Günlük Burç Yorumları 11 Şubat 2022

11 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 11 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, kuzey ay düğümü, Merkür ve Plüton ile dengesiz bir açı paylaşırken İkizler’deki yolculuğuna devam ederken, bu sabah profesyonel sorumluluklar psişenize ağır gelebilir. Özellikle meslektaşlarınıza duygusal olarak bağlıysanız, ancak uygun şekilde tazmin edilmediğinizi düşünüyorsanız, kariyerinizde nasıl ilerleyeceğiniz konusunda parçalanmış olabilirsiniz. Kendinize bir şeyler düşünmek için yer vermeniz önemli olsa da, acil bir karar vermek için kendinize çok fazla baskı uygulamayın. Bu öğleden sonra, Ay Yengeç burcuna geçiyor ve sizi evde sakin bir akşam geçirmeye teşvik ediyor.


Boğa Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Küçük boğa, bu sabah İkizler ayı Merkür, Plüton ve kuzey ay düğümü ile dengesiz bir bağlantıya girerken, mantığın ve sezginin çelişiyormuş gibi hissedebilirsin. En çok arzu ettiğiniz geleceği planlamak, özellikle bu tür hayalleri finanse etmek söz konusu olduğunda, lojistik bir kabus gibi görünebilir. Büyük resmin sizi bunaltmasına izin vermemeye çalışın ve önünüzdeki yolu daha küçük adımlara bölmenin yollarını arayın. Öğleden sonra Luna, Yengeç’i beslemeye başlarken, basitliği ve rahatlamayı benimseyerek zihninizi dinlendirmenizi isterken, bir değişim hissedeceksiniz.


İkizler Burcu

11 Şubat 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Ay burcunuzda ilerlerken Merkür ve Plüton ile dengesiz bağlantılar kurarken bugün bazı yoğun karakterlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Etrafınızdaki insanların normalden daha otoriter ve otoriter olduğunu görebilir, bu da sizi savunma pozisyonuna sokar. Kendiniz için ayağa kalkma ve otoriteye karşı isyan etme cazibesi gerçek olsa da, gördüğünüz kişilerle sık sık güç mücadelesine girmekten kaçınmalısınız. Neyse ki, bu öğleden sonra ay Yengeç burcuna geçtiğinde ve hayatın basit zevklerini kucaklarken yavaşlamanızı istediğinde hava değişecek.


Yengeç Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, İkizler ayı derinlere yerleşmiş duyguları zihninizin ön planına getirdiğinden, bugün ilişkileriniz psişenizde çözülmeye başlayabilir. Bu titreşimler sizi aşırı kritik bir tepe boşluğuna sokabilir ve içsel olarak en yakın bağlantılarınızın temellerini aşındırmanıza neden olabilir. Hayatınızdaki belirli insanlarla nasıl ilerleyeceğiniz konusunda kendinizi parçalanmış hissediyorsanız, netlik için geçmişe dönmek iyi bir fikir olabilir. Dinamiğin olumsuz yönde geliştiğini görebiliyorsanız, söz konusu yoldaşlarla ciddi bir konuşma yapmanın zamanı gelmiş olabilir.


Aslan Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, ikizler ayı sizin ve çevrenizdeki bazı insanların nasıl ayrıldığınızı aydınlattığı için, bugün bazı arkadaşlarınızı geride bıraktığınızı fark etmeye başlayabilirsiniz. Muhtemelen önceliklerinizin değiştiğini hissedecek ve sizi ikinci sınıf arkadaşlarına daha az zaman ayırarak hedeflerinize daha fazla odaklanacaksınız. Hayallerinize ulaşmak için daha fazla zaman harcamak sorun değil, ancak söz konusu kişilerin geçmişte sizinle sıkı arkadaş olup olmadığını kabul etmek isteyebilirsiniz. Biraz değişmesi gerekmesine rağmen, ilişkinin kurtarılmaya değer olduğunu anlayabilirsiniz.


Başak Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, özellikle doğal yeteneklerinizin boşa gideceğini düşünüyorsanız, kariyerinizdeki memnuniyetsizlik bugün yüzeye çıkabilir. Yaratıcı potansiyelle dolu farklı bir iş hayalleri, fantezilerinizi sular altında bırakacak, ancak oraya nasıl gideceğiniz konusunda belirsiz hissedebilirsiniz. Başarınızın anahtarı, hayallerinizin peşinden gitmemenizi söyleyen tüm düşünce kalıplarını kırmaktır. Kendinize ve arzu ettiğiniz geleceğe inanmanın yollarını bularak, beyninizi hemen şimdi yeniden yapılandırmaya çalışın. Sadece tüm büyük bokların sabır, sıkı çalışma ve özveri ile geldiğini aklınızda tutmaya çalışın.


Terazi Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, macera duygusu bugün hayatınızda tatminsiz hissetmenize neden olabilir ve minnettarlığınızdan yararlanmanızı zorlaştırabilir. Yer değiştirme fikriyle oynuyorsanız, bunu nasıl gerçekleştirebileceğiniz konusunda ciddi olmak için bu enerjiyi kullanmak isteyebilirsiniz. Şu anda biraz hayal kırıklığına uğramış hissedebilseniz de, hem yardım hem de rehberlik istemeniz gerekecek olsa da, evrenin size hedeflerinize yardımcı olacağı gerçeğine olan inancınızı kaybetmemeye çalışın. Ancak, bu koşullarda gerçekten mutsuzsanız, değişimi sağlamak için de harekete geçmeniz gerekir.


Akrep Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Gömüldüğünü düşündüğünüz geçmiş günlerden gelen sorunlar bugün yeniden su yüzüne çıkabilir, çünkü İkizler ayı, modern hükümdarınız Plüton ile dengesiz bir açı oluşturur. Bu titreşimler, özellikle kararlı bir ilişki içindeyseniz, özellikle de bae geçmişteki hataları yüzünüze geri atmaya karar verirse, özellikle sorunlu hale gelebilir. Neyse ki, Luna Yengeç’i beslemenin yolunu bulduğunda, enerji öğleden sonra değişecek. Bu titreşimler, yaralarınız için bir merhem görevi görerek, size ve eşinize daha önce ortaya çıkmış olabilecek sorunları çözmenize yardımcı olarak günü yüksek bir notla bitirmenizi sağlar.


Yay Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, bugün flört geçmişinizi anlatmak için biraz zaman ayırın, çünkü İkizler ayı, haritanızın romantizmi yöneten sektörüne ışık tutar. Kalbinizin adımlarını takip ettiğinizde, toksik eski sevgililerinizin etrafında bir kalıp ve onların öz değerinizi nasıl etkilediğini fark edebilirsiniz. Bir zamanlar güveninizi zedeleyen durumları yeniden yaşamak eğlenceli olmasa da, öğrenilecek değerli bir ders var, bu da size bu tür durumlardan kaçınmak için ayırt etme gücü verecek. Sevginizi ve enerjinizi yalnızca sizi ileriye taşıyan insanlara vermeye söz verin ve bu günü iyi geçirmiş olacaksınız.


Oğlak Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, İkizler ayı güney ay düğümü, Merkür ve Plüton ile açı yaptığında, geçmişten bir arkadaş bugün yeniden ortaya çıkabilir. Ne yazık ki, bu titreşimler kişisel düzensizliğe ve dağınık hissetmeye de katkıda bulunabilir, bu da geçmişten bir hayaletle karşılaştığınızda umduğunuz tonu tam olarak belirlemez. Şans eseri, gününüz ne kadar kaotik görünürse görünsün, öğleden sonra ayın Yengeç burcunu beslemeye başladığı zaman bir mola vereceksiniz. Kendinizi kısıtlamadan şımartmak için bu enerjiyi bir bahane olarak kullanın. Gününüzün geri kalanını evde, ciddi bir öz bakım ve rahatlama ile geçirmeyi seçin.


Kova Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, İkizler ayı Merkür, Plüton ve güney ay düğümü ile bağlantı kurarken, psişenizin sizi bugün bazı garip yollara sürükleyeceğinden emin olabilirsiniz. Kesinlikle düşünceli bir ruh halinde olacak olsanız da, özellikle de profesyonel yolunuz söz konusu olduğunda, asla almadığınız şanslar için kendinizi cezalandırmamaya çalışın. Bunun fikri göz korkutucu görünse de, bu tür hedefler için gayretle çalışırsanız, kariyer değişikliği yapmak için asla geç değildir. Neler olabileceği üzerine kafa yormak yerine, gelecekte nasıl değişiklik yaratabileceğinize dair bir taslak çizmeye çalışın.


Balık Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, ikizler ayı nostalji hislerini uyandırıp sizi geçmişi analiz etmeye sevk ederken, gelişim yıllarınızdan kaynaklanan travmalar bugün psişenize geri dönebilir. Bu enerjiyi, içinizdeki çocuğu beslemek, aylar önce var olan versiyonunuza sevgi ve destek sunmak için bir fırsat olarak kullanın. Karşılaştığınız zorlukların üstesinden gelmeyi nasıl başardığınız için kendinizi tebrik ettiğinizden emin olun, özellikle de özellikle kayalık bir ev hayatınız büyüyorsa. Öğleden sonra, Ay Yengeç burcuna girdiğinde, besleyici kozmik titreşimleri yolunuza getirerek rahatlatıcı bir değişim hissedeceksiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.