Günlük Aşk Burç Yorumları 18 Şubat 2022

18 Şubat Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 18 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Yengeç Burcu

18 Şubat 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evrende büyülü bir gün, Yengeç. Güneş bugün, macera, bilgelik ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu evinize enerji verecek ve yeniden canlandıracak, bu da büyük olasılıkla ufka bakıyor ve sonsuz olasılıkları göz önünde bulundurduğunuz anlamına geliyor. Özel birini hayal mi ediyorsun? Sizden uzakta olmayabilirler, ancak şu anda durdurulamaz olmanızın nedeni kısmen kalbinizdeki inançtır. Bu arada, Ay Başak’ta (ilgili üçüncü meraklı eviniz) parıldadığında, özellikle ay Plüton’u üçgenlediğinde, belirli bir konuşmayı çevreleyen ayrıntıların aşırı farkındasınız. Bazı şeyleri fazla düşünme.


Aslan Burcu

18 Şubat 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Enerji niyetin gittiği yere akar, Leo. Ay, titiz Başak burcunda parlıyor, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri evinizi harekete geçiriyor, bu da size mutluluğunuzu önceliklendirmeniz ve daha da önemlisi kutsamalarınızı saymanız için her türlü nedeni veriyor. Son zamanlarda kendinizi nerelerde abartıyorsunuz? Ay, seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Neptün ile karşıtlık oluşturacak, bu nedenle bu zamanda enerji alışverişlerinize dikkat etmeniz önemlidir. Bu, özellikle güneşin rüya gibi Balık burcuna geçişi ve haritanızın bu bölgesi düşünüldüğünde önemlidir.


Başak Burcu

18 Şubat 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, burcunuzdaki metodik yolculuğunu tamamlamadan önce – ki bu büyük olasılıkla size içeri girmeniz ve duygusal istikrarınıza öncelik vermeniz için ilham verdi – Luna, romantik beşinci eviniz olan aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme yoluyla için için yanan Plüton ile buluşacak. Başak, kalbini koluna takmıyorsan, romantik bir ilgiye yaklaşmaya karar vermişsin demektir. Çok strateji mi? Kıskançlık ve sahiplenme eğiliminde olduğunuz için düşüncelerinize ve güç oyunlarınıza dikkat edin. Güneş ayrıca Balık burcunda ilk çıkışını yapacak, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve önemli diğer evinize enerji ve canlılık getirecek.


Terazi Burcu

18 Şubat 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün sakin ol, Terazi. Geri çekilmeye ve yalnızlık içinde zaman geçirmeye ihtiyaç duyuyorsanız, bunun hepsi Ay’ın Başak’ta dolaşmaya devam etmesi ve bilinçsiz on ikinci kapalı eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey sayesinde. Hoşlandığınız kişi ve/veya sevdiğiniz kişi bugün sizi okumakta zorlanabilir, bu nedenle, işleri kişisel algılamadan önce bebeğinize çayı verdiğinizden emin olun. Ay ayrıca duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla uyumlu dönüştürücü Plüton’da olacak, bu yüzden kendinize karşı nazik olduğunuzdan emin olun.


Akrep Burcu

18 Şubat 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aileniz ve arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kuruyorsunuz, aynı zamanda sizi mutlu eden şeylere de odaklanıyorsunuz, Akrep. Bekar? İyi haber şu ki, güneş romantik beşinci eviniz, tutku projeleriniz ve kendini ifade etme yoluyla rüya gibi Balık burcuna geçtiğinde, arzu ettiğiniz aşkı, özellikle de kendinizi şımartmayı sevenleriniz, daha olasıdır. fantezi. Düşüncelerinize (iyi ve kötü) dikkat edin çünkü bu zamanda inanılmaz derecede dalgınsınız, özellikle de ay modern yöneticiniz Plüton ile uyum içindeyken. Bunu söyledikten sonra, tezahür ederken pozitif bir titreşimde olduğunuzdan emin olmak isteyeceksiniz.


Yay Burcu

18 Şubat 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, sorumlu Başak ve otoriter onuncu eviniz aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, istikrar arayan ikinci değer sistemleri evi aracılığıyla güç merkezi Pluto ile buluşacak. Yay burcu, ne istediğinizin gayet iyi farkındasınız ve liderliği ele almaktan korkmuyorsunuz. Ancak bu, öz değerinize sahip çıkmanızı ve bu süreçte değerlere ve geleneklere gerçekten öncelik vermenizi gerektirecektir. Yakalayış? Evinizin dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla Güneş Balık burcuna geçtiğinde, aynı zamanda enerjinizi korumaya ve kendinize daha fazla şefkat duymaya teşvik ediliyorsunuz. Hepsi devam eden bir çalışma.


Oğlak Burcu

18 Şubat 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mars ve Venüs burcunuzda göz kamaştırırken, sevilmeyecek ne var, Oğlak? Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı, kesin olan bir şey var: Baştan çıkarıcısınız ve gücünüzün farkındasınız. Dahası, Ay (sözleşmeler, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi) Başak’ta parıldadığında ve macerayla ilgili geniş dokuzuncu eviniz ile, şansınız başka fırsatları keşfetme ve hatta belki de birisine karşı hisler yakalama şansınız olabilir. kim senden uzakta En iyi kısım? Güneş ayrıca bugün Balık burcunda ve iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizdeki üçüncü eviniz ile resmi olarak ilk kez sahneye çıkacak. Doğru zihniyetle her şey mümkün.


Kova Burcu

18 Şubat 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş (taahhütlü yedinci evinizin, anlaşmaların, uzlaşmanın ve önemli diğerlerinin hükümdarı) bugün rüya gibi Balık’ta resmi çıkışını yapıyor, ikinci ev konforunuzu, para kazanma yeteneklerinizi ve değer sistemlerinizi canlandırıyor ve canlandırıyor. Kova, özgürlüğü seven doğanıza ve bağımsız ruhunuza rağmen, kendinizi aşırı derecede genişlettiğiniz veya başka bir notta, önemli bir başkasına şefkat göstermediğiniz alanları düşünmeye çağrılıyorsunuz. Ay, aynı zamanda saygılı Başak, ortak kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan samimi sekizinci eviniz aracılığıyla parıldayacak olduğundan, bu bir tesadüf değildir. Sevgilinizle ve ilişkide nasıl daha fazla uygulamalı olabilirsiniz?


Balık Burcu

18 Şubat 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Doğum günün kutlu olsun, Balık. Göksel yöneticilerinizin ikisi de (Jüpiter ve Neptün) burcunuzda parlıyor, size ilham veriyor ve çevrenizdeki insanları büyüliyor. Bu, elbette, potansiyel beklentileri ve romantik ilgileri içerir, ancak dahası da var. Beşinci aşk evinizin göksel hükümdarı olan ay, göreve saygılı Başak burcundan ve taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarından, uzlaşmadan ve mevcut bağlantılarınızda bir şeyin olduğunu düşündürebilecek önemli diğer evinizden geçiyor olacak. bu sırada ön plana çıktı. Luna’nın için için yanan Pluto ile bağlantısı, karışıma bir yoğunluk katmanı ekler, bu yüzden bu enerjiyi akıllıca kullandığınızdan emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.