Günlük Burç Yorumları 12 Şubat 2022

12 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 12 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Merkür, bugün kaderin düğümleriyle bağlantı kurarak, özellikle profesyonel geleceğiniz söz konusu olduğunda, önünüzdeki yolda kendinden emin ve güvende hissetmenize yardımcı olur. Nitelikli olduğunuzu ve kariyerinizde ilerleme kaydedebileceğinizi veya Yengeç ayı ile şifa veren asteroit Chiron arasındaki zorlu bir karenin kendinize olan güveninizi bir döngüye sokabileceğini unutmayın. Neyse ki, Jüpiter’den gelecek bir yardım eli, olaylara daha iyi tarafından bakmanızı sağlayacak ve potansiyel olarak yolunuza yeni fırsatlar getirebilir. Şu anda azimli ve motive olmuş hissedecek olsanız da, bu akşam, Ay Mars ve Venüs ile karşı karşıya geldiğinde evinizde gevşediğinizden emin olun.


Boğa Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Yengeç burcu güneş üçüncü evinizden geçerken zihniniz bugün çok aktif olacak. Ne yazık ki, Luna şifalı asteroit Chiron ile zorlu bir kareye girdiğinde bilinçaltınız olumsuz bir yöne gitmeye başlayabilir. Şu anda düşüncelerinizi izleyin, olumluya odaklanmak için vicdani bir karar verin ve ortaya çıkmaya çalışabilecek herhangi bir öz eleştiriden uzak durun. Neyse ki, Jüpiter ve Uranüs yolunuza hoş sürprizler ve iyi hisler getirmek için adım atacak ve iyimser bir eğilimi benimserken güzelliği aramanızı önemli hale getirecek.


İkizler Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı şifalı asteroit Chiron ile sert bir bağlantıya girerken, sevgili İkizler, temelleriniz bu sabah biraz sarsılabilir. Arkadaşlık çevrenizdeki teknolojik zorluklar veya drama sizi oyundan atmakla tehdit edebilir ve bu yükler ortaya çıkarken topraklanmış ve sakin kalmanızı önemli hale getirebilir. Neyse ki, Luna ve Uranüs arasında faydalı bir bağlantı, bu sorunlara akıllı çözümler bulmanıza yardımcı olabilir, bu nedenle hasar kontrolü için bir taktiğiniz varsa müdahale etmekten korkmayın. Gün sona ererken, evde biraz sessiz zaman geçirmek için telefonunuzdan uzaklaşmak için kendinize izin verin.


Yengeç Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, şifalı asteroit Chiron’a sert bir açı oluşturduğundan, tatlı Yengeç burcunuz, bugün işle ilgili stres sizi bulabilir. Şans eseri, Jüpiter’den gelen bir yardım eli, özellikle ruhaniyetinize güveniyorsanız ve evrenin sizin için bir planı olduğuna güveniyorsanız, sizi bu korkaklıktan uzaklaştırabilir. Ay, Uranüs’ü öpüp birkaç arkadaşınıza ulaşmanız için size ilham verdiğinde, arkadaşlık çevrenizde de rahatlık bulabilirsiniz. Sizi yükselten insanlara yaslanırken olumluya bakın ve önemsiz sıkıntıların sıklıkla yaptığı gibi, diğer her şey eriyip gidecek.


Aslan Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugünün Yengeç burcu sizi somurtkan bir ruh haline sokabilir, küçük Aslan, özellikle de ilhamsız hissediyorsanız potansiyel olarak bir inanç krizine neden olabilir. Bir işaret istemek cazip gelse de, kayan yıldızlar için gece gökyüzünün izini sürmek yerine daha küçük nimetler aramak isteyebilirsiniz. Gününüze devam ederken basit şeylerden zevk almaya çalışın, güzelliği sıradan şeylerde arayın. Luna ve Uranüs arasında faydalı bir bağlantı, öğleden sonra yolunuza hoş sürprizler getirebilir; bu, kendinizi küçük mucizelerin olasılığına açarsanız, fark etmeniz daha kolay olacaktır.


Başak Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı, yeni arkadaşlarla bağlantı kurmanıza yardımcı olacak ve kendinizi organik hissedeceğiniz şekillerde gardınızı düşürmenize izin verecek. Bu öğleden sonra Luna ve Jüpiter arasında faydalı bir bağlantı, aşk hayatınıza şans getirebilir ve biraz flört etmek için mükemmel bir kozmik iklim yaratabilir. Zaten bir ilişkiniz varsa, şimdi paylaştığınız arkadaşlığı yeniden alevlendirmek için iyi bir zaman olabilir. eşiniz, bu yüzden o özel kişiyle oynamanın ve gülmenin yollarını aradığınızdan emin olun. Gün sona erdiğinde, her şeyin konuşulduğunu hissedebilir, gece için gizlice yatmanız için size ilham verebilir.


Terazi Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda, Yengeç ayı ile şifalı asteroid Chiron arasındaki zorlu kare sayesinde, profesyonel taleplerin aşk hayatınıza veya kişisel bakım uygulama becerinize zarar verdiğini hissedebilirsiniz. Her son damlasını kendinize geri gönderseniz bile, günü aşka adayarak bu duygularla savaşın. Bu öğleden sonra Luna ve Uranüs arasında faydalı bir bağlantı, son zamanlarda birikmiş olan tüm stresi üzerinizden atmanıza yardımcı olabilir, bu yüzden cildinizi dökmekten ve biraz buharı üflemekten korkmayın. Gün sona ererken ay, Venüs ve Mars ile yüzleşecek ve gecenizin geri kalanını evinizde rahat bir şekilde geçirmenizi sağlayacak.


Akrep Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün maceracı yönünüzü ortaya çıkaracak ve bilinmeyeni kucaklarken yeni bölgeleri keşfetmeniz için size ilham verecek. Ne yazık ki, Luna ile şifa veren asteroit Chiron arasındaki sert bir bakış açısı, özellikle sorumluluklarınızın sizi iyi bir zamandan alıkoyduğunu düşünüyorsanız, işleri yavaşlatabilir. Kendinize yapılacaklar listenizi yarıya indirme izni verin, böylece güneş batmadan önce birkaç saatlik boş zamanınızı değerlendirebilirsiniz. Sadece bu akşam daha sonra, günün erken saatlerinde ertelediğiniz görevlerle yüzleşmek zorunda kaldığınızda üzülmemeye çalışın.


Yay Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Yengeç ayı yoğun yönünüzü ortaya çıkarırken, bugün yansıttığınız enerjiye dikkat edin. Luna ve Chiron arasındaki sert bir bağlantı, sizi sinirli bir yere itebilir ve özellikle ipinizin sonuna ulaşırsanız, yüzleşme riskine sokabilir. Neyse ki, Luna ve Jüpiter arasındaki faydalı bir açı size iyimserliğinizden ve şefkatinizden faydalanma şansı verecek, ancak bunu yapmak için bilinçli bir karar vermeniz gerekebilir. Ay, Mars ve Venüs ile karşı karşıya geldiğinden, bu akşam hava biraz daha ağırlaşabilir, bu da alçakgönüllü olmanızı ve en iyi davranışınızı sergilemenizi önemli hale getirir.


Oğlak Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı haritanızın aşkı yöneten bölümünü aydınlatırken, çevrenizle ve onu dolduran insanlarla uyum içinde uyanacaksınız. Şimdilik iş ve sorumlulukları unutmak için kendinize izin verin, bunun yerine sizin için en önemli olan ilişkileri beslemeyi seçin. Romantik bir birlikteliğiniz varsa, parıldayan Jüpiter’den gelen bazı olumlu hisler sayesinde, özellikle diğer önemli kişiye bağlı hissedeceksiniz. Zodyakın daha sabırlı üyelerinden biri olmakla ün yapmış olsanız da, başkalarına sizin için ne kadar önemli olduklarını bildirmekten korkmayın.


Kova Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcunda fiziksel, duygusal ve zihinsel sağlığınızı beslemenizi ve öncelik vermenizi isterken, sevgili Kova, bugün dekompresyona ve stresten kurtulmaya odaklanın. Kesinlikle ihtiyaçlarınızı ilk sıraya koymalısınız, ancak bu öğleden sonra Luna’nın parıldayan Jüpiter’i öptüğü zaman da cömert bir ruh halinde olacaksınız. Şu anda arkadaşlarınızı ve ailenizi şımartmaktan çekinmeyin – eğer sizi mutlu edecek şey buysa – ancak bu süreçte kendiniz için güzel bir şey yaptığınızdan emin olun. Akşamın ilerleyen saatlerinde Luna, Mars ve Venüs ile karşı karşıya geldiğinde, Evren sizi rahatlamak için bir adım geri atmaya zorlayacak.


Balık Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu sizi ilham ve sanatsal bir bakış açısıyla kutsadığı için bugün yaratıcı bir ruh halinde olacaksınız küçük Balık. Ne yazık ki, şifalı asteroit Chiron’un sert bir yönü, özellikle kendinizden şüphe duyuyorsanız, kendinizi geri tutmanıza neden olabilir. Sonuç ne olursa olsun, fikirlerinizin nasıl algılanacağı konusunda endişelenmeyin, onlarla birlikte yürümeyi seçin. Evren benzersiz vizyonunuzu desteklediğinden, gardınızı düşürürseniz özgür ve mutlu hissedeceksiniz. Kendini fazla zorlama, yoksa bu akşam duvara çarpabilirsin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.