Günlük Aşk Burç Yorumları 8 Şubat 2022

8 Şubat Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 8 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

8 Şubat 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günün göksel konfigürasyonu, karanlık bir duruma biraz ışık tutmak ve ayrıca son zamanlarda sizi rahatsız etmiş olabilecek birkaç şey hakkında bir tür anlaşmaya varmak için harika bir fırsat sunuyor. Sevdiklerinize onları telaşlandırarak, onları akşam yemeğine çıkararak ve genel olarak kendilerini iyi hissetmelerini sağlayarak güven duygusu verebilirsiniz.


Boğa Burcu

8 Şubat 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu, işlerin yavaş ama aynı zamanda tatlı göründüğü bir gün gibi görünebilir. Sizinle hiçbir ilgisi yokmuş gibi görünen şeyler hakkında çok fazla konuşma olabilir. Ancak, sevdiğiniz kişiyle yemek yiyorsanız, bu size bir yemeği gerçekten sindirme fırsatı verir, ki bu iyi bir fikir olabilir. Uyum hüküm sürer ve mideniz bile sakin kalır.


İkizler Burcu

8 Şubat 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oyundaki gezegen enerjisiyle keyifli bir gün bekleyebilirsiniz. Sevdiklerinize ekstra kişisel bir dokunuş vermek için zaman harcamak harika. Uçucu yağlar konusunda beceriksizseniz, o zaman bir masaj kesinlikle Cenneti bir süreliğine Dünya’ya getirir. İnsanlar şımartılmak ve ilgilenilmek isterler; kendilerini özel hissettirmek ve beğenilmek isterler. Bunun üzerinde çalışın ve iyi bir şekilde ödüllendirileceksiniz!


Yengeç Burcu

8 Şubat 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günün astrolojik enerjisi, belirli bir yakın ilişkide, saçlarınızı yolan ve genel olarak ısınan ve gergin geçen bir dönemden sonra rahatlama ihtiyacı hissettiğinizi gösterir. Sonunda omuzlarınızdan bir yük kalkmış gibi hissedersiniz. Artık her şeyin kozmosun kendisi tarafından halledildiğini bildiğinize güvenerek geri çekilebilirsiniz.


Aslan Burcu

8 Şubat 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sizi çok istendiğini ve ihtiyaç duyulduğunu hissettirmek için doğru ruh halini yaratan kozmik enerjiyle bugünü son derece takdir edeceksiniz. Sakin bir hava ve hayatın kendi kendine bakmasına izin verme dürtüsü var. Duyguları paylaşmak, belki çok açık sözlü olmayan ama egoyu daha fazla yatıştıran ve rahatlatan şeyler hakkında konuşmak için harika bir zaman.


Başak Burcu

8 Şubat 2022 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevdikleriniz için yemek pişirmek ve nazik özen ve dikkatinizle onları dizlerine getirmek için iyi bir zaman. Sohbete öncülük edin ve yatıştırıcı ve rahatlatıcı şeyler hakkında konuşun. Birkaç esprili şaka ve entelektüel olarak teşvik edici bir konuşma ekleyin ve akşamın sonunda elinizden yiyor olmalılar ve tabağı unutmuş olacaklar.


Terazi Burcu

8 Şubat 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu, yaraların iyileştiği -duygusal olanların- ve her türlü sözün en az yüz kez kırıldıktan sonra yeniden verildiği türden bir gündür. Ancak bu sefer bir daha kırılmaları mümkün değil, değil mi? Aşıklar rahat yemek ister; soyulmuş üzüm, istiridye ve her türlü düşündürücü lezzetler elden beslemek isterler. Merak etme; üzümler ekşi olmayacak; tatlılık hakimdir.


Akrep Burcu

8 Şubat 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün göksel enerjisi, en yakınlarınıza ve sevdiklerinize gerçekten nasıl hissettiğinizi en iyi nasıl anlatacağınıza dair her türlü fikri size getiriyor. Onları nasıl kazanabilirsin ve geçen hafta yaşadığın tartışmanın sadece rol yaptığını ve tam olarak işleyen beyin hücrelerinin eksikliği hakkında yorum yapmak istemediğini bilmelerini nasıl sağlayabilirsin? Uyum ve tatlılık sizi çevreler. Günün keyfini çıkar.


Yay Burcu

8 Şubat 2022 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu, annenizi sevdiklerinizle ve muhtemelen ailenizin geri kalanıyla tanışmak için oldukça güvenli bir şekilde davet edebileceğiniz türden bir gün. Hiçbir sahnenin garantisi yoktur, utanç verici davranış gösterileri yoktur, sadece bahçede soylu salatalıklı sandviçler ve ne kadar harika bir çift olduğunuzdan bahsedersiniz. Böyle günler nadirdir – bunu kendi yararınıza kullanın.


Oğlak Burcu

8 Şubat 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu tür günlerde gizlice aşağıya bakabilirsiniz çünkü bu, gökyüzünün aniden açılmayacağı anlamına gelir. Yarım düzine uzaylı, dünyalarını yeniden doldurmak için ölmekte olan bir gezegende bir eşe ihtiyaç duyan liderleriyle evlenmenizi isteyen bir merdivenden aşağı sürünerek gelmeyecek. Oyundaki gezegensel yön, kendi içinde benzersiz bir deneyim olabilecek rahatlama şansı getiriyor.


Kova Burcu

8 Şubat 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günümüzün gezegensel konfigürasyonu, rahat bir nefes alabileceğiniz anlamına geliyor. Sadece kendin olmayı başaracaksın. Sevdikleriniz de dahil olmak üzere etrafınızdaki hiç kimsenin sizden zor, garip, utanç verici veya aşağılayıcı olmayan şeyler hakkında güzelce konuşmak için zamandan daha fazlasını talep etmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Su ısıtıcısını koyun ve rahatlayın.


Balık Burcu

8 Şubat 2022 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu, yakın ve kişisel ya da tamamen platonik olsun, her türlü ilişki için çok daha uyumlu bir gün. Günün gezegensel enerjisi, büyük bir açıklık hissini ve sıcak ve dostane bir temelde paylaşma isteğini gösterir. Sohbet keyiflidir ve yürekten paylaşırken aynı zamanda harika bir tartışma yapmak da mümkündür. Mümkünse küçük bir parti için iyi bir gün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.