Günlük Aşk Burç Yorumları 12 Şubat 2022

12 Şubat Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 12 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Havada bir şey var ve parmağınızı üzerine koyamayacak olsanız da, sihrin tadını çıkarmakta da sorun yaşamıyorsunuz, Koç. İster bekar, ister aşık olun, ister zaten romantik bir şekilde kararlı olun, bugünün sıcak gezegen yöneticiniz Mars ve onun ilahi karşılığı Venüs arasındaki cızırtılı kavuşum, pragmatik Oğlak burcu ve onuncu patron eviniz aracılığıyla güçlerini birleştirecek. Belki sizden uzakta olan biri ya da hoşunuza giden çekici bir iş arkadaşı olabilir, ancak şu anda büyük olasılıkla önemli taahhütlerde bulunulacaktır. Ne de olsa Venüs, yedinci evlilik, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetiyor.


Boğa Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Risk alıyorsun ve hepsini aşk adına yapıyorsun Boğa. Bu, elbette, egzotik dokuzuncu macera, inanç, bilgelik ve inanç sistemleriniz aracılığıyla geleneksel Oğlak burcunda güçlerini birleştiren kozmik sayaç parçaları -Mars ve Venüs (gezegen hükümdarınız) sayesindedir. Senden uzakta olan birine aşık olmak? Diğerleriniz, sonsuza dek mutluluğunuz için kaçmaya ve işleri resmileştirmeye karar verebilir. Her iki durumda da, şu anda önemli yatırımlar yapılıyor. Ve eğer sadece işbirlikçi bir şey olarak başlarsa, zamanla çok daha büyük bir şeye dönüşme ihtimali vardır.


İkizler Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İşler sarpa sarıyor, İkizler. Elbette, “bağlılık” türünden biri olmayabilirsiniz, ancak günümüzün cızırtılı Mars-Venüs birleşiminin etkileri inkar edilemez, çünkü seksle ilgili sekizinci evinizi, paylaşılan kaynakları ve ruh eşi bağlantılarınızı harekete geçirecektir. Maddi, fiziksel ve/veya ruhsal olarak konuşursak, kozmosun aşıkları (Mars ve Venüs), uzun ömürlü olduğu için eşit derecede çekici bir şey doğurmanıza yardımcı olmak için buradalar. Ve tüm bunların enerjinizde nasıl bir rol oynayacağını merak ediyorsanız, şanslısınız çünkü bu cızırtılı sinerji aura alanınızı baştan çıkarıcı ama sofistike bir havayla süsleyecek.


Yengeç Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zaman geldi, Kanser. Bilinçli veya bilinçsiz olarak, uzun süredir bu an için hazırlanıyorsunuz ve sonunda geldi. Bunu söyledikten sonra, ister bekar, ister aşık olun, ister romantik bir bağlılık içinde olun, bugünün büyülü Mars-Venüs birleşiminin etkilerini inkar edemezsiniz, çünkü taahhüt ettiğiniz yedinci ev sözleşmelerinize, uzlaşmanıza bolluk ve bereket büyüsü getirecektir. ve önemli diğerleri. Biriyle uzun süredir görüşüyorsanız, bu, ikiniz arasında ciddi bir şey kurmak için bir katalizör görevi görebilir. Bu arada, aranızda romantik ilginizi çeken biriyle yolunuz kolayca kesişebilir.


Aslan Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İşler kızışıyor, ama şu an için bilinçli olarak işleri düşük anahtarda tutmayı seçiyorsun, Leo. Ne de olsa, duygusal Yengeç’te gezinen ay ile – gizli onikinci eviniz, rüyalar ve sahnelerin arkasındaki her şey aracılığıyla – muhtemelen hak ettiğiniz bir yalnız zaman geçirmeye can atıyorsunuz, böylece enerjinizi yeniden doldurabilir ve rahatlayabilirsiniz. Sonra tekrar, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinden sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla güçlerini birleştiren sıradan ilahi muadilleri (Mars ve Venüs) değildir. Yani, iş yerindeki biriyle aranızdaki romantik kimyadan keyif almıyorsanız, mutlu bir şekilde iyileşme ve kendini sevme yolunu seçiyorsunuz demektir.


Başak Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne zaman özel biriyle karşılaşsan kalbin atıyor ve yine de bilinçli olarak duygularını reddetmeyi seçtin Başak. Bu arada, diğerleriniz sürekli olarak yüzde yüz emin olmadığınız bir şeye yatırım yapıp yapmama konusunda kafa yorabilir. Her iki durumda da, “ego”ya yer olmayacak, özellikle de kozmik muadilleri -Mars ve Venüs- aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Oğlak burcunda yan yana dans ederken. Bu noktada, ne istediğinizin bir önemi yok, çünkü kalbiniz özür dilemeden başı çekecektir. Mutlu olmayı hak ediyorsun; evrenin sana sunduklarını ihmal etme.


Terazi Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evrende büyülü bir gün ve bu özellikle şu anda sizin için geçerli Terazi. Örneğin, bekar, aşık ya da zaten romantik bir ilişki içinde olmanıza rağmen, içeri girmeye ve kalbinizin arzularını ve duygusal özlemlerini gerçekten kabul etmeye çağrılıyorsunuz. Ne de olsa, cilveli gezegen yöneticiniz Venüs’ün ilahi muadili, aynı zamanda uzlaşma, evlilik ve diğer önemli diğer yedinci evinizin hükümdarı olan Mars ile çarpışması her gün değil. Sonuç olarak, zamanınızı ve enerjinizi uzun ömürlü olduğu kadar aynı derecede tatmin edici olan bir şeye yatırmaya hazırsınız. Dileğiniz yerine getiriliyor.


Akrep Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, sözlerin şeker gibi tatlı ve kadife sesin her zamanki gibi baştan çıkarıcı. Daha da anlatmalı mıyım? Tek ya da önceden alınmış, bunların hepsi, geleneksel gezegen yöneticiniz Mars ve Oğlak burcundaki cilveli Venüs arasındaki günümüzün baştan çıkarıcı birleşimi sayesinde. Meraklı üçüncü iletişim evinizin, düşünce sürecinizin ve yakın çevrenizin üzerinde gezinirken, bu, gizlice hoşlandığınız birinden uzun zamandır beklenen bir telefon görüşmesinden veya havalı bir aşk ilgisiyle romantik bir toplantıdan herhangi bir şey olabilir. Her iki durumda da, bu zamanda size bahşedilen bolluğu kucaklamanız için fazlasıyla yeterli alan var.


Yay Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu aşk hikayesi değerli zamanına ve enerjine layık mı, Yay? Ay’ın duygusal Yengeç’teki yolculuğunun ortasında – seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla – aşk hayatınızda yakınlık ve duygusal yoğunluk için can atıyorsunuz, ancak dahası var. İlahi meslektaşları – Mars ve Venüs – pragmatik Oğlak burcunda güçlerini birleştirecek ve bu da istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemlerine bolluk ve bereket getirecek. Bu muhteşem hizalanmadan kaynaklanan göksel kimyanın sizin lehinize çalışmak için burada olduğunu unutmayın, bu yüzden onu nasıl yapacağınızı bildiğiniz şekilde kullandığınızdan emin olun.


Oğlak Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Çekici ve her zamanki gibi çekici olduğunu söylemek bugün yetersiz kalır, Oğlak. Geçmişteki ve potansiyel talipler hemen hemen emrinizde ve bu günlerde sizi arıyorlar, ancak kiminle ilgileneceğinizi seçmek size kalmış. Ne de olsa, ilahi benzerlerinin -Mars ve Venüs- burcunuzda güçlerini birleştirmesi her gün değil. En iyi kısım? Bu ikisi, Şubat ayının çoğunluğu için burcunuzda yan yana dans edecek. Üstelik, taahhütlü anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinize duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiren ay ile, kalbinizi açmaya ve sevgi için alan yaratmaya çağrılıyorsunuz.


Kova Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir aşk ilişkisinin fişini çekmenin zamanı gelmiş olabilir mi, Kova? Ayın duygusal Yengeç’ten geçişi ve günlük ritüeller ve sağlık alışkanlıklarından oluşan düzenli altıncı eviniz ile, hak ettiğiniz bir mola için can atıyor olabilirsiniz veya belki de sadece kendi akıl sağlığınız için bir zihinsel sağlık günü alıyor olabilirsiniz. Her ne kadar ilahi karşılıklar -Mars ve Venüs- Oğlak’ta güçlerini birleştirecek olsalar da -gizli onikinci eviniz, kapanma, teslimiyet ve bilinçdışı kalıplar aracılığıyla- romantik bir bağlılık üzerine derin düşüncelere dalmış olabilirsiniz ya da belki de bunu gerçekleştirmek için bilinçli bir çaba sarf ediyor olabilirsiniz. artık sizinle uyumlu olmayanı teslim edin.


Balık Burcu

12 Şubat 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne kadar açık fikirli olursanız, hak ettiğiniz bolluğu almak için kendinize o kadar çok izin veriyorsunuz, Balık. Ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizi harekete geçiren bugünün duygusal ayı Yengeç burcundayken, kesin olan bir şey var: kalbiniz kendisi için konuşuyor. Ne istediğinizi biliyorsunuz ve biz konuşurken sezgisel olarak ona yönlendiriliyorsunuz. En iyi kısım? İlahi muadilleri -Mars ve Venüs- sosyal olarak bilinçli onbirinci eviniz, topluluklar ve dünyaya ait olma duygusu aracılığıyla Oğlak burcunda çarpışacak ve sosyal hayatınıza bolluk ve bereket büyüsü getirecek. Yüz yüze veya sosyal medya aracılığıyla, bir tedavi içindesiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.