Günlük Aşk Burç Yorumları 17 Şubat 2022

17 Şubat Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 17 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün Astro havasında her şey mümkün, Koç. Her ne kadar sizi çevreleyen coşku havasına rağmen, şu anda aşırı derecede eleştirel olmaya eğilimlisiniz. Bekar? Ayın titiz Başak burcuna geçişi ve günlük ritüellerden sorumlu altıncı eviniz üzerine, muhtemelen normalden daha meşgul olacaksınız, bu yüzden harika bir şeyi gözden kaçırmadan önce gözünüzü ödülden ayırmadığınızdan emin olun. Daha da önemlisi, kızıl-sıcak gezegen yöneticiniz Mars’tan kaynaklanan cızırtılı sinerjiye ek olarak, Venüs kavuşumu, bugünün Jüpiter-Uranüs altmışlığı size, tam olarak ne istediğinizi tezahür ettirme sürecinde olduğunuz için ilahi zamanlamanın gücüne güvenmenizi hatırlatır. istemek.


Boğa Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, senin için doğru olanı, yapman gerektiği gibi yapıyorsun. Bu arada, ay bugün Başak burcunda aylık ilk çıkışını yapıyor ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili romantik beşinci evinizi vurguluyor, bu da sadece sonsuza dek mutluluğa bağlı olduğunuz anlamına gelmiyor, aynı zamanda aşırı odaklı olduğunuz anlamına geliyor. aşk hikayenizin detayları hakkında. Anahtar, küçük şeylerin size yük olmasına izin vermemektir, böylece nihai hedefinize odaklanabilirsiniz. Romantik bir duruma yaklaşımınızı yenilemeyi mi düşünüyorsunuz? İster özgürlüğünüzü kucaklama, ister geçmişteki karışıklıklardan kurtulma kararı olsun, alışılmadık bir yol izliyorsunuz.


İkizler Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ölümcül cazibelerinizin büyüklüğüne rağmen kendinize odaklanıyorsunuz, İkizler. Bu özellikle titiz Başak burcunda parıldayan bugünün ayı ve muhtemelen geri çekilme ve içe doğru gitme havasında olduğunuz için duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız için geçerlidir. Her ne kadar hem Mars hem de Venüs erotik sekizinci yakınlık evinizden geçerken, şu anda sizi çevreleyen baştan çıkarıcı alt akıntıları inkar etmek mümkün değil. Bu arada, Jüpiter (adanmış yedinci evinizin göksel hükümdarı) ile asi Uranüs arasındaki bugünkü altmışlık, özellikle bireysel özgürlüğünüz söz konusu olduğunda size yepyeni bir bakış açısı sunuyor.


Yengeç Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Daha yüksek bir bilinç durumuna erişiyorsunuz ve bu ruhsal değişim kişisel yaşamınıza yansıyor, Yengeç. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bugünün Jüpiter-Uranüs sekstilinin etkileri inkar edilemez, çünkü geniş dokuzuncu evinize ve onbirinci toplum meselelerine enerji verecektir. Bunu söyledikten sonra, hem Mars’ın hem de Venüs’ün kararlı ilişki sektörünüzü göz kamaştırmasına ek olarak, bilinmeyene doğru yola çıkmanız ve diğer ufukları keşfetmeniz için çağrılıyorsunuz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek ve benzer umutları ve hayalleri paylaşan benzer düşünen kişilerle tanışmak, potansiyel olarak sizi aşk hayatınızda güçlü bir atılıma götürebilir. Kalbinizi ve zihninizi açın.


Aslan Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay’ın titiz Başak burcuna geçişi ve istikrar arayan ikinci değer sistemleri eviniz üzerine, muhtemelen duygusal istikrarınızı ve şehvetli zevklerinizi çevreleyen temalara odaklanıyorsunuz. Bununla birlikte, ayın Jüpiter’e karşıtlığı -sekizinci seks eviniz, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla- “kararlı” olarak kabul ettiğiniz şeylerle Evrenin kaçınılmaz koşulları arasında, özellikle de bire bir görüşmeniz söz konusu olduğunda, sürtüşme yaratır. bir taahhüt. Leo, aşk hayatında bir şey pamuk ipliğine bağlıysa, onu bırakmanın zamanı gelmiş olabilir. İronik olarak, bugünün Jüpiter-Uranüs altmışlığı bazı beklenmedik ama yine de olumlu sarsıntılar getirebilir. Bu frekansa teslim olmaktan korkmayın.


Başak Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatında yüksek bir yola giriyorsun ve hisler doğru geliyor Başak. Bu, özellikle günümüzün Jüpiter-Uranüs sekstilini göz önünde bulundurduğumuzda geçerlidir, çünkü bu, taahhüt ettiğiniz bire bir ortaklıkların yedinci evinizi ve aynı zamanda geniş maceralı dokuzuncu evinizi harekete geçirecektir. Belki şu anda sizden uzakta olan veya belki de farklı bir dini geçmişe sahip biriyle. Her iki durumda da, ufukta sizi bekleyen gerçekten büyülü ve aydınlatıcı bir şey var ve muhtemelen onun geldiğini şimdiden hissedebilirsiniz. En iyi kısım? Ay burcunuzdayken, duygusal istikrarınız önce gelir ve başka türlü olmazdı.


Terazi Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı gezegen yöneticiniz Venüs, ilahi muadili Mars (sözleşmeler, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinizin göksel yöneticisi) ile birlikte dans etmeye devam ediyor ve evinizin dördüncü evinize bolluk ve uyum ve duygusal temeller getiriyor. Terazi, kulağa ne kadar klişe gelse de, beyaz çitleri arıyorsunuz ve sonsuza kadar mutlu olmanızdan daha azına razı olmuyorsunuz. Bununla birlikte, bugünün Jüpiter-Uranüs altmışlığı, önemli bir ortaklığın ayrıntılarını ve temelini çevreleyen konulara açıklık ve aydınlanma getirecek. Ay’ın Başak’taki yolculuğu ve bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli on ikinci eviniz, sezgisel farkındalığınızı artırır.


Akrep Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Özür dilemeden kendin ol, Akrep. (Bu çok sıcak.) Bugünün Başak ayı, sosyal olarak bilinçli on birinci dernekler evinizden, gelecek vizyonlarınızdan ve dünyaya ait olma duygunuzdan parıldarken, sadece zamanınızın ve enerjinizin daha fazlasını topluluğunuzdaki konulara adamakla kalmıyorsunuz, aynı zamanda bireysel özgürlüğünüzü ifade etmek için bir çıkış için. Siz ve sevdiğiniz kişi benzer değerleri paylaşıyor musunuz? İyi haber şu ki, bugünün Jüpiter-Uranüs altmışlığı, romantik tutkuyla ilgili beşinci evinize ivme kazandıracak ve önemli diğer evlerin yedinci evini taahhüt edecek. Serendipitous ve ilhamla dönen, kalbinizi takip etmeye ve tutkularınıza teslim olmaya çağrılıyorsunuz.


Yay Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs ve Mars, Oğlak burcunda yan yana dans etmeye devam ediyor ve istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri eviniz, bu da bolluğunuza ve güvenlik duygunuza aşırı derecede odaklandığınız anlamına geliyor. Üstelik, onuncu otorite evinizden parıldayan ay ile, kesin olan bir şey var, Yay: Şu anda inanılmaz derecede stratejik davranıyorsunuz. Bununla birlikte, bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olmanıza rağmen, bugünün Jüpiter-Uranüs, sezgisel dördüncü en içteki duygular evinize ve altıncı durum tespiti evinize netlik ve ivme getirecek. Bu süreçte liderliği alıyor ve kalbinizi takip ediyorsunuz. İlerliyor ve yönlendiriliyorsunuz.


Oğlak Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, kalbinizin arzularına göre hareket etmek için yönlendirildiğiniz için artık kendinizi tutamazsınız. Bu, günümüzün heyecan verici Jüpiter-Uranüs sekstilini göz önünde bulundurduğunuzda özellikle doğrudur, çünkü meraklı üçüncü iletişim evinize ve tutkulu beşinci romantizm ve kendini ifade etme evinize önemli bir netlik ve ivme getirecektir. Yüz yüze veya sosyal medya aracılığıyla, harekete geçme ve hatta belki de önemli biriyle işbirliği yapma fırsatı size sunuluyor. Ayrıca, titiz Başak burcunda parıldayan ay (taahhüt ettiğiniz yedinci evinizin göksel hükümdarı) bu zamanda metodik eylemde bulunmayı teşvik ediyor.


Kova Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Işıkları kıs, Kova. Ay’ın ayrıntı odaklı Başak ve seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla yaptığı yolculukta, ilişkinizi yalnızca bir büyüteç altına almakla kalmıyor, aynı zamanda çalışma gerektirebilecek alanlara aşırı derecede odaklanıyorsunuz. Tavşan deliğinden aşağı inmeye gerek yok, özellikle de Mars ve Venüs gizli onikinci rüya evinizin gözlerini kamaştırırken. Anlamı, geri adım atmaktan çekinmeyin ve bu zamanda tatlı yalnızlığınızın tadını çıkarın. Daha da önemlisi, şanslı Jüpiter ile değişim yaratan gezegen hükümdarınız Uranüs arasındaki günümüzün tatlı sekstili, sizi mutluluğunuzu önceliklendirmeye ve gerekirse değer sistemlerinizde devrim yapmaya teşvik ediyor.


Balık Burcu

17 Şubat 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bildiğinden daha fazlasını tezahür ettiriyorsun, Balık. Tek veya önceden alınmış, bu zamanda özellikle dikkate alınması önemlidir, çünkü bugünün burcunuzdaki şanslı Jüpiter ile iletişim sektörünüzdeki değişim yaratan Uranüs arasındaki ilham verici altmışlık, size yıldırım gibi bir içgörü sunuyor. Mars ve Venüs’ün ruhlu onbirinci dernekler, topluluk ve gelecek vizyonları evinizi göz kamaştırması ile, bu içsel bilgeliğin, geniş topluluğunuza, hatta belki de sosyal medya aracılığıyla romantik bir ilgiyle çok iyi bir ilgisi olabileceğini unutmayın. Yaratıcı ve işbirlikçi, muhakeme yeteneğinizi kullanmaya çağrılıyorsunuz, aynı zamanda sürece de güveniyorsunuz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.