Günlük Aşk Burç Yorumları 13 Şubat 2022

13 Şubat Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 13 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendine hak ettiğin bir gün geçir, Koç. Ne de olsa, kendini sevme eylemleri seni on kat daha çekici kılıyor, bu yüzden bekar ya da zaten romantik bir şekilde bağlı olsan da, bugün enerjini yeniden doldurmak için ihtiyacın olduğu kadar zaman ayır. Derin bir iç gözlem içindeyseniz veya belki de normalden daha uyuşuksanız, bunu sevgilinizden çıkarmayın. Ay, duygusal Yengeç ve dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınızla parıldayacak; bu nedenle geri çekilme ihtiyacın var. Bununla birlikte, ayın rüya gibi Neptün ile bağlantısı – onikinci kapanış eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla – karışıma bir fantezi katmanı ekler.


Boğa Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün Astro havasında incelikli bir şey yok ve bu özellikle aşk hayatınız söz konusu olduğunda geçerlidir, Boğa. Örneğin, dönüştürücü Plüton—sözleşmeler, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinizin göksel yöneticisi—egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge evinizde yolculuk ederken bugün burcunuzda Kuzey Düğümü ile buluşacak. Belki de sizden uzakta olan veya farklı bir dini geçmişe sahip önemli bir kişidir. Her iki durumda da, değer sistemlerinizle ilgili önemli bir şey, güçlü bir dönüşümün ortasında. Özellikle aşkta canlandığını görüyorsunuz.


İkizler Burcu

13 Şubat 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, aşk hayatınız uğruna ihtiyaçlarınızı mı düşündünüz yoksa kendinizi mi ihmal ettiniz? Ay, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizde gezinmeye devam ederek, özgüveninizden güvenlik duygunuza kadar her şeyi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Neptün ile uyumlu bir hizada – otoriter onuncu eviniz aracılığıyla – bu zamanda, özellikle de inisiyatifi ele alma yaklaşımınıza gelince, muhakeme gücünüzü kullanmaya çağrılıyorsunuz. Oğlak burcundaki Mars, Venüs ve Plüton’un tersine, arzu ettiğiniz ile halihazırda yatırım yaptığınız şey arasında sürtüşme yaratır.


Yengeç Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm yumurtalarını aynı sepete koyma Yengeç. Yaparsan yerleştiğine pişman olacaksın. Şimdi, ay, burcunuzdaki yolculuğunu tamamlamadan önce, macera, yüksek öğrenim ve bilinmeyen bölgeyle dolu dokuzuncu macera eviniz olan Balık’taki mistik Neptün ile buluşacak ve sizi yepyeni bir yolculuğa yönlendirecek. Elbette, her deneyimin büyüsüne kapılın, ancak illüzyonlar ağında iç içe geçmeye eğilimli olduğunuz için daha büyük resmi gözden kaçırmayın. Anahtar, topraklanmış kalmaktır, ancak dahası var. Plüton bugün Boğa burcunda Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapacak ve bu da uzun süredir gecikmiş bir dönüşüm getiriyor.


Aslan Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı, şu anda bilinçli olarak sınırları belirliyor olabilirsiniz, Leo. Ve yapman gerekip gerekmediğini merak ediyorsan, bu senin işaretin. Örneğin, ayın duygusal Yengeç’teki yolculuğunun ortasında – gizli onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla – rüya gibi Neptün ile bağlantı kuracak ve bu da erotik sekizinci evinizi seks, samimiyet, ve paylaşılan kaynaklar. İster romantik ister finansal olarak, özellikle enerjik yatırımlarınız söz konusu olduğunda, ayırt etme yeteneğinizi kullanmaya çağrılıyorsunuz. Paylaşmak önemsemektir ama bir yere kadar.


Başak Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbin pusulan olsun Başak. Aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizdeki Plüton ile macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizdeki Kuzey Düğümü ve bilinmeyen bölge arasındaki tek veya halihazırda bağlı, bugünün yaşamı değiştiren üçgeni sizi kaderinize doğru fırlatıyor. Bu arada, ay, on birinci topluluk eviniz aracılığıyla duygusal Yengeç aracılığıyla parlamaya devam edecek ve sizi başkalarının nezaketine güvenmeye ve gerekirse ailenizin ve arkadaşlarınızın desteğine güvenmeye teşvik edecek. Venüs, Mars ve Pluto’nun tersine, özgünlük ve dünyaya ait olma duygusu arasında bir denge kurmaya çağrılıyorsunuz.


Terazi Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Üstleriniz üzerinde büyüleyici bir izlenim bırakıyorsunuz, özellikle de sevgilinizin ebeveyn birimlerini etkilemek için elinizden gelen her şeyi yapanlarınız. Kimi kandırıyoruz, Terazi? Dünya sana ve göz kamaştırıcı varlığına doyamıyor gibi. Bunu söyledikten sonra, Plüton’un Boğa’daki Kuzey Düğümü ile süper yüklü üçgen açı göz önüne alındığında, bugünün Astro-havası oldukça kaderdir, tüm bu süre boyunca dördüncü duygusal temellerinizden geçer. İster bir sonraki aşamaya geçme kararı olsun, isterse eşinizle ortak bir girişime yatırım yapın, bir şeyler sağlamlaşmak üzere.


Akrep Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu yeni maceraya atılmaya hazır mısın Akrep? Tek, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı olan ayın, seyahat, yüksek öğrenim ve bilinmeyen bölge ile ilgili geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla duygusal Yengeç’ten geçişi, inanç sistemlerinizi ve dünyevi arayışlarınızı çevreleyen temalara daha fazla vurgu yapacak. Belki de sizden uzakta olan biriyle bu yeni aşk yolculuğuna çıkmadan önce, günümüzün inanılmaz derecede güçlü astro-hava durumunu düşünmek önemlidir, çünkü modern yöneticiniz Plüton, uyumunuz aracılığıyla Boğa’daki Kuzey Düğüm ile buluşacaktır. – anlaşmaların, taahhütlerin ve diğer önemli şeylerin yedinci evini aramak. Ya şimdi ya hiç, o yüzden kararını ver.


Yay Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Duyguların bugün yüksek koşuyor, Yay. Kendinizi artık en yüksek iyiliğinize hizmet etmeyen bir durumda bulursanız, bu, bazı kesin sınırlar koymanız için nazik bir hatırlatmadır. Örneğin, Ay, duygusal Yengeç ve cinsellik, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla ışıldayacak ve bu sırada sınırsız Neptün ile sezgisel bir üçgen açı yapacaktır. Yani, çevrenize, yani kutsal alanınıza girmesine izin vermeyi seçtiğiniz insanlara karşı aşırı duyarlısınız. Daha da önemlisi, Plüton bugün Kuzey Düğümü ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacak ve kaderinizdeki olayları önünüze getirecek. Gözünü dört aç.


Oğlak Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hazır ol, hazır ol, devam et, Oğlak. Ay’ın duygusal Yengeç’teki yolculuğuna ve uyum arayan, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinize ek olarak, iletişim sektörünüzde rüya gibi Neptün ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Kalbini koluna takıyorsun ve sevgiline/sevgililerine karşı daha fazla şefkat gösteriyorsun. Plüton’un burcunuzdaki yolculuğunun ortasında, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Boğa’daki Kuzey Düğüm ile buluşacağını unutmayın. Kalbinizi birine açıp açmamayı düşünüyorsanız, gerçekten zamanı geldi. Gücünüze adım atıyorsunuz ve her zamankinden daha fazla parlıyorsunuz.


Kova Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, sonunda senin için doğru olanı ve en yüksek iyiliğini yapmaya hazırsın. Bu, özellikle güç merkezi Plüton’un bugün Kuzey Düğümü ile olan bağlantısı düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü bu, karmik on ikinci rüya evinizi ve aynı zamanda duygusal temellerin dördüncü evinizi harekete geçirecektir. Hayatı değiştiren ve oldukça dönüştürücü olan, içinize gidip önemli bir karar vermeniz için çağrılıyorsunuz, belki de artık size hizmet etmeyen bir takıntıdan vazgeçmenizi gerektirebilecek bir karar. Bugün yapacak çok şeyiniz var ve bunu söylemeye gerek yok, bu yüzden sonraki adımlar üzerinde düşünmek için biraz zaman ayırın.


Balık Burcu

13 Şubat 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Biri kalbini mi çaldı Balık? Ay, duygusal Yengeç ve romantik aşk, tutku ve hazdan oluşan beşinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce burcunuzda rüya gibi Neptün ile buluşacak ve bu da ilişki dinamiklerinize bir umut, fantezi ve şefkat katmanı ekleyecektir. Kelebekler kaçınılmazdır, ancak şu anda yanılsamaya ve aşırı idealleştirmeye de yatkınsınız. Ay büyüsüne kendinizi kaptırın, ancak büyük resmi gözden kaçırmayın. Plüton ayrıca sizi açık fikirli olmaya ve korkmadan diğer seçenekleri keşfetmeye teşvik eden Kuzey Düğüm ile buluşacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.