Günlük Aşk Burç Yorumları 9 Şubat 2022

9 Şubat Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 9 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

9 Şubat 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu, kelimenin normal anlamıyla romantik olarak kabul edeceğiniz bir gün değil. Gezegensel hizalanma, biriniz bunu yaparken diğerinizin bunu yapmasının ne anlama geldiğinin ince noktalarını tartışmak için çok zaman harcama eğiliminde olacağınız anlamına gelir. Cevabı bulmayı umarak ince dişli bir tarakla geçmiş hatıralara veya mevcut durumlara gidebilirsiniz. Sonunda, hepsi alakasız. Zaten kimin umurunda – yarın ikiniz de olmayacak.


Boğa Burcu

9 Şubat 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Çoğundan daha fazla, bugünü çok beyinsel anlamda son derece uyarıcı bulabilirsiniz. Siz ve en sevdikleriniz, oluşmakta olan gezegensel yönün enerjisi altında konuşarak ve konuşarak çok mutlu saatler geçirebilirsiniz. En sevdiğiniz şiirlerden veya felsefi denemelerden her bir anlam kırıntısını çıkarabilir ve bir ima perdesinin ardındaki anlamı yavaşça, çok yavaşça ortaya çıkarabilirsiniz. Bu, hatırlayacağın bir gün.


İkizler Burcu

9 Şubat 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün belki de zevkinize göre biraz kuru bulacaksınız. Göksel enerji, duygunun daha ince ve daha incelikli niteliklerinin ve sevginin inceliklerinin tadını çıkarmak yerine, günü derin bir sohbet içinde geçirme şansınız olduğu anlamına gelir. En fazla umabileceğiniz şey, onu gözden geçirebileceğiniz gerekçesiyle sevdiğinizi romantik bir film izlemeye ikna etmektir – ikinci el hiç yoktan iyidir.


Yengeç Burcu

9 Şubat 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün kendinizi oldukça fazla sabırsızlık gösterirken bulabilirsiniz. Damak tadınızı gerçekten gıdıklamak için yeterli aksiyon olmayabilir. Göksel etkiler, bir dizi şey hakkında konuşma fırsatı yaratır, ancak hiçbir şey bitmiş gibi görünmüyor. Ne yapacağınızı ve bunun yaşam planınızın planına nasıl uyduğunu ayrıntılı olarak tartışabilirsiniz. Zaten kapıdan çıktın mı?


Aslan Burcu

9 Şubat 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün kozmosun sunduğu entelektüel atmosferin tadını çıkarabilirsiniz. Bir sohbet konusunu ele almak ve onunla oynamaktan ve onu mümkün olduğunca çok farklı açılardan keşfetmekten daha çok sevdiğiniz bir şey yoktur. Bugün size felsefeden dedikoduya kadar sınırsız açı ve sınırsız konu sunuyor. Entelektüel ve daha içgüdüsel benlik, zamanın balinasına sahip olabilir.


Başak Burcu

9 Şubat 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Birlikte olmak için doğru kişiyi bulabilirseniz, bugünü canlı bulabilirsiniz. Sosyal olarak bu harika bir fırsat ama sevdiğiniz kişi bunu paylaşmak için en iyi kişi olmayabilir. Göklerin konfigürasyonu, bazı etli konuları tartışmak için bir fırsat yaratır. Sanat galerilerini veya sergileri seviyorsanız, gidip daha dikkate değer olanlardan bazılarını görmenin tam zamanı. Bir sonraki akşam yemeği partisinin ne zaman mümkün olduğu için yakıt olduğunu düşünün ve bunun tadını çıkarabilirsiniz.


Terazi Burcu

9 Şubat 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün oynamaya karar verip vermeme nedenlerine bağlı. Astral konfigürasyon sizi bazı çok felsefi tartışmalara ve bazı çok karmaşık konuşmalara dahil edebilir. Rahatsız olabiliyorsanız, bunun nedeni, saatlerce çenenizi salladıktan sonra, beğeninize biraz daha fazla şey katabileceğinizi görmeniz olacaktır: sevgilinizin toplam bölünmemiş dikkatini. Bütün bunları boşuna yaşamanız pek olası değil.


Akrep Burcu

9 Şubat 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmik hizalanma size her türden şey hakkında herkese vaaz vermek için o ender fırsatı verecektir. Bunun aşk hayatınızı olumlu etkileyip etkilemeyeceği başka bir konudur. İnsanlar genellikle nasıl davranacakları veya çeşitli şeyleri neden yapmaları veya yapmamaları gerektiğinin söylenmesinden hoşlanmazlar. İlişkinizi canlı tutmak istiyorsanız, başka bir yerde vaaz etseniz iyi olur.


Yay Burcu

9 Şubat 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün göksel enerji iş başındayken toplanacak çok ilginç bilgiler var. Onunla ne yapacağınız size kalmış. Sıradan bir sohbeti sürdürürken umduğunuzdan fazlasını öğrenebileceğiniz türden bir gün. Bu, hiç bahsetmedikleri bir şeyin üzerine fasulye dökerse, biriyle olan ilişkinizi etkileyebilir.


Oğlak Burcu

9 Şubat 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel konfigürasyon size birçok olasılık sunar. Bazıları hoşunuza gidebilir, ancak diğerleri sizi esneme bırakacaktır. Partnerinizle yaptığınız ve oldukça açıklayıcı olabilecek tartışmaları beğenebilirsiniz, ancak doğanızı değiştirmeniz veya olduğunuzdan farklı olmanızın istenmesi hoşunuza gitmeyebilir. Cevap vermeden önce dikkatlice düşünün. Kendinizi bir tür sözlü karışıklığa sokuyor olabilirsiniz.


Kova Burcu

9 Şubat 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevdikleriniz boş boş boş boş dolaşırken, ellerinizle olumlu bir şeyler yapmak için iyi bir zaman. Göksel enerji her türlü tartışmayı, dedikoduyu, derin düşünceyi ve felsefi tartışmayı teşvik eder. Bu bir noktaya kadar iyi olsa da, fazlası sizi kaçmak için çaresiz bırakabilir. Yapacak bir şeyiniz veya gidecek bir yeriniz varsa, kendinizi saatlerce can sıkıntısından kurtarabilirsiniz.


Balık Burcu

9 Şubat 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantizm, günümüzün oyundaki yönü ile entelektüelleşiyor. Belli ki konuşacak ve düşünecek çok şey var. Hafif, düşündürücü konulardan bahsetmek ile daha dünyevi şeylerden bahsetmek arasında bir fark var gibi görünüyor. Anlam önemlidir, yani ikiniz de tam olarak ne demek istediğinizi anlayabilirseniz, iyi bir gün geçirmiş olacaksınız. Beyin hücreleri duruma bakmak istediği için çok fazla hareket beklemeyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.