Günlük Burç Yorumları 1 Mart 2022

1 Mart Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 1 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

1 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah kendini bazı ilişkileri sorgularken bulabilirsin, çünkü Kova burcu kaderin düğümleriyle sert bir t-kare oluşturur. Bu titreşimler, özellikle de hayatınıza olumsuzluk veya drama getiriyorlarsa, gereğinden fazla büyüdüğünüz bazı insanlarla bağlarınızı koparmaya itebilir. Luna, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü aydınlatan, sulu Balık’a yolunu bulduğunda öğleden sonra bir değişim fark edeceksiniz. Şu anda duygularınızla temas kurmak için kendinize bolca alan verin ve birkaç gün ailenizden ve arkadaşlarınızdan bir adım geri atmanız gerekirse kendinizi suçlu hissetmeyin.


Boğa Burcu

1 Mart 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Kova burcu ve kaderin düğümleri arasındaki sert t-kare sayesinde profesyonel, ev ve aşk hayatınız arasında senkronizasyonu bulmak bu sabah size bir meydan okuma gibi gelebilir. Kazanma potansiyelinizi yükseltmek veya romantik bir taahhütte bulunmak için baskı altında hissedebilirsiniz, ancak tamamen satmadığınız kararlar için acele etmemeye çalışın. Neyse ki, ay şefkatli Balık burcuna ve on birinci evinize doğru ilerlerken, hava öğleden sonra daha da azalacak. Bu enerjiyi arkadaşlarınıza güvenmek, mevcut konumunuz hakkında onların bakış açısını kazanmak için kullanın.


İkizler Burcu

1 Mart 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova burcu, kaderin düğümlerine sert bir t-kare oluşturduğundan, tipik rutinleriniz sizi sıkılmış ve çıkmazda bırakabilir ve bu da sizi günlük yaşamdan memnun bırakmama potansiyeline sahiptir. Durumunuzda sıkışıp kalmak yerine, bu süreç yavaş olsa bile hayatınızı değiştirmenin yollarını beyin fırtınası yapmaya çalışın. Luna hassas Balık’a girdiğinde, enerji öğleden sonra değişecek. Bu titreşimler, özellikle profesyonel hedefleriniz olmak üzere gelecek hakkında daha iyimser hissetmenize yardımcı olabilir. Ancak, kendinize karşı nazik olmanız ve ilerlemeyi umduğunuz yer konusunda açık olmanız gerekir.


Yengeç Burcu

1 Mart 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Kova burcu ile kader düğümleri arasındaki zor bir t-kare nedeniyle bugüne uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi şu anda arkadaşlarınız ve meslektaşlarınızla karşılaştırmaktan kaçının ve mümkün olduğunda kendinize olan güveninizi artırmanın yollarını arayın. Neyse ki, Leydi Luna şefkatli Balık’a girerken, şifa enerjisi öğleden sonra havayı dolduracak. Bu titreşimler, evren sizi rahatlatmanın ve size rehberlik etmenin yollarını ararken, ruhsal merkezinizle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olacaktır. Bu kozmik iklimden en iyi şekilde yararlanmak için bir meditasyon seansı almak için bu akşam biraz zaman ayırın.


Aslan Burcu

1 Mart 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Leo, ay kaderin düğümleriyle sert bir t-kare oluşturduğundan, aşk hayatınızın şu anda veya geçmişte profesyonel hırslarınızı nasıl etkilediğini analiz etmek için biraz zaman ayırın. Kariyer hedefleriniz üzerinde sevgiye öncelik veren bir geçmişiniz varsa, bu tür konulara nasıl yaklaştığınızı yeniden değerlendirmenin zamanı gelmiş olabilir. Neyse ki, gerekirse, öğleden sonra ay sulu Balık burcuna geçtiğinde değişme motivasyonunu bulacaksınız. Bu kozmik iklim, kendinize fazla yüklenmeden kişisel dönüşüme yaklaşmak için mükemmeldir. Sadece işleri yavaşça almayı unutmayın ve bir anda kendinizden çok fazla şey beklemeyin.


Başak Burcu

1 Mart 2022 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Tatlı Başak, özellikle son zamanlarda kendinizi fazladan yorgun hissediyorsanız veya odaklanamıyorsanız, nasıl yemek yediğinizi, uyuduğunuzu ve egzersiz rutinlerinin şu anda zihinsel netliğinizi etkilediğini analiz etmek için biraz zaman ayırın. Vücudunuza karşı nazik olmadıysanız, evren size hemen şimdi bildirecektir ve zihinsel veya enerjik bir durgunluktan muzdarip olabilirsiniz. Neyse ki, öğleden sonra, ay sulu Balık’a girdiğinde, basıncı azaltma ve öz bakımı benimseme şansınız olacak. Kendinize bir adım geri atmak için izin verin, böylece akşamınızın geri kalanını zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu beslemeye ayırabilirsiniz.


Terazi Burcu

1 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Güç mücadelelerine dikkat edin ve bu sabah kendinizi ucuza satmayın sevgili Terazi, özellikle de size adil davranılmadığını düşünüyorsanız. Kova ayı ile kader düğümleri arasındaki sert bir t-kare, yolunuza bir veya iki zorbalık yapabilir ve bu da kendinizi savunmanızı önemli hale getirir. Neyse ki, Luna şefkatli Balık’a girdiğinde öğleden sonraya kadar daha sakin ve daha hassas bir enerji havayı dolduracak. Zihninizi ve bedeninizi beslemek için bu titreşimleri kullanın, bu size düşüncelerinizi hatırlama ve güne zorlu bir başlangıç ​​yaptıktan sonra merkezinizi bulma şansı verecektir.


Akrep Burcu

1 Mart 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda kendinizi hızlandırmadıysanız veya yeterince kişisel bakım uygulamadıysanız, gökyüzündeki zor bir t-kare sayesinde bu sabah size yetişebilir. Bu titreşimler, özellikle çevrenizdeki insanlar özellikle bakıma muhtaç veya bakıma muhtaç görünüyorsa, herkesin ihtiyaçlarının sizinkinden önce geldiğini hissetmenize neden olabilir. Neyse ki, Luna sulu Balık’a girdiğinde öğleden sonra kendinize öncelik verme şansınız olacak. Yaratıcı yönünüzü benimsemek, ruhunuzun özlem duyduğu terapötik çıkışı sağlayabilir, bu da kurnaz olmanın yollarını aramanızı önemli kılar!


Yay Burcu

1 Mart 2022 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, bu sabah her zamankinden daha hassas olacaksın, çünkü Kova ayı kaderin düğümleriyle sert bir t-kare oluşturuyor. Aileniz veya arkadaşlarınız sizi yargılıyor veya eleştiriyormuş gibi hissedebilir, bu da sizi yalnız hissettirebilir veya kendinize çok fazla baskı uygulamanıza neden olabilir. Şu anda sizin için ortaya çıkan herhangi bir rahatsızlıktan nefes almaya çalışın ve özellikle de sözlerinin ardındaki niyetleri yanlış anlamış olabileceğinizden, başkalarının görüşlerinin sizi aşağı çekmesine izin vermeyin. Neyse ki, hava öğleden sonra Luna nazik Balık burcuna geçtiğinde değişecek ve size kendinizi beslemeniz için bir şans verecek.


Oğlak Burcu

1 Mart 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Kova burcu ve kader düğümleri arasındaki sert bağlantı sayesinde, arkadaşlarınızla veya iş arkadaşlarınızla olan havanız bu sabah biraz garipleşebilir. Ne kadar incelikli görünürlerse görünsünler, popülerlik veya başarı yarışmalarıyla meşgul olmamaya çalışın. Öğleden sonra Luna hassas Balık burcuna geçtiğinde ve haritanızın iletişimi yöneten sektörüne geçtiğinde bir değişiklik fark edeceksiniz. Bu enerjiyi, özellikle ilişkilerinizi olumsuz etkiliyorsa, son zamanlarda bekleyen herhangi bir duyguyu ifade etmek için kullanın. Bu titreşimler aynı zamanda rahatlamak için mükemmeldir ve zihninize dinlenme ve yeniden şarj etme şansı verir.


Kova Burcu

1 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Kova burcu ve kaderin düğümleri arasındaki sert t-kare sayesinde profesyonel ve ev yaşamınızı aşmış gibi hissedebilirsiniz. Daha yeşil otlaklara geçme arzusu içinizde yoğun bir şekilde yanacak, ancak oraya gitmek için sabırsızlanmak, durumunuzda sıkışıp kalmanıza neden olabilir. Tüm değişikliklerin zaman içinde biriken küçük adımlarla geldiğini hatırlamaya çalışın ve şimdiye kadar verdiğiniz emek için kendinize kredi verin. Luna şifalı Balık burcuna geçtiğinde öğleden sonraya kadar rahatlama ve topraklama şansınız olacak.


Balık Burcu

1 Mart 2022 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah, Kova burcu kaderin düğümleriyle zor bir bağlantıya girerken, tatlı Balık, insanlarla ilişki kurmakta zorlanabilirsin. Düşünceleriniz ve duygularınız derinlere inecek olsa da, arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınız muhtemelen şu anda size çekici gelmeyen yüzeysel konulara odaklanacaklar. Sosyalleşme havasında değilseniz kendinizi suçlu hissetmeyin ve ruhunuzun arzu ettiği tüm alanı ve sessizliği aldığınızdan emin olun. Ay burcunuza girdiğinde, popülerliğinizi ve kişisel sevincinizi artıran öğleden sonraya kadar daha çok bağlantı kuracaksınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.