Günlük Aşk Burç Yorumları 15 Şubat 2022

15 Şubat Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 15 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

15 Şubat 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizi sallamaya devam ediyor ve bu da size özgün ve öz ifadenize sadık kalmanız için ilham veriyor. Koç, benzersiz aşk diliniz çekiciliğinizin bir parçası, ancak ayın düzensiz Uranüs ile çalkantılı karesi, bu zamanda işlerin sallanmasının veya kararsız olmasının nedeni olabilir. Değerleriniz üzerinde düşünmek için bir saniye ayırın ve güvenlik duygunuzla ilgili temellerinizi alın. Yaralı şifacı Chiron ile (burcunuzda) uyum içinde, kalbinizi açmanız ve geçmişten iyileşmeniz için çağrılıyorsunuz. Unutmayın, Mars’ın Venüs’e yakınlığı oldukça baştan çıkarıcıdır.


Boğa Burcu

15 Şubat 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yaratıcı ve etkileyicisiniz, ancak aynı şekilde, bilinçli olarak bu zamanda kendinize saklamayı seçiyorsunuz, Boğa. Ne de olsa kendini sevmek en iyi aşktır, bu yüzden kendinize öncelik vermeye devam edin. Bu özellikle, gösterişli Aslan’ın içinden parıldayan ay ve duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız için geçerlidir. Daha da önemlisi, ay, burcunuzdaki asi Uranüs ile ters düşecek, bu da bekar veya zaten romantik olarak bağlı olmanıza rağmen bireysel özgürlük arzunuzu doğrular. Görev yöneticisi Satürn’ün karşısında otururken, aynı zamanda iç ve dış dünyanız arasında denge kurmaya çağrılıyorsunuz.


İkizler Burcu

15 Şubat 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, geveze üçüncü evinizi, düşünce sürecinizi ve yakın çevrenizi tutuşturmaya devam ederek, romantik alışverişlerinizden genel çeşitliliğe kadar her şeye enerji ve çekiş getiriyor. İkizler, ister bekar olun, ister romantik bir şekilde bağlı olun, kesin olan bir şey var: şu anda doğumunuzda vokal olarak anlamlı ve özür diliyorsunuz. Bununla birlikte, meydan okuma, kelime kusmuğuna ve genel huzursuzluğa eğilimli olduğunuz için, ayın karesinden özgürlüğü seven Uranüs’e – bilinçsiz onikinci eviniz, rüyalar, engellemeler ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla – kaynaklanabilir. Daha parlak bir notta, bazı ilginç içgörüler içindesiniz.


Yengeç Burcu

15 Şubat 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Paylaşmak önemsemektir ama ne pahasına olursa olsun, Yengeç? Ayın, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizden cesaret verici geçişine rağmen, Luna’nın özel sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla görev yöneticisi Satürn’e doğrudan muhalefeti, sizinki ile sizinki arasında bir gerilim yaratabilir. . duygusal, fiziksel veya ruhsal olarak bir sevgiliyle paylaşmaya istekli olduğunuz şey. Bununla birlikte, ayın isyankar Uranüs’e karesi, aynı anda geniş çevreniz ve sosyal ağlarınız aracılığıyla işleri sarsabilir. Başkalarının iyiliği için ihtiyaçlarınız ve duyusal zevkinizden ödün vermeyin. Ruh ailen seni sen olduğun için seviyor.


Aslan Burcu

15 Şubat 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün sadece küstah değil, aynı zamanda kolayca tetikleniyorsun, bu yüzden bu zamanda küçük öfke nöbetlerinden uzak durmaya çalış, Leo. Bu yüzden bebekle yağmur kontrolü yapmanız gerekiyorsa, bunu yapmaktan çekinmeyin. Örneğin, ayın burcunuzdaki yolculuğunun ortasında, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla görev yöneticisi Satürn’e doğrudan bir muhalefet yapacak, bu da kısıtlamalar ve genel sınırlamalar duygularını tetiklemeye bağlı. Bazılarınız için bu, özellikle otorite ve bireysel özgürlük duygunuz söz konusu olduğunda, bazı katı sınırlar koymanız için nazik bir hatırlatmadır.


Başak Burcu

15 Şubat 2022 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, sinematik Aslan aracılığıyla parıldamaya devam eder, gizli on ikinci kapalılık, rüyalar, engellemeler ve gizli gündemler evinizi harekete geçirir, bu da içe doğru gitmeye ve hatta belki de kontrolde kalma ihtiyacından vazgeçmeye çağrıldığınız anlamına gelir. İyileşiyorsun ve süreci aceleye getirmene gerek yok. Başak, büyük resmi gözden kaçırma ve şu anda açık fikirli olduğundan emin ol. Dahası, seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruhlar arası bağlantılarınız aracılığıyla ayın yaralı şifacı Chiron ile yaptığı üçgen açı, geçmişten gelen duyguların aniden yeniden su yüzüne çıkmasının nedeni olabilir, ama aynı zamanda ilerlemek isteyecektir.


Terazi Burcu

15 Şubat 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gösterişli Aslan’ın içinden parıldayan ay ve sosyal açıdan bilinçli onbirinci arkadaşlar, toplum ve geniş ağlar eviniz ile, spot ışığında güneşleniyor veya belki de en iyi arkadaşlarınız için hostes oynuyorsunuz. Terazi, sevilmeyecek ne var? Ay’ın Satürn’le karşıtlığının bugün size aksini düşündürmesine rağmen, karşı konulmazsınız. Seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Ay’ın değişim yaratıcısı Uranüs’e kare açı yapması, önceki taahhütlere sadık kalmakla diğer fırsatları keşfetmek arasında gidip gelmenizin nedeni olabilir. Konfor alanınızın dışına çıkmaktan korkmayın.


Akrep Burcu

15 Şubat 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, otoriter onuncu kariyer, itibar ve otorite duygusu evinizde gezinmeye devam eder, ancak Luna’nın görev yöneticisi Satürn’e karşı çıkması aynı anda kısıtlama duygularını tetikleyebilir veya belki de bir konuda inisiyatif almakla ilgili sınırlamaları tetikleyebilir. Daha parlak bir notta, Mars ve Venüs yan yana dans ederken – konuşkan üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla – en çok arzu ettiğiniz şeyi elde etmek için çekiciliğe, netliğe ve ikna gücüne sahipsiniz, özellikle de meseleler söz konusu olduğunda. kalp. Akrep, anahtar şu anda kendinize ve çevrenizdeki insanlara karşı dürüst olmaktır.


Yay Burcu

15 Şubat 2022 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Macera, genişleme ve bilinmeyen topraklardan oluşan dokuzuncu evinizin göksel hükümdarı olan Luna, tutkulu Aslan burcunda ve macera, bilgelik ve heyecan verici deneyimlerden oluşan geniş dokuzuncu evinizde ışıldamaya devam ediyor, ancak dahası da var. Luna, genel olarak güvensizlik, kısıtlama ve sınırlama duygularını tetikleyebilecek olan görev yöneticisi Satürn’ün tam karşısında oturacak. Yay, yıldızlara ulaşmaktan vazgeçme. Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı, sonraki adımları planlayarak ve gelecekteki hedeflerinizi planlayarak Satürn’ün enerjisinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca, Mars ve Venüs şehvetli ikinci evinizde cızırdayarak hareket ederken, hamlenizi yapmak için kendinize güveniniz ve havanız var.


Oğlak Burcu

15 Şubat 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Aslan ve cinsellik, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, duyusal olarak yönlendirilen ikinci değer sistemleri evinizdeki yolculuğunun ortasında, görev yöneticisi gezegen hükümdarınız Satürn’e bir muhalefet yapacak. Oğlak burcu, samimi birlikteliklerinizden kaynaklanan tutkuya rağmen, rekoru kırmak ve şu anda güvenlik duygunuzu önceliklendirmek için çağrılıyorsunuz. Neyse ki, hem Mars hem de Venüs burcunuzda göz kamaştırırken, siz de rol arıyorsunuz. Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı, istediğiniz her şeyi tezahür ettirme sürecindesiniz.


Kova Burcu

15 Şubat 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aklınızdaki özel kişi kirasız mı yaşıyor, Kova? Oğlak burcunda göz kamaştıran kozmik muadilleri (Mars ve Venüs) ve kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şeyle, bazılarınız bilinçli bir karar vererek kendinize saklamaya ve daha fazla öz-sevgiyi arkanıza almaya çalışıyor olabilirsiniz. sahneler. Diğerleriniz, tatlınız ile biraz yalnız vakit geçirmeyi dört gözle bekliyor olabilir, tabii bu gizli bir romantik randevu değilse. İlişki sektörünüzdeki ay ile burcunuzdaki ciddi Satürn arasındaki günümüzün katı muhalefeti, kısıtlamalar ve/veya sınırlamalar yaratmaya bağlı olduğundan, bu şaşırtıcı değil.


Balık Burcu

15 Şubat 2022 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendinizi nerelerde abartıyorsunuz, Balık? Mevcut ilişkinizde ve/veya durumunuzda karşılıklı bir “alışveriş” var mı? Aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı olan ay, sorumlu hizmet eylemleriyle ilgili altıncı evinizin üzerinde gezinirken, bu zamanda, özellikle de aşk söz konusu olduğunda, kalbinizi kolunuza takıyor olabilirsiniz. seçim ilgi. Bununla birlikte, kişisel yaşamınızda sıkı sınırlar koymanız için sizi teşvik etmeye devam ederken, görev yöneticisi Satürn, doğuştan gelen özverililiğinize meydan okuyor. Her şey başarısız olduğunda, destek için en iyi arkadaşlarınıza yaslanın, Balık.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.