Günlük Aşk Burç Yorumları 2 Şubat 2022

2 Şubat Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 2 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

2 Şubat 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ayın rüya gibi Balık’a geçişi ve bilinçsiz on ikinci kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle ilgili eviniz üzerine, duygusal dünyanızı mistik bir pus saracak ve bu da geri çekilme, yansıtma ve düşüncelerinizi değiştirme ihtiyacına ilham verecek. enerji içe. Derin bir nefes al, ama gözlerini ödülden ayırma, Koç. Ay ayrıca şanslı Jüpiter ile birlikte oturacak ve sizi umut ve iyimserlikle dolduracak. Yani, tezahür etme gücünüz muhtemelen her zamanki kadar belirgindir. Rüyalarınıza dikkat edin; potansiyel umutlar ve ruh eşleri sizi astralde ziyaret edebilir.


Boğa Burcu

2 Şubat 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm beklentileri serbest bırak, Boğa. Bekar, aşık veya zaten kararlı bir ortaklık içinde, ayın sosyal olarak bilinçli onbirinci eviniz, topluluklarınız ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla her şeyi kapsayan Balıklara geçişi, geleceğinizden her şeyi çevreleyen duygusal temalara daha fazla vurgu yapar. sosyal ağlarınız için vizyonlar. Küçük bir hayal kurun ve bilinmeyene doğru yola çıkmanıza izin verin, çünkü kendinizi şaşırtabilirsiniz. Hem Mars’ın hem de Venüs’ün (gezegen yöneticiniz) egzotik dokuzuncu macera, seyahat ve bilinmeyen evinizde cıvıl cıvıl olacağını unutmayın, bu yüzden her şey mümkün! Sen sınırsızsın.


İkizler Burcu

2 Şubat 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün mistik Balık’a kayıyor, otoritenin onuncu evini aktive ediyor ve gezegendeki ilahi görevinizden gelecek hayallerinize kadar her şeyi çevreleyen duygusal temalara vurgu yapıyor. Romantik olarak, bunun belirsizlik duygularıyla veya belki de aşk hayatınızda sınır belirleme eksikliğiyle ilgisi olabilir. Her şeyi fazla düşünme, İkizler. Seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarınızla ilgili erotik sekizinci eviniz aracılığıyla harekete geçiren Mars ile uyum içinde, işbirliklerinizin sonsuz potansiyeline güvenmeye çağrılıyorsunuz. Bu, özellikle sekizinci evinizin göz kamaştıran sevimli Venüs için geçerlidir.


Yengeç Burcu

2 Şubat 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geleceğe yönelik hayalleriniz gözlerinizin önünde tezahür ediyor, Yengeç. Ay sizi yönetiyor ve macera, inanç, inanç sistemleri ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu eviniz ve şanslı Jüpiter’in yanında oturmaktan bahsetmiyorum bile mistik Balıklar aracılığıyla parıldayacak. Bekar? Klişe gelebilir, ancak hayatınızın romantik bir yolculuğuna, özellikle de bu süreçte her iki tarafın da birbirinden öğrenebileceği bir yolculuğa çıkıyor olabilirsiniz. Her şey yolculukla ilgili, değil mi? Ay ayrıca ilişki sektörünüzde harekete geçiren Mars ile uyum içinde olacak, size azim ve tutkuyla ilham verecek ve sizi güçlendirecek.


Aslan Burcu

2 Şubat 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir nefes alın ve sevgilinizin zihni, bedeni ve ruhuyla tamamen birleşmenize izin verin, Leo. Ay, bugün fantezi seven Balık burcunda aylık ilk çıkışını yapacak ve seks, paylaşılan kaynaklar, enerjik değişimlerle ilgili sekizinci evinizde yüzecek. Tek veya bağlı, elinizde sonsuz miktarda potansiyel var, özellikle de ayın şanslı Jüpiter’e yakınlığı düşünüldüğünde. Başka bir deyişle, aşk hayatınızdaki bu ilahi değişimi eninde sonunda tetikleyecek olan şey, şimdiki ana teslim olma yeteneğinizdir. Belki de birlikte çalıştığınız veya günlük olarak gördüğünüz biriyle? Mars ve Venüs, haritanızın bu alanını göz kamaştırıyor, biliyorsunuz.


Başak Burcu

2 Şubat 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbini açık tut Başak. Uyum arayan, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinizden parıldayan ay ile birlikte, işbirliklerinizi ve bire bir ortaklıklarınızı çevreleyen duygusal temalara daha fazla vurgu yapılacaktır, ancak dahası da var. Şanslı Jüpiter’in yanında otururken, bu zamanda sadece coşku dolu değil, aynı zamanda sonsuz olasılıklara inanılmaz derecede açıksınız. Ayrıca, hem Mars hem de Venüs aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizden geçerken, gerçekleri inkar etmek mümkün değil. Karizmatik, çekici ve her zamanki gibi tutkulusun. En iyi kısım? Hayranlarınız yeterince alamıyor.


Terazi Burcu

2 Şubat 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini sevmek en iyi aşktır ve bunu herkesten daha iyi biliyorsun, Terazi. Bekar, ezik veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, bugünün Balık burcundaki ay-Jüpiter’i, sorumlu altıncı evinizi günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleri ateşleyecek. Bugün özel biri için tatlı bir şeyler yapmayı mı düşünüyorsunuz? Grafiğinizin bu bölümünün günlük rutinlerinizle de ilgili olduğunu unutmayın, bu nedenle kişisel bir gün geçirmeyi veya iş arkadaşınızla yemek için hızlı bir şeyler yemeyi tercih edebilirsiniz. Mars ayrıca gezegen yöneticiniz Venüs ile birlikte seyahat edecek, bu yüzden mutluluğunuzu takip edin.


Akrep Burcu

2 Şubat 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İşaretine göre, hazırlan, git! Her şey gözlerinin önünde oluyor Akrep. Ay bugün Balık burcunda bol Jüpiter ile buluşacak ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeyle ilgili romantik beşinci evinizi aydınlatacak, bu yüzden kesin olan bir şey var: kalabalığın içinde göze çarpıyorsunuz. Daha da önemlisi, iç yaratıcınıza dokunma ve ilham perinizi keşfetme havasındaysanız, bununla birlikte inanılmaz miktarda baştan çıkarma olacaktır. Kim bilir, bu, yardım edemeyeceğiniz ama çok ilgi çekici bulduğunuz biriyle yaratıcı bir işbirliği bile olabilir. Havada büyülü bir şey var.


Yay Burcu

2 Şubat 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün gezegeninizin yöneticisi Jüpiter ile Balık burcunda buluşacak ve duygusal olarak yönlendirilen dördüncü ev, aile ve en içteki duygularınızı harekete geçirecek. Yay, coşkuyla parlıyorsun ve sezgilerin de yükseliyor. Zaten eşleştiniz mi? Bir sonraki seviyeye bir ilişki almaya veya belki de yaşam alanınızı genişletmeye karar verebilirsiniz. İyi haber şu ki, kalbiniz dolu, bu her zaman iyi bir şey. Ay ayrıca, aşkla ilgili beşinci evinizin göksel hükümdarı olan ve kendinize olan güveninizden güvenlik duygunuza kadar her şeyi yükselten Mars ile uyum içinde olacaktır.


Oğlak Burcu

2 Şubat 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişki sektörünüzün göksel yöneticisi olan ay, bugün meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Balık burcundaki şanslı Jüpiter ile güçlerini birleştirecek. Bekar, aşık veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, önemli diğer arkadaşlarınız ve potansiyel beklentileriniz için yer ayırmaya çağrılıyorsunuz. Bu, kahve içerken biriyle zihinsel olarak teşvik edici bir sohbet veya belki de tekrar ziyaret etmeye devam ettiğiniz yaratıcı bir vizyon olabilir. Diğerleriniz, aşkınızın doğum yerlerini kontrol ettikten sonra vurulabilir çünkü uyumlu bir sinastriyi kim sevmez ki? Oğlak burcu, sizin de lehinize çalışan Mars ve Venüs var.


Kova Burcu

2 Şubat 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni bir başlangıca doğru sezgisel olarak yönlendiriliyorsunuz ve yatırım yapıp yapmamayı düşünüyorsunuz, Kova. Her ne kadar ilahi muadilleri Mars ve Venüs bilinçsiz kalıplardan oluşan on ikinci evinizde cızırdayarak, romantik bir fırsatın potansiyelini keşfetmeye meyilli olabilirsiniz, ancak büyük olasılıkla işleri düşük anahtarda tutmayı seçeceksiniz. Ayrıca, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel yöneticisi Luna, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleriniz aracılığıyla Balıktaki Jüpiter ile güçlerini birleştirecek. Aşk hayatınız ile ilgili kararlar alırken zaman ayırın. Pişman olmayacaksın.


Balık Burcu

2 Şubat 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Özür dilemeden kendin olduğunda daha çok parlıyorsun, Balık. Ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeyle ilgili romantik beşinci evinizin göksel yöneticisi olan Ay ile geleneksel cetveliniz Jüpiter ile burcunuzda birlikte otururken, duygularınızı üzerinize taşımadan edemezsiniz. Geri durma; kırılganlığında sihir var. Dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma hissinden oluşan onbirinci eviniz aracılığıyla cüretkar Mars ile uyumlu bir üçgende otururken, akran topluluğunuz da size ve tek boynuzlu at enerjinize huşu içindedir. Arzu ettiğiniz aşk hikayesini tezahür ettirmenin zamanı geldi.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.