır kalbinizde, zihninizde ve ruhunuzda olup bitenleri sistemli bir şekilde işlerken, daha önce hiç uymayan garip duygular için birdenbire bir yeriniz olacak.


Akrep Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün sezgileriniz sizi güçlendirecek, Yengeç ayı dokuzuncu evinizi ve üçüncü gözünüzü harekete geçirirken. Kalbinizin içindeki sesin size rehberlik ettiğine güvenin ve onun tavsiyelerini dinlemekten korkmayın. Bu öğleden sonra, Luna ruhsal Neptün’e bir öpücük üflerken yolunuza bol miktarda kozmik şifa getirecek. Bu terapötik titreşimlerin sizi etkisi altına almasına izin verin ve sizinle diğer taraf arasında var olan geniş açık kanaldan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olması için bir meditasyon seansı almaya çalışın. Sadece tüm cevapları alma görevine kapılma, yoksa akşamın ilerleyen saatlerinde ay Plüton’la karşı karşıya geldiğinde takıntılı hale gelebilirsin.


Yay Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, bugün arınma havasında olacaksın, Yengeç ayı haritanızın kişisel dönüşümü yöneten sektöründe yüzerken. Şu anda, özellikle de ayın Neptün ile faydalı bir bağlantı kurduğu bu öğleden sonra, değişim ve evrim için can atacaksınız. Bu kozmik iklim, evinizdeki bu yolculuğa başlamanız için size ilham verecek, bu da sizi sadece yer kaplayan istenmeyen eşyaların dolabını ve çekmecelerini temizlemeye motive edebilir. Kendinizi hemen yeniden icat etmek için baskı hissetmeyin, inşaata geçmeden önce, çalışmayanları bir kenara atmak sorun değil.


Oğlak Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir ilişkiniz varsa, şu anda ay yedinci evinizden geçerken diğer önemli kişiye özellikle bağlı hissedeceksiniz. Bu öğleden sonra Luna ve Neptün arasında bir bağlantı, rüya gibi bir ortam yaratacak ve psişik düzeyde önemli olanınızla bağlantı kurmanıza yardımcı olacak. Partnerinizin zihnini neredeyse kendinizinki kadar iyi tanıyormuş gibi hissedebilirsiniz ve bunun tersi de saatler geçtikçe birbirinize karışmanıza yardımcı olur. Şu anda bekarsanız, bu enerji auranızı yükseltmek için mükemmeldir, bu nedenle meditasyona, kristal şifasına ve belki de biraz enerji çalışmasına yöneldiğinizden emin olun.


Kova Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün sağlığınıza odaklanmak için biraz zaman ayırın, Yengeç burcu altıncı evinizde bir ışık tutarken. Bu öğleden sonra Ay ve Neptün arasında faydalı bir bağlantı size öz bakımın değerini hatırlatacak ve çalışma haftası boyunca yeniden şarj etmeye odaklanabilmeniz için zamanınızı daha verimli bir şekilde bütçelemeniz için size ilham verecek. Bu titreşimler ayrıca önümüzdeki haftayı planlamak için mükemmeldir ve önümüzdeki birkaç gün için yemeklerinizi önceden hazırlamak için iyi bir zaman olur. Örgütsel moda girdiğinizi düşünüyorsanız, aşırıya kaçmamaya çalışın, yoksa akşamınızın geri kalanını lojistik üzerinde stres yaparak geçirebilirsiniz.


Balık Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Yengeç burcu beşinci evinizde bir ışık tutarken, bugün en yakın arkadaşlıklarınızı beslemeye odaklanın. Bu titreşimler, duygusal düzeyde bağlantı kurmak için mükemmeldir; bu, son romantik zaferinizi daha ciddi bir şeye dönüştürmeyi umuyorsanız da kullanışlı olabilir. Öğleden sonra yaklaşırken ve ay yönetici gezegeniniz Neptün’ü öperken auranız rüya gibi bir destek alacak. Enerjinizin yaydığı zarafetin tadını çıkarın, çünkü sizi herkesin dikkatinin merkezine koyacağından emin olabilirsiniz. Bu arada auranızı korumayı unutmayın, yoksa gün sona ererken kendinizi tükenmiş hissedebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.