Günlük Aşk Burç Yorumları 14 Şubat 2022

14 Şubat Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 14 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Top sizin sahanızda mı? Sevgililer Günü’nü aşık olduğunuz kişiyle geçirmekten daha iyi olan tek şey (eğer bu tür şeylere meraklıysanız), son derece sıcak gezegen yöneticiniz Mars’ın ilahi muadili Venüs ile birlikte seyahat edecek olmasıdır. En iyi kısım? Ay, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizi ateşleyen Aslan’ın gösterişli işaretiyle parıldayacak. Kesin olan bir şey var, Koç: Kendinizi hissediyorsunuz ve gücünüzün altındasınız. Ancak Luna’nın Merkür’e muhalefeti, kalbinizde hissettiklerinizle iletmek istediğiniz şeyler arasında sürtüşme yaratır. Duygularınızı ihmal etmeden gerçeğinizi söyleyin.


Boğa Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgililer günün kutlu olsun, Boğa. Bekar ya da aşık olmuş, iyi haber şu ki, hak ettiğiniz bir muamele içindesiniz. Elbette, ayın Aslan’dan geçişi -duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız- bazı beklenmedik öfke nöbetlerini ve genel olarak huysuzluğu tetikleyebilir, ancak bu tamamen bakış açısıyla ilgilidir. Dört gözle bekleyecek bir şey mi var? Kızıl-sıcak Mars, her zaman bir artı olan tatlı gezegen hükümdarınız Venüs ile buluşacak. Şehvetli ve bollukla dönen bu cızırtılı sinerji, macera, egzotik kültürler ve bilinmeyen topraklarla dolu dokuzuncu evinize tutku ve bereket getiriyor. Hazırlıksız V-günlük gezi mi? FaceTime da çalışıyor. Mesafe, kalbin daha da büyümesini sağlar.


İkizler Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgililer Günü’nün hayranı olmayabilirsiniz, ancak bu, şu anda size sunulan fırsatların olmadığı anlamına gelmez, İkizler. (Bow chicka vay vay.) Aksine, hem Mars hem de Venüs Oğlak’ta yan yana dans ederken – seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla – yalnızca uzun süreli ve kalıcı bir şey aramıyorsunuz. belki geleneksel, ama aynı zamanda aradığınız romantik yoğunluğun tadını çıkarabileceğiniz fırsatlar da arıyorsunuz. Her ne kadar ay gösterişli Aslan’da parıldasa ve meraklı üçüncü iletişim eviniz ile, muhtemelen aklınızı söylemekte zorluk çekmeyeceksiniz.


Yengeç Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk mektupları ve şekerlemeler her zaman eğlencelidir ama sen bundan çok daha fazlasını arıyorsun Yengeç. Her ne kadar, bekar ya da çoktan sarhoş olsan da, kendini sevmek için bir bahaneye ihtiyacın yok. Aslında, ayın sinematik Leo’daki yolculuğu – şehvetli ikinci konfor, finans ve değer sistemleri eviniz – savurganlık yapmak, şarap içmek ve yemek yemek ve kendinize hak ettiğiniz bir Ar-Ge ile kendinizi şımartmak için mükemmel bir bahane. Çıkanlarınız veya zaten çift olanlarınız için, her gün hem Mars hem de Venüs, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli evinizi göz kamaştırmıyor, bu yüzden kendinize bir iyilik yapın ve bu enerjinin büyüsünden yararlanın.


Aslan Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbini koluna takıyorsun ama hepsi çekiciliğinin bir parçası Leo. Bu, elbette, bu zamanda coşkulu ve inanılmaz derecede tutkulu olduğunuz için, özellikle bugün sabit ateşlerinizi tutuşturan ay için geçerlidir. İş arkadaşlarınız için sevgililer günü kartları mı yoksa sadece iş aşkınız mı? Ayın burcunuzun üzerinde durmasına ek olarak, hem Mars hem de Venüs, sorumlu günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleriyle ilgili altıncı eviniz aracılığıyla Oğlak burcunda eşleşecek. Unutmayın, bu her sabah yerel kafenizde gördüğünüz barista veya genel olarak işyerindeki biri olabilir.


Başak Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün Astro-hava durumu biraz çelişkili, bu yüzden beni iyi dinle Başak. Ay’ın Aslan’daki yolculuğunun ve kapalı onikinci evin, rüyaların ve perde arkasındaki her şeyin ortasında, içe dönük olmaya ve normalden daha fazla çekingen olmaya eğilimlisiniz. Ancak bu, bu bayramı kutlasanız da kutlamasanız da, özellikle bugün gibi bir günde romantizme yaklaşımınıza bağlıdır. Örneğin, çok daha parlak bir notta, Mars romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla Venüs ile güçlerini birleştirecek ve bundan daha pitoresk olamaz. Yalnız bir randevu ya da daha iyisi yapın, her şeyi kendiniz yapın.


Terazi Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İki kişilik ev yapımı yemek mi, Terazi? Yılın en romantik günü ve zodyaktaki en romantik burç olduğunu söylemeye cüret ediyorum. Dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusundan oluşan onbirinci evinizde parıldayan ayın yanı sıra – sosyal statünüzü vurgulayan ve size arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurma fırsatları sunan Mars (taahhüt edilen yedinci anlaşma evinizin göksel hükümdarı) , uzlaşma ve önemli diğerleri) gezegen hükümdarınız Venüs ile buluşacak … ve özellikle bugün gibi bir günde bundan daha büyülü olamaz. İyi günler.


Akrep Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yapmak istemediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin Akrep. Sevgililer Günü, aşık olduğunuz her gündür, ancak şu andan itibaren seçim sizin. Bununla birlikte, kutlamaya açıksanız, ayın sinematik Leo’daki yolculuğu – dünyadaki onuncu otorite ve itibar eviniz – kesinlikle her türlü kamusal sevgi gösterisini teşvik ediyor. Bu, yılın en romantik gününü kutlamak için yeterli değilmiş gibi, kozmik meslektaşlar – Mars ve Venüs – meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Oğlak burcunda yeniden bir araya gelecekler. Sözleriniz, en azından şu anda, sevgi dilinizin temelidir.


Yay Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşkınız, kendinize verdiğiniz krediden çok daha değerlidir, Yay. Bununla birlikte, daha fazlasını keşfetmekle ilgileniyorsanız, ayın Leo’daki yolculuğu – macera, bilgelik ve heyecan verici deneyimden oluşan geniş dokuzuncu eviniz – özellikle konu flört ve romantizm söz konusu olduğunda, bilinmeyene cesaretle girmeye teşvik ediyor. Ne de olsa ay, seksle ilgili sekizinci evinizi, paylaşılan kaynakları ve ruh eşi bağlantılarınızı yönetiyor, bu nedenle bir karışıklıktan kurtulma arzunuz da şu anda aklınızın en başında olabilir. Ve Mars ve Venüs, istikrar arayan, şehvetli zevklerin ikinci evi aracılığıyla birlikte dans ederken, kendinizi seçiyorsunuz.


Oğlak Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ortalığı karıştırıyorsun ve bu doğru geliyor. Sevgililer günün kutlu olsun, Oğlak. Anlaşmalardan, uzlaşmalardan ve diğer önemli şeylerden oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı olan ay, canlı Aslan burcunda ve seks, yakınlık ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci erotik eviniz aracılığıyla parıldayacak. Bu ay geçişi buharlı ve oldukça tutkulu ama aynı şekilde, kırılganlığınızı ifade etmeniz ve kalbinizi gerçek bağlantılara açmanız isteniyor. Üstelik, Mars ve Venüs – ilahi benzerleri ve göksel aşıklar – burcunuzu büyülerken, kesin olan bir şey var: Bu dönemde her zamanki gibi çekici, karizmatik ve baştan çıkarıcısınız.


Kova Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün sevgilinize mutlu bir şekilde hizmet ediyorsunuz ve bu Sevgililer Günü geleneklerinin ötesine geçiyor, Kova. Ne de olsa bu senin doğum günün, ama dahası da var. Sorumlu ve detay odaklı altıncı evinizin göksel hükümdarı olan ay, gösterişli Aslan ve taahhütlü anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci eviniz aracılığıyla parıldayacak. Kabul, kendi başına “sevgili” bir tip değilsin, ama bu zamanda kesinlikle özel birine karşı duygusal olarak daha açıksın. Şu an için işleri düşük anahtarda tutmak mı? Mars ve Venüs on ikinci sır evinizden geçerken, perde arkasında sonraki adımları strateji haline getiriyor olabilirsiniz.


Balık Burcu

14 Şubat 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün tamamen ayrıntılarla ve Sevgililer Günü estetiğiyle ilgilisiniz, Balık. Bu özellikle, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı olan Ay’ın gösterişli Aslan yolculuğunu ve rutin, günlük ritüeller ve hizmet eylemlerinden oluşan lojistiği seven altıncı evinizi düşündüğünüzde geçerlidir. Vizyonlarınızı hayata geçirmek hakkında bir iki şey biliyorsunuz, özellikle de hayal kurmayı bırakamayacağınız şeyler etrafında dönüyorlarsa. Bunu söyledikten sonra, Mars bugün ilahi muadili Venüs ile buluşacak ve bu da geniş ağınızdan günlük ortamınıza kadar her şeye uyum ve baştan çıkarma getirecek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.