Günlük Burç Yorumları 10 Şubat 2022

10 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 10 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler ayı, bu sabah erken saatlerde Mars ve Venüs ile dengesiz bağlantılar kuruyor, bu da uykunuzu bozabilir ve gün doğumu yaklaştıkça sizi sağa sola sallayıp dönmenize neden olabilir. Güne biraz darmadağınık ve belki biraz da huzursuz başlasanız da, öğleden sonra Luna’nın rafine Satürn’e bir öpücük üflediği zaman kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu enerjiyi, görülmesi gereken herhangi bir göreve öncelik vererek, odaklanmak için kullanın. Cadı saati yaklaştıkça, gece eğlencesi için telefonunuza dönme isteği duyabilirsiniz, ancak güzel bir kitapla yetinmek daha iyi olur, yoksa başka bir uykusuzluk gecesiyle başlayabilirsiniz.


Boğa Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah, İkizler ayı gökyüzünde çılgınca bir enerji etrafında sektiği için biraz fazla uyarıcı gelebilir, bu da iş gününe başlarken dalgalı sulara yol açabilir. Neyse ki, ay Satürn aracılığıyla istikrar bulduğunda, yapı sizi sabah ortasına kadar bulacaktır. Bu titreşimler, yataktan çıktığınız anda kendinizi kötü hissetmiş olsanız bile, iş gününü bir profesyonel gibi karşılamanıza yardımcı olacaktır. Bu gece, güneş ve ay arasında iyi hisler akacak ve ofiste yoğun bir günün ardından biraz lüks ve rahatlamaya katılmanıza izin verecek.


İkizler Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Ay bugün senin burcunda yolculuğuna devam ediyor. Luna’nın ışıltısı genellikle tedavi edici olsa da, güne başlarken havada asılı duran ağır veya yoğun enerjiyi hissedebilirsiniz. Başkalarının duygusal eğilimlerini çok fazla okumanıza izin vermemeye çalışın, yoksa muhtemelen sadece zor bir sabah geçirirken birinin size kızgın olup olmadığı konusunda paranoyak olabilirsiniz. Neyse ki, bu dengesiz titreşimler sabahın ortasına kadar sakinleşecek ve zihinsel ve duygusal merkezinizi bulmanıza yardımcı olacak. Ayın diğer tarafla bağlantınızı güçlendirerek güneşe biraz sevgi gönderdiği bu akşam ruhsal uygulamalarınız için biraz zaman ayırın.


Yengeç Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah İkizler ayı Mars ve Venüs ile dengesiz açılara girerken, romantik ilişkilerinde biraz kendini bilinçli hissedebilirsin. Aşkınız biraz mesafeli görünüyorsa, bunu kişisel olarak algılamamaya çalışın, çünkü bu muhtemelen onların sizin hakkınızda nasıl hissettiklerinin bir yansıması değildir. Neyse ki, ilişki durumunuz ne olursa olsun, ayın Satürn ile birleştiği sabahın ortasında kendinizi daha güvende hissedeceksiniz. Luna güneşe biraz sevgi gönderdiğinde, size günün erken saatlerinde ortaya çıkan herhangi bir korkudan kurtulma şansı vererek, akşama iyi hisler akmaya devam edecek.


Aslan Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah, sevgili Aslan, İkizler ayı gökyüzünde bir dizi istikrarsızlaştırıcı bağlantı oluştururken, arkadaşlarınız sizi bunaltabilir. Güne hazırlanmakla meşgulken mesajlarınıza cevap verme veya telefonu açma konusunda endişelenmeyin, aksi takdirde rutininizi bozarak işe geç kalmanıza neden olabilir. Sevdiğiniz biri uygunsuz zamanlarda size ulaşmaya devam ederse, sabahın ortasına kadar şu anda konuşamayacağınızı açıklayarak bir sınır belirlemeniz gerekebilir. Neyse ki, bu akşam ay güneşe bir öpücük üflediğinde vibe sosyalleşmeye çok daha elverişli olacak.


Başak Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Belirli bir romantik ilişkinin sona ermesini istiyorsanız, günün gezegen sıralaması, büyük bir tepkiyi tetiklemek için eşinizin davranışındaki yalnızca küçük bir hata hakkında yorum yapmanız gerektiği anlamına gelir. Bundan sonra, onlara bir tutum sorunu olduğunu söyleyebilir ve dışarı çıkabilirsiniz. İyi arkadaş kalmak istiyorsanız, enerjiyi olumluyu vurgulamak için kullanın.


Terazi Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler ayı Mars ve Venüs’le dengesiz bir açı oluşturduğundan, yatakta kalma lehine iş arama cazibesi bu sabah gerçek olacak ve motivasyonunuzun hafif bir darbe almasına neden olacak. Bununla birlikte, şu anda hasta bir gün kullanmaktan kaçınmalısınız, çünkü bu titreşimler, ay ve Satürn’ün sorumlu tarafınızla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olmak için bir araya geldiği sabah ortasına kadar geçecek. Gün sona ererken yaratıcı bir enerji tezahür edecek ve Luna güneşe bir öpücük göndererek yatmadan önce sanatsal olmanız için size ilham verecek. Sadece çok geç kalmadığınızdan emin olun, aksi takdirde bu sabahın durgun enerjisini yeniden yaşayabilirsiniz.


Akrep Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler ayı, bu sabah Mars ve Venüs ile dengesiz bağlantılar kuruyor ve bu, özellikle kariyeriniz söz konusu olduğunda, kendinizi biraz bilinçli hissetmenize neden olabilir. Son zamanlarda işte birkaç hata yaptıysanız, er ya da geç patlayacakları için kendinizi hırpalamamaya çalışın. Neyse ki, ay Satürn ile bağlantı kurduğunda, öğleden sonra kendinizi kurtarma şansınız olacak. Bu titreşimler, size meslektaşlarınızı ve üstlerinizi etkileme fırsatı verirken, profesyonel güçlü yönlerinizi hatırlatacaktır. Güneş ve ayın gökyüzünde biraz sevgiyi paylaştığı bu akşam iyi geçirilmiş bir günü kutlamak için kendinize izin verin.


Yay Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Güne yavaş bir başlangıçla başlanabilse de, bunu çevrimiçi alışveriş yapmak için bir fırsat olarak görmemeye çalışın, aksi takdirde planladığınızdan daha fazla harcama yapabilirsiniz. Ayrıca şu anda eşinizle biraz uyumsuz hissedebilirsiniz, bu da güvensizlikleri yüzeye çıkarabilir. Neyse ki, Satürn rekoru kırmak için acele ettiğinde, sabah ortasına kadar bu sorunları konuşma şansınız olacak. Uyum, bu akşam tamamen yeniden kurulacak ve size, yatmadan önce tüm biçimleriyle sevgiyi kucaklama şansı verecek.


Oğlak Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler ayı yolunuza biraz dengesiz enerji fırlattığından, zaman bu sabah istediğinizden daha hızlı akacak gibi görünüyor. Kendi ihtiyaçlarınızı karşılarken sorumluluklarınızın üstünde kalmak, yolda kalmak için çabalarken boş bir hayal gibi gelebilir. Neyse ki, ay, yönetici gezegeniniz Satürn ile destekleyici bir açıya girdiğinde, topraklanmış bir vibe sabah ortasına kadar sizi yıkayacak. Bu enerjiyi nefesinizi tutmak ve merkezinizi bulmak için kullanın ve gününüz çok daha akıcı bir şekilde açılacaktır. Akşam sona ermeden önce, sabah uyandığınızda rahat bir sabah geçirmeniz için kıyafetinizi, çalışma malzemelerinizi ve yarın için öğle yemeğinizi önceden hazırlamaya çalışın.


Kova Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, gökyüzünde dolaşan bazı dengesiz enerjiler sayesinde güne başlarken kendinizi derin düşünceler içinde bulacaksınız. Bu titreşimler sizi ağırlaştırmaya başlayabilir, sizi biraz ilhamsız bırakabilir ve normal benliğinizden farklı hissedebilir. Neyse ki, sizi benzersiz yapan şeyleri kabul etmeniz önemli olsa da, sabah ortasına kadar bu pustan kurtulma şansınız olacak. Biraz yüzeysel gelse bile moda, yemek, müzik ve diğer tüm sevdiğiniz şeylerle moralinizi yükseltin. Gün sona ererken, en iyi dostlarınızdan biriyle akşam yemeği için bir araya gelerek bu partiye devam etmenin yollarını arayın.


Balık Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Eviniz bu sabah biraz kalabalık veya dağınık görünebilir, küçük Balık, özellikle de birkaç işi geride bıraktıysanız. Yıkanması gereken bulaşık ve çamaşır yığınları ruhunuza dokunacak ve bu tür işleri halletmek için kollarınızı sıvamanızı isteyecektir. Alanınızı bir veya iki oda arkadaşınızla paylaşıyorsanız, ayın sorumlu Satürn ile bağlantı kurduğu sabah ortasına kadar yardımlarını isteyin. Sadece anında sonuç beklemeyin, çünkü birlikte yaşadığınız insanların ilk önce yapmaları gereken başka görevleri olabilir. Neyse ki, ay sizi zeninize geri getirirken, bu akşam rahatlayabilir ve emeğinizin meyvelerinin tadını çıkarabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.