Günlük Aşk Burç Yorumları 20 Şubat 2022

20 Şubat Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 20 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, şu anda büyük olasılıkla bir irade savaşı yaşıyorsunuz, Koç. Bu, özellikle ayın uyum arayan Terazi ve taahhütlü yedinci ev anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerden geçişi göz önüne alındığında doğrudur, çünkü aynı anda kırmızı-sıcak gezegen hükümdarınız Mars ile karşı karşıya gelecektir. Bir durumun sonucunu kontrol etmek için aşağı-düşük stratejiler geliştiriyor veya elinizden gelen her şeyi yapıyor olabilirsiniz. Gerçekte, dengenizi bozan şey tam olarak budur. Neyse ki, ayın yapılandırılmış Satürn ile üçgen açısı, olayların mantıklı tarafını görmenize yardımcı olacaktır.


Boğa Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugün günlük işlerinizle normalden daha fazla meşgulsünüz. Bu, özellikle ayın denge arayan Terazi ve sorumlu altıncı sağlık evi, günlük ritüeller ve durum tespiti yoluyla geçişi düşünüldüğünde geçerlidir. Her ne kadar bazılarınız için bu, işyerinde büyüleyici bir romantizm olasılığını düşündürebilir. Ne de olsa ay, aynı anda cüretkar Mars ile yüzleşecek ve sıkıcı yapılacaklar listeniz ile uzun vadeli vizyonlarınız arasında sürtüşme yaratacaktır. Anlamı: Aşkının tüm dikkatini senden almasına izin verme, yoksa fazla mesai yapmak zorunda kalırsın.


İkizler Burcu

20 Şubat 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, kendini hissediyorsun ve sen de direnmek zor. Bununla birlikte, romantik beşinci aşk evinizdeki ayın kutlama yolculuğunun, birleşme, cinsel kimya ve işbirliklerinden oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Mars’a olan çalkantılı bir kareyle kesintiye uğrayacağını düşünürsek, çapkın randevunuz büyük olasılıkla bir yakalama ile gelecek. . Diğer bir deyişle, bu potansiyel aşk teklifine tamamen teslim olmadan ve sosun içinde kaybolmadan önce, Luna’nın Mars’a olan karesi, kendinizi kontrol etmeniz için bir hatırlatma görevi görecek, özellikle de siz, işi zevkle karıştıranlarınız veya belki de önceki taahhütlerinizi bilinçli olarak reddedenleriniz.


Yengeç Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uyum arayan Terazi ve dördüncü eviniz, aile meseleleri ve en içteki hisler aracılığıyla parıldayan ay ile, içe dönmeye ve iç dünyanızda daha fazla barış ve denge yaratmaya çağrılıyorsunuz. Kendinize ne kadar öncelik vermeye devam ederseniz, bu enerji kişisel yaşamınıza o kadar çok yansıyacaktır, Yengeç. Ayın, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla aynı anda kızgın Mars ile karşı karşıya geleceğini unutmayın. Bu nedenle, aşık olduğunuz kişiyle ve/veya özel biriyle birdenbire göz göze gelemezseniz, ayırt etme yeteneğinizi kullandığınızdan ve sezginizi takip ettiğinizden emin olun.


Aslan Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, denge arayışında olan Terazi ve iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevreden oluşan üçüncü eviniz ile sona ermeden önce, sorumlu altıncı günlük ritüel eviniz aracılığıyla harekete geçiren Mars ile karşı karşıya gelecek. Aklında biri mi var, Leo? Aşkınızı hayal etmekle çok meşgul değilseniz, bir dizi görevi tamamlamanız gerekmesine rağmen, bir şeye çok fazla odaklanıyorsunuzdur. Tatlınız ile hızlı bir öğle yemeği için buluşmak seyahat programında olabilir veya olmayabilir, ancak görünüşe göre ne olursa olsun onları kaleme alıyormuşsunuz. Hikayeden çıkarılacak ders? Çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmayın.


Başak Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, kalbinin arzularına bir fiyat koyamazsın, bu yüzden süreci ertelemeyi bırak. Örneğin, Ay, Terazi ve istikrar arayan ikinci değerler evinizden geçen yolculuğunu tamamlamadan önce, Luna, seks, paylaşılan kaynaklar ve ruhtan ruha ilişkin sekizinci evinizin göksel yöneticisi olan go-alıcı Mars ile yüzleşecek. aşkla ilgili romantik beşinci evinizdeki cızırtılı yolculuğunun ortasında. Bütün bunlar söylenirken, ruhunuzu ateşe veren şeyle sizi güvende hissettiren şey arasında bir denge kurmaya çağrılıyorsunuz. Anahtar, kendinizi topraklamak ve süreçte özgün kalmaktır.


Terazi Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, bugün sevgilinize yaklaşmadan önce bir nefes alın ve kendinizi kontrol edin. Ayın burcunuzda parıldamasına ek olarak – ki bu da yansıtır ve yansıtır – Luna, dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla Mars’la (ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı) aynı anda karşı karşıya gelecek. Bir şekilde hissediyor olabilirsiniz ve yine de gerçek doğanızı ifade etmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Belki de bu, kaostan kaçınmanın bir yoludur, ancak gerçekte, kendinizi sorumlu tutamamanız sadece süreci geciktirmektir. Neyse ki, ayın Satürn ile üçgen açı yapması sonraki adımlara netlik ve yapı getirecek.


Akrep Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, söyleyecek çok şeyin olmasına rağmen kendine saklamayı seçiyorsun. Örneğin, ay uyum arayan Terazi ve kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla parıldamaya devam edecek. Yine de, süreçte geleneksel cetveliniz Mars’ı aynı anda kareye alacak. Bekar ya da alıngan, muhtemelen bir durumun gerçek gerçekleri ile kalbinize koyduklarınız arasında netlik ve/veya dengeden yoksunsunuz. Her ne kadar bugünün Jüpiter-Uranüs sekstilini göz önünde bulundurursak, kesin olan bir şey var: Konu flört ve romantizm olduğunda beklenmedik şeyler bekleyebilirsiniz.


Yay Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendinize ve tezahürlerinize odaklanıyorsunuz, Yay. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bu özellikle gezegen cetveliniz Jüpiter ve büyüleyici Neptün arasındaki günümüzün büyüleyici altmışlık açısı düşünüldüğünde doğrudur, ancak dahası var. Ay, adalet arayan Terazi ve dünyadaki dernekler, topluluk ve aidiyet duygusundan oluşan onbirinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, romantik beşinci evinizin aşk, tutku ve zevkin göksel yöneticisi Mars ile karşı karşıya gelecek. istikrar arayan ikinci değerler evinin içinden cızırdayan ortasında. Bu yeni fırsatlar zamanınıza ve enerjinize değer mi? Denemeden asla bilemezsin.


Oğlak Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, insanların seni algılayışına uykunu kaçırma ve gözünü ödülden ayırma. Örneğin, uyum arayan Terazi ile parıldayan ay ve otoriter onuncu eviniz ile, şu anda gerçekten nasıl hissettiğinizden bağımsız olarak, muhtemelen dünya üzerinde iyi bir izlenim bırakma düşüncesiyle meşgulsünüz. Ayrıca, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evinizin göksel yöneticisi olan ay, burcunuzdaki Mars ile çatışacak ve bu da şehvetli arzularınızla gerçekte tasvir etmeye çalıştığınız şey arasında sürtüşme yaratacaktır. Seçim senin.


Kova Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir aşk yolculuğundasın ama bu süreçte bilinmeyene teslim olmak zorunda kalacaksın Kova. Ay, egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge evinizin üzerinde gezinirken, şansınız ya sizden uzaktaki biriyle flört ediyor ya da her zamanki tipiniz olmayan biriyle çıkarak suları test ediyor olabilirsiniz. . Bununla birlikte, zorluk, potansiyel olarak, kapalı onikinci gizli eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla kırmızı-sıcak geçişinin ortasında ayın karesinden Mars’a gelebilir. Bazı şeyler hakkında emin değilseniz, cesaretiniz kırılmasın.


Balık Burcu

20 Şubat 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etmeyle ilgili beşinci evinizin göksel hükümdarı Luna, seks, birleşme, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz boyunca parıldamaya devam edecek, bu da muhtemelen profesyonelleri tarttığınız anlamına geliyor. ve özellikle yakınlık meseleleri söz konusu olduğunda, sizinle özel kişi arasındaki eksiler. Bununla birlikte, on birinci topluluk eviniz ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla ayın Mars’a karesi, mevcut taahhütlerinize sadık kalma ile seçeneklerinizi keşfetme arzusu arasında sürtüşme yaratabilir. Neyse ki, burcunuzdaki Jüpiter ile asi Uranüs arasındaki parıldayan altmışlık açı sizi kutunun dışında düşünmeye teşvik ediyor, Balık.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.