Günlük Aşk Burç Yorumları 16 Şubat 2022

16 Şubat Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 16 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

16 Şubat 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gerilim yükseliyor ve artık duygularını inkar edemezsin Koç. Kızgın gezegen yöneticiniz Mars’a ek olarak, ilahi muadili Venüs (aynı zamanda taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerinizi de yönetir) ile birlikte seyahat eden bugünün Aslan burcundaki dolunayı, romantik beşinci aşk evinizi ateşleyecek. , tutku, zevk ve kendini ifade etme. Bekar veya çoktan vurulmuş, kalbinizin sesini dinlemeye ve benzersiz özgünlüğünüzü kucaklamaya çağrılıyorsunuz. İyi haber şu ki, aşk hayatınızda bir şeyler şu anda tam bir döngüye giriyor. Aksi takdirde, dikkatinizi çeken önemli bir şey olacağından dikkatli olun.


Boğa Burcu

16 Şubat 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugünün Astro-hava durumu ile ilgili uzaktan yakından incelikli hiçbir şey yok ve muhtemelen ilk elden gördüğünüz için yoğunluğunun farkındasınız. Örneğin, aşk fikrine ilgi duymadığınız için değil; aksine, güvenlik arayan arketipinizle çok uyumlu olan kişisel yaşamınızın temeli ile daha fazla meşgulsünüz. Bununla birlikte, ilahi muadilleri -Mars ve Venüs- egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve yüksek öğrenim eviniz aracılığıyla yan yana dans ederken, bugünün dolunayı en içteki duygularınızdan içsel temellerinize kadar her şeyi çevreleyen temalara kapanış ve netlik getirecek.


İkizler Burcu

16 Şubat 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, dengeni koru ve şu anda anlık kararlar vermemeye çalış. Bunu, elbette, yalnızca inanılmaz derecede baştan çıkarıcı değil, aynı zamanda duygusal yakınlığa da can attığınız için, seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizi göz kamaştıran ilahi muadilleri (Mars ve Venüs) ile söylemekten daha kolay. Bununla birlikte, bugünün gösterişli Aslan burcundaki dolunayı, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevreyle ilgili meraklı üçüncü evinizi aydınlatacak ve bu da size gerçeğinizi söylemek ve kalbinizin arzularını ifade etmek için uzun zamandır beklenen bir fırsat sunacak. Sonucu fazla düşünme ve anda kal.


Yengeç Burcu

16 Şubat 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeç, ay tarafından yönetiliyorsun; dolayısıyla dolunay evresinden kaynaklanan güçlü enerjiden kaçış yoktur. Neyse ki, bugünün Aslan burcundaki şenlikli dolunayı, şehvetli ikinci evinizi konfor, finans ve güvenlik duygusuyla ateşleyecek ve bu da önemli bir tam daire getirecektir. Kutlama zamanı? Büyük ihtimalle. Ne de olsa, uyum arayan yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla Mars ve Venüs her gün göz kamaştırmıyor. Bol ve romantizmle dolup taşan, sadece inanılmaz derecede baştan çıkarıcı değil, aynı zamanda arzularınız konusunda da eminsiniz ve hak ettiğinizden daha azına razı olmak üzere değilsiniz.


Aslan Burcu

16 Şubat 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mutlu dolunay, Leo. Sonsuz ışıltınız ve ışıltılı karizmanız zahmetsiz, ancak bugünün ay tutulmasından kaynaklanan genel manyetizma inkar edilemez. Bekar, ezik veya zaten romantik bir şekilde bağlı, normalden daha fazla ilgi arıyor veya belki de özür dilemeden halka açık sevgi gösterilerinde yer alıyor olabilirsiniz. Ancak bu, onuncu miras eviniz ile birlikte dördüncü duygusal temeller evinizi aktive eden Kader Düğümleri sayesinde, kişisel yaşamınızda halihazırda meydana gelen temel değişimleri vurgulamaya devam edecektir. Bununla birlikte, önemli bir dönüşümün ortasındasınız ve bu metamorfoz aşk hayatınıza yansıyor.


Başak Burcu

16 Şubat 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bırakıyorsun ve evrenin direksiyona geçmesine izin veriyorsun Başak. Kendinizi şımartın çünkü kontrolü elinizde tutma ihtiyacından vazgeçmek hiçbir zaman sizin gücünüz olmadı ve çok yol kat ettiniz. Bunu söyledikten sonra, birine karşı romantik duygularınız bir istisna değildir. Bütün bunlar, bugünün Aslan burcundaki dolunayı sayesindedir, çünkü bu gizli on ikinci evinizi, rüyalarınızı ve sahne arkasındaki her şeyi harekete geçirecek ve bu da sizi artık ruhunuzu ateşe vermeyen şeyi salıvermeye teşvik edecektir. Bir klişe gibi gelebilir, ancak yepyeni bir aşk çağına adım atıyorsunuz, bu yüzden mutluluğunuzun peşinden gidin.


Terazi Burcu

16 Şubat 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Spot ışığında güneşlenin ve akranlarınızın gözlerini kamaştırın, Terazi. Bekar? Bugünün Aslan burcundaki dolunayı, dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusuyla ilgili onbirinci evinizi sarsacak, bu da herkesin dikkatini çekmenin yanı sıra, bu süreçte muhtemelen birkaç kalbi çaldığınız anlamına geliyor. En iyi kısım? Yapmanız gereken tek şey kendiniz olmaktır ve bu özellikle gezegensel yöneticiniz Venüs’ü göz önünde bulundurduğunuzda doğrudur, çünkü o aynı zamanda ilahi muadili Mars ile birlikte seyahat eder ve bu aynı zamanda taahhüt ettiğiniz yedinci ilişkiler evini de yönetir. Eksantrikliklerinizi kucaklayın; onlar çekiciliğinizin bir parçası.


Akrep Burcu

16 Şubat 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sözlerini kullan ve gücünü geri al Akrep. Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bugünün Aslan burcundaki dolunayı sadece otoriter onuncu otorite evinize enerji vermekle kalmayacak, aynı zamanda ilerlemek için ihtiyaç duyduğunuz güvenle sizi güçlendirecek. Kuzey Düğüm, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin üzerinde gezinirken, bire bir bağlantılarınızın temelini çevreleyen temalara daha fazla vurgu yapıldığını unutmayın. Bununla birlikte, artık size hizmet etmeyen korkuları ve toksik takıntıları salıvermeye de çağrılıyorsunuz. Kalbinizi açın ve sizi doğru yola yönlendirmesine izin verin.


Yay Burcu

16 Şubat 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merakla beklenen yeni bir başlangıca hazırsınız, ancak bunun için çok geç kalınmış bir bitiş de gerekebilir. Bildiğiniz gibi, ay, seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci evinizi yönetiyor, ancak bugünün dolunayı, dünyevi arayışlarınızı ve kişisel felsefenizi çevreleyen temalara kapanış ve netlik getirecek. Yay, inancınız bugünün dolunayının ışığı altında, ancak daha da önemlisi, önemli olanınızla benzer inançları paylaşıp paylaşmadığınızı düşünmeye çağrılıyorsunuz. İkiniz de aynı yolda mısınız? İkiniz de birbirinizin nihai hedefiyle rezonansa giriyor musunuz? Yapmanız gereken en önemli şey kalbinizi takip etmektir.


Oğlak Burcu

16 Şubat 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Artık kalbinizle uyumlu olmayan insanlardan, yerlerden ve şeylerden ayrılmaya çağrılıyorsunuz. Bugünün dolunayı, tek veya daha şimdiden bağlı, sadece samimi birlikteliklerinizi çevreleyen temalara vurgu yapmakla kalmayacak, aynı zamanda ışığınızı engelleyen enerji vampirlerine de ışık tutacak. Derinlerde, ne yapacağını zaten biliyorsun, Oğlak. Güneş, değer sistemlerinizden oluşan ikinci evinizin üzerinde gezinirken, aynı zamanda genel istikrarınız söz konusu olduğunda güvenlik duygunuz ve ayırt etme gücünüzü de yansıttığınızı unutmayın. Endişelenmeyin, ilahi eşiniz hayatınıza bir eldiven gibi sığacak.


Kova Burcu

16 Şubat 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatında önemli bir döngüyü tamamlıyorsun Kova. Ve bir bölümü bitirmek için can atmıyorsan, bil ki bir başkası er ya da geç başlayacak. Örneğin, bugünün Aslan burcundaki dolunayı, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinize dokunacak, ancak güneş burcunuzda parıldarken, aynı zamanda bireysel özgürlüğünüze de oldukça odaklanmış durumdasınız. Bu, “ben ve biz” arasında hassas bir dengedir, ancak değişim burada. Her ne kadar Mars ve Venüs onikinci sırlar evinizde göz kamaştırıyor olsa da, büyük olasılıkla bir sonraki adımları düşük seviyelere atıyorsunuz.


Balık Burcu

16 Şubat 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün dolunay ışığı altında işe başlıyorsun, Balık. Sadece iyileşmekle ve esenliğinize daha fazla dikkat etmekle kalmıyor, aynı zamanda bu süreçte daha fazla öz-sevgi uyguluyorsunuz. Ve bugünün ay tutulması haritanızın bu alanını aktive ederken, şansınızı tamamen bu sürece adamışsınızdır. Halihazırda eşleşmiş olanlarınız için bu, bilinçli olarak birbirinizle daha fazla zaman geçirme ve belki de iyileşmeyi destekleyen faaliyetlere katılma olasılığını da gösterebilir. Bununla birlikte, özellikle ay Leo’nun kutlama işaretiyle parıldadığı zaman eğlendiğinizden emin olmak isteyeceksiniz. Kalbin içindeyse, her şey mümkün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.