Günlük Aşk Burç Yorumları 7 Şubat 2022

7 Şubat Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 7 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Göksel konfigürasyon nedeniyle günümüzde her türlü kalıp ve kısıtlamadan kurtulmak için güçlü bir istek var. Devrim kesinlikle havada ve bu, ilişkileriniz için de geçerli. Kişiliğinizin daha önce ortaya çıkarmadığınız bir yönünü sergilemek isteyebilirsiniz. Sizi geride tutan her türlü durumdan kurtulmanın zamanı geldi. Sadece onlara tahammül etmeyeceksin.


Boğa Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bazen kurallar çiğnenmek içindir ama ilişkiler yumurta gibidir. Bir kez kırıldığında, asla aynı olmazlar. Günün gezegensel yönü, yakın ilişkileriniz üzerinde alışılmadık bir baskı uygular, bu iyi bir şey olabilir veya olmayabilir. Bu, iyi vakit geçirmek için yeterince uzağa gitmek isteyip istemediğinize veya geri dönemeyecek kadar uzağa gidip gitmediğinize bağlıdır.


İkizler Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günün gezegensel konfigürasyonu, beraberinde baş döndürücü bir özgürlük tadı getiriyor. Dışarı çıkıp eğlenmeli ve o heyecan unsurunu deneyimlemelisiniz. Yeni bir romantik ilişki arıyorsanız, kaya tırmanışı veya yarış gibi macerayı ve tehlike dokunuşunu birleştiren bir yer deneyin. Burada hayallerinizdeki kişiyle tanışabilirsiniz.


Yengeç Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Partnerler daha önce hiç görmediğiniz bir aşamadan geçiyor gibi görünebilir, ancak bu belki sizin için de geçerlidir. Oyundaki yön, deli, kötü ve çok farklı olanı ortaya çıkmaya teşvik ediyor. Tamamen yeni bir yere gitmeye ve eski uğraklardan vazgeçmeye karar verebilirsiniz. İçinizdeki o heyecan unsurunu gerçekten besleyen bir şey deneyin ve ikiniz de unutulmaz bir gün geçireceksiniz.


Aslan Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günümüzün göksel konfigürasyonu, atmosferi biraz fazla bulabileceğiniz anlamına geliyor. En azından, genellikle dört gözle beklediğiniz türden bir şey değil. Özgürlük ve devrim önemli olacak anahtar kelimelerden ikisi. Siz bile tamamen şok edici ve çok heyecan verici bir şey yapmak için o çılgın dürtüyü hissedebilirsiniz. Bunun için gidin, çünkü bakış açınızı genişletecektir.


Başak Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Arkadaşlarınız, partnerleriniz ve aileniz bugün isyankar bir ruh halindeler ve huzurunuz için herhangi bir cephe veya cephe oluşturmaya çalışmayacaklar. Göksel konfigürasyon, onların açık, gürültülü ve küstah oldukları anlamına gelir ve onları reddetmeyi dilersiniz. Ama sizin de onların kitabından bir sayfa almanız gerekebilir. Herkesi memnun etmeye çalışmak yerine kendinize dürüst olun.


Terazi Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günün göksel konfigürasyonunun yarattığı atmosfer türünden oldukça etkileneceksiniz. Uzun, yorucu gecelerde gizlice can attığınız tüm malzemelere sahiptir. Heyecan, heyecan – ve daha fazla heyecan. Partneriniz farklı bir yere gitmek konusunda pek hevesli görünmüyorsa, onu evde bırakın ve öyle yapın; çok daha fazla eğleneceksiniz.


Akrep Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün aynı sıkıcı eski konuşmadan bıktınız ve daha fazlasını kaldıramazsınız. Gezegensel konfigürasyon size alışık olduğunuz konulardan çok daha eklektik ve çok farklı şeyleri tartışabileceğiniz bir yere gitme dürtüsünü getiriyor. Partneriniz muhtemelen bir günlüğüne sizden kurtulmaktan memnun olacaktır – gidin ve yeni insanlarla tanışın.


Yay Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günümüzün gezegensel konfigürasyonu, çok kısıtlayıcı görünen bir durumdan kaçma isteğini getiriyor. Belli bir ilişkiyi karakterize eden enerjiye yeterince sahip oldunuz ve bir sonraki adımınızı düşünmek için farklı bir şey yapma şansını dilediniz. Bu mutlaka son anlamına gelmez, ancak bir ara verme zamanının geldiğini gösteriyor gibi görünüyor.


Oğlak Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günün gezegen sıralaması göz önüne alındığında, bugün kalpleri kıran kişi siz olabilirsiniz. En azından şu anda içerdiği her şeyle veya bir başkasına kısmen hesap vermenin zorluğuyla uğraşamazsınız. Sadece kaçmanız ve o özgürlük hissini ve istediğiniz zaman istediğiniz yere gitme yeteneğini hissetmeniz gerekiyor.


Kova Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün anlaşmanız gereken çok şey var. Günün gezegensel konfigürasyonu, etrafınızda ne kadar mutsuz oldukları konusunda inleyenleri dinleyebileceğinizi ya da sıçrayabileceğinizi, sefaletlerinizi ve kısıtlamalarınızı unutabileceğinizi ve mümkünse küçük bir grup insanla katılabileceğinizi gösteriyor. iyi eğlenceler ve heyecanlar. Kalbinin gerçekten olduğu yere git.


Balık Burcu

7 Şubat 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günün gezegensel konfigürasyonu, özgürlüğün ve uzay bulma ihtiyacının sizin için oldukça önemli olduğunu gösteriyor. Sizi memnun eden şeyleri yapmak için zamanınız olmadan daireler çizdiğinizi keşfedebilirsiniz. Bu sizin şansınız ve dışarı çıkıp yaratıcı bir şeyler yapma fırsatını memnuniyetle karşılayacaksınız. Size nefes almak için zaman verecektir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.