Günlük Aşk Burç Yorumları 19 Şubat 2022

19 Şubat Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 19 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Terazi’de aylık ilk çıkışını yapıyor, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve bire bir bağlantı evinizi harekete geçiriyor, bu nedenle bugün dostane bir ruh halindesiniz, Koç. Bekar? Ayın ilişki sektörünüzü hassaslaştırmasına ek olarak, ayın on birinci dernekler, topluluk ve sosyal medya eviniz aracılığıyla Merkür ile üçgen açı yapması iletişim kurmanızı, ağ kurmanızı ve flörtleşmenizi teşvik eder. Bununla birlikte, meydan okumanız, burcunuzdan geçmeye devam ederken, ayın yaralı şifacı Chiron’a karşı muhalefetini potansiyel olarak engelleyebilir. Sonuç olarak, size kalbinizi açma ve geçmişten iyileşme fırsatı sunuyor.


Boğa Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugün “gerçeklere” aşırı odaklanma eğilimindesiniz, ancak anahtar, bunun aşk hayatınızı etkilemesine izin vermemektir. Ay, sorumlu altıncı günlük ritüeller, durum tespiti ve tüm telaşlı ayrıntılar üzerinde gezinirken, yalnızca günlük yaşamınız ile meşgul olmuyorsunuz, aynı zamanda durumunuzun lojistiğine de odaklanıyorsunuz. Dahası, ay, değer sistemlerinin ikinci evinizin kozmik yöneticisi olan Merkür ile buluşacak, bu da büyük olasılıkla zamanınızı ve enerjinizi kariyer meselelerine yatırmanız anlamına geliyor. Bununla birlikte, ayın yaralı şifacı Chiron’a muhalefeti, yükü kaldırma zamanınızın geldiğini gösterebilir.


İkizler Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini hissediyorsun ve diğer herkes de öyle, İkizler. Örneğin, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizi -aşk hayatınızdaki ve bazıları için şenlikli sosyal takviminizi yükselten- aya ek olarak, Luna gezegensel yöneticiniz Merkür ile buluşacak. sadece her zamanki gibi flörtöz değil, aynı zamanda ilgi odağında dans ederken karizma ile uğuldayan birisin. Yakalayış? Ay aynı anda yaralı şifacı Chiron’a karşı çıkacağından, topluluğunuzda duyargalar çıkarıyor olabilirsiniz. Şu anda aldığınız ilgi miktarını sorgulamanıza gerek yok.


Yengeç Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatında vermen gereken kararlar var, Yengeç. Örneğin, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla uyum arayan Terazi aracılığıyla parıldayan ay ile birlikte, size içeriye girme ve merkezinizi bulma fırsatı sunuluyor. Unutmayın, Mars ve Venüs, mevcut bağlantılarınızın ve genel taahhütlerinizin vurgusunu doğrulamaya devam eden ilişki sektörünüzü harekete geçirmeye devam ediyor. Ve olaylara geleneksel bir bakış açısıyla yaklaşmayı tercih etseniz de, sekizinci ev cinsiyetiniz, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla ayın Merkür ile üçgen açı yapması size alışılmadık bir yol izlemeniz için çok iyi ilham verebilir.


Aslan Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayalleriniz ve tutkularınız, nihai hedefinizle gerçekten uyumlu mu, Leo? Bekar veya romantik olarak bağlı, bu kesinlikle şu anda dikkate alınması gereken bir şey, çünkü ay zihinsel olarak uyarıcı üçüncü evinizi, düşünce sürecini ve yakın çevrenizi ateşleyecek, bu da sadece normalden daha cilveli değil, aynı zamanda oldukça konuşkan olduğunuz anlamına geliyor. onda. En iyi kısım? Luna, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla anlayışlı Merkür ile buluşacak. Kesin olan bir şey var: Sevgilinizle aranızdaki konuşmalar akıcı olacak. Anahtar, modası geçmiş inanç sistemleri tarafından yanlış yönlendirilmenize izin vermemektir.


Başak Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Nimetlerini koru, Başak. Ay, cilveli Terazi’ye ve istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemlerine bugün giriyor, bu da şehvetli zevklerinizden genel olarak duygusal istikrarınıza kadar her şeyi çevreleyen temalara daha fazla vurgu getiriyor. Bununla birlikte, bu ay geçişi, özellikle sizin olana karşı başkalarıyla paylaşmak istediğiniz şeye gelince, bir tür denge bulmanızı gerektirebilir. Tek veya zaten bağlı olan Luna’nın, sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla gezegen yöneticiniz Merkür’e üçgen açısı, aynı anda, en azından yepyeni bir bağlantıya atlamadan önce, bu zamanda önceliklerinizi belirlemeniz için sizi teşvik ediyor.


Terazi Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşkın buna değer, Terazi. Sözü açılmışken, ay bugün burcunuza giriyor ve kişisel hayatınızdan benzersiz aşk dilinize kadar her şeye duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Bekar? Doğuştan gelen kararsızlığınıza ve ışıltılı merakınıza rağmen, bu zamanda başkalarına karşı daha cömert olmaya eğilimlisiniz, bu hem bir lütuf hem de bir lanet olabilir, özellikle de kıskançlığı olan biriyle çıkanlarınız. Bununla birlikte, başka bir notta, ayın romantik beşinci eviniz aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme yoluyla anlayışlı Merkür ile yaptığı üçgen açı, başkalarının onayı olsun ya da olmasın sizi en özgün benliğiniz olmaya teşvik ediyor.


Akrep Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Midenizdeki kelebekler her zaman olumlu bir alâmet değildir. Gerekli gerçekleri toplamadan acele etmeyin veya bir ilişkiye atlamayın, Akrep. Ay’ın cilveli Terazi’ye geçişi ve kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey, bugün bir bağlantıdan ve/veya durumdan geri adım atma ihtiyacı hissetmenizin nedeni olabilir. Hem Mars hem de Venüs’ün (ayın yöneticisi) iletişim sektörünüz aracılığıyla birleşeceğini ve en azından tüm zamanınızı ve enerjinizi harcamadan önce bir şey veya biri hakkında daha fazla bilgi edinmenizi önereceğini unutmayın.


Yay Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

O havalı özçekimi yayınlayın ve sosyal medya profillerinizi süsleyin, Yay. Genişletilmiş ağınızdaki birine aşık mı oluyorsunuz? Ay (sekizinci seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarınızın göksel yöneticisi) cilveli Terazi’ye ve sosyal açıdan bilinçli onbirinci eviniz, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuza kayar. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, sosyal takviminiz, özellikle bugün iletişim sektörünüzde ayın Merkür ile üçgen açı yaptığı düşünüldüğünde, büyük olasılıkla uğultu. Ayrıca, haberci gezegenin yedinci ilişkiler evinizi yönettiği göz önüne alındığında, bu, potansiyel bir aşk ilgisi etrafında dönebilir.


Oğlak Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, kalabalığın içinde öne çıkıyorsun ve özellikle bu zamanda başka türlü olmazdı. Bu, elbette, aşk ve romantizmin geldiği yer olabilir, çünkü ay, ilişki sektörünüzü yönetiyor, ancak bugün cilveli Terazi ve halka açık onuncu itibar eviniz aracılığıyla parıldayacak. Üstüne üstlük, hem Mars hem de Venüs burcunuzda cızırdamaya devam ediyor, bu nedenle son zamanlarda yaydığınız baştan çıkarma ve genel manyetizma inkar edilemez. Karanlık tarafta, Luna yaralı şifacı Chiron’a karşı çıkacak, bu da kendinizi duygusal olarak ifade etmeye açık olmayabileceğiniz anlamına geliyor.


Kova Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatında iki yol arasında kalmışsın ama derinlerde ne yapman gerektiğini biliyorsun Kova. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bu özellikle ayın Terazi’ye geçişi ve geniş maceralı dokuzuncu eviniz, inanç sistemleriniz ve bugün bilinmeyen bölgeniz düşünüldüğünde geçerlidir. Her iki yol da size farklı şekillerde hitap ediyor, ancak ayın (gerçeği kontrol eden altıncı ayrıntılar evinin göksel hükümdarı) burcunuzda Merkür ile üçgen açı yapması, kesin bir karar vermeden önce konuşmanızı ve gerekli özeni göstermenizi teşvik ediyor. Ve Chiron ile iletişim sektörünüzde, bu süreçte boğaz çakranızı iyileştirme şansınız var.


Balık Burcu

19 Şubat 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün Astro-havasının enerjisini kullanmak, söylemek yapmaktan çok daha kolay, bu yüzden kendinize bu kadar yüklenmeyin, Balık. Örneğin, ay (aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin göksel yöneticisi) bugün cilveli Terazi’ye ve seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci evinize kayacak. Romantik bir ilişki içinde olmanıza rağmen birisine karşı hisler besliyor olabilirsiniz ya da aşk hayatınızda sadece özgürlüğe özlem duyuyor olabilirsiniz. Bu kesinlikle size düşünecek bir şey veriyor, çünkü ay aynı anda on ikinci sırlar, kısıtlamalar ve rüyalar eviniz aracılığıyla Merkür’ü üçgen yapacak. Düşünmek için biraz zaman ayırın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.